ماکارونی یکی از لذیذترین و خوشمزهترین غذاهای ایرانی بوده که ریشه در کشور ایتالیا و یکی از غذاهای اصیل ایتالیایی، یعنی پاستا دارد. ماکارونی در واقع شیوه متفاوت و خوشمزهتری از پاستا است که به همراه سس گوشت چرخکرده با رب سرو میشود.
اما شاید این سوال برایتان پیش آمده باشد که چه چیزی میتواند یک ماکارونی ساده با طعم معمولی را به یک وعده غذایی لذیذ و دوست داشتنی تبدیل کند؟ ادویه ماکارونی، رمز و راز داشتن یک غذای لذیذ و خوشمزه است.
اگر میخواهید بدانید که ترکیبات بهترین طعم دهنده ماکارونی چیست، یا بهتر بگوییم، بهترین ادویه ماکارونی چیست، در ادامه همراه ما باشید.
بهترین ادویه مخصوص ماکارونی چیست؟
بهترین ادویهای که میتوانید برای پخت ماکارونی استفاده کنید، ترکیبی از ادویههای اصلی مانند:
- پودر زردچوبه
- فلفل سیاه
- دارچین
- پاپریکا
- نمک
همچنین ادویههای دلخواهی مانند زعفران یا پورد سیر است. در پاسخ به این سوال که ادویه مخصوص ماکارونی شامل چیست میتوان به چاشنی و ترکیبات زیر اشاره کرد:
ادویه های اصلی برای پخت ماکارونی
- نمک:
نمک ادویهای مناسب برای آزاد کردن طعم گوشت یا مرغ و سس گوجه فرنگی ماکارونی است. اگر ماکارونی خودتان را بدون نمک درست کنید، غذا بی مزه خواهد شد!
- فلفل سیاه:
اگر طعم تندی را در غذا دوست دارید، فلفل سیاه بهترین ادویه برای پخت ماکارونی است. برای مزه بهتر ماکارونی، میتوانید به جای پودر فلفل سیاه، از دان فلفل سیاه تازه به صورت آسیاب شده استفاده کنید.
- زردچوبه:
ادویه زردچوبه، دلیل خوشمزگی و رنگ دلنشین ماکارونی است. این ادویه نه تنها سرشار از آنتی اکسیدان است، بلکه طعمی نسبتاً تلخ و خاکی دارد که به مذاق ما ایرانیها حسابی خوش میآید!
خرید چاشنی آماده ماکارونی و لازانیا از گلها
- دارچین:
شاید در نگاه اول برایتان عجیب باشد، اما پودر دارچین چاشنی یک ماکارونی خوشمزه است که طعمی شیرین و نسبتاً تند دارد؛ دارچین برای گرفتن بوی زهم گوشت یا مرغ داخل ماکارونی بسیار مناسب است!
- فلفل قرمز:
فلفل سیاه به خودی خود مزه تند زیادی ندارد. فلفل قرمز به عنوان مکملی برای فلفل سیاه عمل کرده و علاوه بر تندی بیشتر ماکارونی، رنگ قرمز و دلنشینی به غذا میدهد.
- آویشن:
به جرئت میتوان گفت که ادویه آویشن یکی از بهترین ادویهها برای ماکارونی است که عطری دلپذیر و طعمی خوشمزه به غذا میدهد.
- پودر سیر:
قدرت پودر سیر در ادویهها را دست کم نگیرید. اگر سیر تازه در دسترس ندارید اما عاشق مزه سیر در ماکارونی هستید، میتوانید برای مزه بهتر غذا از پودر سیر استفاده کنید. - پودر پاپریکا:
ادویه پاپریکا در ماکارونی نه تنها طعم دهندهای بینظیر، بلکه ادویهای مناسب برای رنگ، عطر و طعم بهتر این غذاست.
ادویههای دلخواه برای پخت ماکارونی
در کنار فلفل سیاه و قرمز و پودر سیر، ادویههای زیر میتوانند نقشی معجزه آسا ایفا کنند و یک ادویه مخصوص و خوشمزه برای ماکارونی به وجود بیاورند:
- گرد لیمو عمانی
- پودر زنجبیل
- تخم گشنیز
- ادویه کاری
- جوز هندی
- پودر پیاز
- هل سبز
- میخک
- رزماری
- گلپر
فرقی ندارد که ماکارونی با گوشت میخورید یا با سبزیجات، در هر حال ادویه مخصوص ماکارونی یک فوت کوزه گری برای خوشمزهتر شدن این غذا خواهد بود!
