دستور پخت پیتزا مخلوط گوشت و مرغ خانگی

نویسنده: تیم تحریریه گلها

فروردین 14, 1403

بدون پاسخ

طرز تهیه پیتزا مرغ و گوشت مخلوط

دستور پخت پیتزای مخلوط گوشت و مرغ خانگی در فر یا ماهیتابه

پیتزا یکی از محبوب‎ترین غذاها در سراسر جهان است که به دلیل طعم بی نظیر و تنوع در مواد اولیه آن، طرفداران بسیاری دارد. پیتزا یک انتخاب عالی برای یک وعده غذایی سریع و آسان (فست فود) و یا یک وعده غذایی مفصل برای یک مهمانی می‎باشد. دستور پخت پیتزا در خانه با فر و ماهیتابه بسیار آسان بوده و ممکن است ۱ ساعت از زمان شما را برای آماده کردن خمیر و مواد اولیه، درگیر کند.

فهرست محتوا (جهت دسترسی سریعتر) نمایش

در ادامه این مطلب همراه ما باشید تا با دستور پخت پیتزا مخلوط با خمیر خانگی آشنا شوید و جزئیات کامل پخت یک پیتزای ایده آل را برایتان شرح دهیم.

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا برای ۲ نفر
آرد گندم (آرد سفید ۳ صفر) ۳۷۰ گرم (۳ لیوان متوسط)
پودر خمیر مایه ۱ قاشق چایخوری
نمک ۱۵ گرم یا ۱ قاشق چایخوری
شکر ۳۰ گرم یا ۲ قاشق چایخوری
آب دمای اتاق ۱۹۰ گرم (۱ لیوان)
روغن زیتون ۵ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا

این مواد اولیه برای تهیه ۲ چانه متوسط از خمیر پیتزا مناسب بوده و می‏تواند برای یک وعده غذایی ۲ نفره انتخاب خوبی باشد.

مواد لازم برای پیتزای خانگی و خوشمزه

مواد لازم برای ۲ نفر
خمیر پیتزا به مقدار لازم
پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم
سینه مرغ ۱۰۰ گرم
قارچ ۲۰۰ گرم
ذرت پخته شده ۲ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه رنگی ۴ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد متوسط
گوجه فرنگی ۱ عدد
سس پیتزا ۲ قاشق غذاخوری سر پر
آویشن، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر پاپریکا از هر کدام ۱ قاشق چایخوری
زیتون حلقه حلقه شده به مقدار لازم برای تزئین
روغن زیتون یا روغن مایع به مقدار لازم

خمیر پیتزای خانگی را چطور آماده کنیم؟

برای آماده کردن خمیر پیتزای خانگی، مرحله به مرحله نکاتی که در ادامه ذکر شده را دنبال کنید:

مرحله اول: آماده کردن خمیرمایه

برای آماده کردن خمیر پیتزا ابتدا باید خمیر مایه را آماده کنید. به این صورت که خمیر مایه را به همراه شکر، در یک لیوان آب گرم هم دمای محیط میریزیم و اجازه می‎دهیم تا به مدت ۱۰ دقیقه استراحت کند و عمل بیاید.

مرحله دوم: آماده کردن آرد

۳۷۰ گرم یا ۳ لیوان آرد سفید ۳ صفر را داخل یک کاسه بزرگ بریزید و ۱۵ گرم یا ۱ قاشق چایخوری نمک را نیز به آن اضافه کنید. سپس این ترکیب را هم بزنید تا نمک و آرد به خوبی ترکیب شوند.

مرحله سوم: اضافه کردن خمیر مایه به آرد

بعد از آنکه خمیر مایه به عمل آمد، آن را داخل کاسه آرد و نمک میریزیم و شروع به هم زدن می‎ کنیم. در این مرحله بعد از آنکه آب و آرد را به خوبی با قاشق ترکیب کردید، بهتر است تا دستتان را بشویید و شروع به ورز دادن خمیر با دست کنید.

ورز دادن خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه ادامه دهید تا خمیر به خوبی شکل بگیرد و به دستتان نچسبد.

خمیرمایه پیتزا

مرحله چهارم: استراحت دادن خمیر پیتزا

بعد از ۱۰ دقیقه ورز دادن و شکل دادن به خمیر پیتزا، داخل یک کاسه تمیز مقداری روغن زیتون بریزید و ظرف را آغشته به روغن کنید. سپس خمیر پیتزا را داخل آن قرار دهید و روی کاسه را با سلفون بپوشانید اجازه دهید به مدت ۱ ساعت استراحت کند.

دستور پخت پیتزا مخلوط خانگی در ۱۰ مرحله

مرحله اول: آماده کردن مواد اولیه پیتزا

اولین قدم برای تهیه مواد اولیه‎ پیتزا مخلوط، سرخ کردن پیاز است. یک عدد پیاز متوسط را پوست کنده و خلالی خرد می‎کنیم. سپس داخل یک ماهیتابه ریخته و با مقداری روغن، روی شعله متوسط گاز سرخ می‎کنیم.

