مقالات گلها
در این بخش آخرین مقالات منتشر شده در وبلاگ گلها قابل مشاهده است
29
دی
طرز تهیه باسلوق ژله ای رنگارنگ در خانه
باسلوق ژلهای، این دسر خوشمزه و مجلسی، با ترکیب لطافت ژله و کشسانی باسلوق، تجربهای متفاوت از شیرینی را برای...
24
دی
درمان استرس با نمک؛ نمک چه تاثیری بر استرس و اضطراب دارد؟
امروزه اکثر افراد از نمک به عنوان سم سفید یاد میکنند. این پودر سفید رنگ که مزه شوری هم دارد،...
23
دی
بهترین ادویه و چاشنیها برای زرشک پلو با مرغ چیست؟
اگر دقت کرده باشید خیلی وقت ها زرشک پلو با مرغی که در عروسی ها یا رستوران ها صرف میکنید...
22
دی
طرز تهیه مربای زرشک تازه؛ مربای فصلی، ترش و خوشمزه
اگر عاشق خوراکی های ترش هستید و دوست دارید حتی برای صبحانه هم کمی ترشی را در لقمه خود احساس...
19
دی
ایده های تزیین کیک خانگی در هر طعم و مزه + عکس
تزیین کیک خانگی برای عاشقان کیک خانگی یک دغدغه مهم و اساسی است. چرا که اگر بخواهید بدون خامه کشی...
17
دی
طرز تهیه باقلوا ترکی به ۲ روش + دستور پخت شربت مخصوص
خرید باقلوا از شیرینی فروشی را کنار بگذارید و یکبار هم که شده، طرز تهیه باقلوا را در خانه امتحان...
15
دی
طرز تهیه ماکارونی با گوشت چرخ کرده برای ۴ نفر + ترکیبات ادویه مخصوص
هیچکس پیدا نمیشود که عاشق و شیفته ماکارونی نباشد! ماکارونی یکی از انواع پاستاهاست که ایرانیان به سبک و سیاق...
12
دی
طرز تهیه عدسی صبحانه برای روزهای تعطیل و سرد زمستانی!
عدسی صبحانه از غذاهای خوب و مقوی، حاوی پروتئین گیاهی است، و از جمله غذاهای مفید بهعنوان صبحانه محسوب میشود....
10
دی
بیش از ۵۰ ایده جذاب برای تزیین سالاد ماکارونی مجلسی + عکس
سالاد ماکارونی پایه ثابت سفره غذاهای تولد، جشم و دورهمیهای خانوادگی است که اغلب زنان، به دنبال ایدههای جذاب و...
08
دی
طرز تهیه کیک لوتوس کافی شاپی در خانه و بدون فر + عکس و ایده برای تزیین
کیک لوتوس یا چیز کیک لوتوس که این روزها در کافی شاپ و شیرینی فروشیها بسیار میبینید، یک کیک خوشمزه...
07
دی
طرز تهیه پاستا پنه با مرغ و قارچ + دستور سنتی پاستا آلفردو
پاستا یک غذای ایتالیایی بر پایه شکلهای مختلفی از پاستا یا ماکارونی با ترکیبات مختلفی مانند مرغ، قارچ، شیر و...
04
دی
طرز تهیه آش رشته خانگی + ۱۰ نکته برای لعاب بیشتر و ایده برای تزیین
آش رشته یکی از آشهای سنتی و اصیل ایرانی است که اغلب ما در ماه رمضان برای افطاری یا در...
بارگیری بیشتر نوشته ها
درحال بارگذاری...