همچنین بخوانید: طرز تهیه و ترکیبات بهترین ادویه برای مزه دار کردن گوشت
بهترین زمان برای اضافه کردن ادویه به ماکارونی
بهترین زمان اضافه کردن ادویه مخصوص به ماکارونی، زمانی است که در حال تهیه کردن سس ماکارونی هستید. چه سس گوشت و مرغ درست میکنید و چه سس گیاهی، بهترین زمان برای اضافه کردن ادویه زمان درست کردن سس است.
مواد لازم برای تهیه ادویه مخصوص ماکارونی
ترکیبات خوشمزهترین ادویه ماکارونی شامل هر یک از ادویههای زیر است:
ادویه | مقدار لازم |
فلفل سیاه | ۱ قاشق چایخوری |
فلفل قرمز | ۱ قاشق چایخوری |
پودر پاپریکا | ۱/۲ قاشق غذاخوری |
پودر سیر | ۱/۲ قاشق غذاخوری |
پودر آویشن | ۱/۲ قاشق غذاخوری |
پودر پیاز | ۱/۲ قاشق غذاخوری |
پودر دارچین | ۱/۲ قاشق غذاخوری |
ادویه کاری | ۱/۲ قاشق غذاخوری |
زردچوبه | ۱/۲ قاشق غذاخوری |
تخم گشنیز | ۱/۲ قاشق غذاخوری |
گرد لیمو عمانی | ۱/۲ قاشق غذاخوری |
بعد از خرید و فراهم کردن هر یک از ادویههای بالا، آنها را داخل یک دستگاه آسیاب بریزید و با هم پودر کنید تا یک ادویه با بافتی کاملاً صاف و یکدست داشته باشید.
ادویه برای غذا درست کردن نداری؟ نگران نباش و همین حالا ادویه دلخواهت رو سفارش بده!
بهترین ادویه برای ماکارونی گیاهی
ماکارونی گیاهی گوشت و مرغ ندارد و نیازی به ادویههایی مانند پودر سیر و پیاز برای از بین بردن بوی زهم غذا ندارد. بنابراین بهتر است از ترکیب ادویههای زیر برای ماکارونی گیاهی خود استفاده کنید:
- زردچوبه
- پودر پیاز
- ادویه کاری
- پودر پاپریکا
- پودر آویشن
- پودر فلفل قرمز
- پودر فلفل سیاه
- گرد لیمو عمانی
- پودر تخم گشنیز
نکات نگهداری از ادویه خانگی ماکارونی
اگر ادویه ماکارونی را در خانه درست میکنید، بهتر است حین نگهداری از ادویه نکات زیر را رعایت کنید:
- بعد از هر بار استفاده از ادویه، در ظرف را کاملاً محکم ببندید تا عطر ادویه از بین نرود.
- بعد از آسیاب کردن ادویه، آن را داخل الک بریزید و اضافات ادویه را بگیرید.
- تمامی ادویه ها را داخل یک کاسه بریزید و هم بزنید تا یکدست شود.
- ادویه را داخل یک ظرف شیشهای در دار، تمیز و خشک بریزید.
- ادویه را در جایی خشک، خنک و به دور از نور نگه داری کنید.
همچنین بخوانید: بهترین ترکیب خانگی برای مزه دار کردن برنج
چه مقدار ادویه ماکارونی داخل غذا استفاده کنیم؟
فرقی ندارد لازانیا درست میکنید یا ماکارونی؛ در هر صورت مقدار چاشنی که در غذا میریزید بایستی متناسب با سلیقه و ذائقه شما باشد. در ادامه چند نکته برای استفاده از مقدار صحیح ماکارونی را برایتان آوردیم:
- از ادویههای تازه استفاده کنید.
- با مقدار کم (۲/۱ یا ۴/۱ قاشق چایخوری) شروع کنید.
- مزه غذا را بعد از هر بار اضافه کردن ادویه بچشید تا اگر کم بود مقدار بیشتری اضافه کنید.
2 دیدگاه در “بهترین ادویه برای ماکارونی”
باسلام وسپاس فوقالعاده عالی بود
باسلام وسپاس
فوقالعاده عالی ومفید بود