مرحله دوم: اضافه کردن مرغ به پیازها

سینه، فیله و یا ران مرغ را به شکل مربع‏های کوچک خرد می‏کنیم و به پیاز سرخ شده داخل تابه اضافه می‎کنیم. بعد از آنکه رنگ مرغ کمی تغییر کرد و سفید شد، به مقدار دلخواه نمک، فلفل سیاه، پودر آویشن و زردچوبه را به مرغ و پیاز اضافه کرده و اجازه می‏دهیم تا به خوبی سرخ شوند.

یک نکته طلایی! اگر می‎خواهید مرغ به خوبی مغز پخت شود، بهتر است تا مقداری آب جوشیده به این ترکیب اضافه کنید.

مرحله سوم: سرخ کردن گوشت

در یک ماهیتابه دیگر، مقداری پیاز خلالی شده بریزید و روی شعله متوسط قرار دهید. بعد از آنکه پیازها کمی طلایی شدند گوشت چرخ کرده را به ترکیب اضافه کنید و هم بزنید. حواستان باشد که گوشت کامل سرخ نشود و بعد از آنکه کمی تغییر رنگ داد، به مقدار دلخواه نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر آویشن را به آن اضافه کنید و هم بزنید. در نهایت مقداری آب جوشیده به ترکیب اضافه کنید و اجازه دهید تا گوشت به خوبی مغز پخت شود.

مرحله چهارم: سرخ کردن سبزیجات

در این مرحله، فلفل دلمه ‎ای ‎های رنگی را نگینی خرد کنید و کنار بگذارید. سپس قارچ‏ ها را بشویید و ورقه ورقه کنید. همچنین اگر زیتون حلقه حلقه شده ندارید، آن‏ها را حلقه ‏ای خرد کنید. گوجه فرنگی ‏ها را نیز نگینی خرد کنید.

مرحله پنجم: سرخ کردن سبزیجات

اگر سبزیجاتی مانند قارچ و فلفل دلمه را خام روی پیتزا بریزید و داخل فر قرار دهید، این مواد آب انداخته و خمیر پیتزا را له می‏ کند. پس بهتر است تا هر کدام از سبزیجات را به طور جداگانه در یک ماهیتابه سرخ کنید تا آب مواد کشیده شود.

نکته مهم! اگر دوست داشته باشید می‏توانید تمامی سبزیجات را یکجا سرخ کنید و روی آن‎ها نمک و فلفل بپاشید تا مزه‌شان به خورد یکدیگر برود.

مرحله پنجم: شکل دادن خمیر و پهن کردن آن

خمیر پیتزای آماده را بعد از ۱ ساعت از ظرف خارج کنید و به ۲ چانه یکسان تقسیم بندی کنید. هر کدام از چانه‎های تقسیم شده را ورز دهید و به شکل یک خمیر گرد یا مستطیل در بیاورید. اگر از فر استفاده می‏کنید، کف سینی فر را کمی چرب کنید و خمیرها را روی آن پهن کنید. اگر هم از ماهیتابه استفاده می‏کنید، باز هم کمی روغن کف تابه بریزید و سپس خمیر را کف تابه پهن کنید.

پهن کردن خمیر پیتزا

مرحله ششم: اضافه کردن سس پیتزا به خمیر

۱ قاشق غذاخوری از سس مخصوص پیتزا یا سس کچاپ را روی هر یک از خمیرهای پیتزایتان بریزید و کف آن پخش کنید.

مرحله هفتم: اضافه کردن گوشت و مرغ به پیتزا

بعد از آنکه سس را به خمیر اضافه کردید، ترکیبی از گوشت چرخ کرده و مرغ را روی هر کدام از خمیرها بریزید.

پیتزا آماده پخت

مرحله هشتم: اضافه کردن سبزیجات به خمیر

ترکیب قارچ، فلفل دلمه و گوجه فرنگی پخته شده را به هر یک از خمیرها اضافه کنید و سپس، روی هر کدام ۱ قاشق غذاخوری ذرت پخته شده بریزید.

افزودن سبزیجات به پیتزا

مرحله نهم: اضافه کردن ادویه و پنیر پیتزا

برای خوش طعم‏تر شدن پیتزای خانگی، می‏توانید کمی نمک و فلفل سیاه را به همراه آویشن و پودر پاپریکا روی پیتزاها بپاشید. بعد از اضافه کردن ادویه‏ ها، با توجه به سلیقه و ذائقه خودتان پنیر پیتزا را بردارید و روی مواد پخش کنید.

مرحله دهم: قرار دادن پیتزا داخل فر یا ماهیتابه

اگر پیتزا را در ماهیتابه درست می‏کنید، یک شعله پخش کن را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید. تابه را روی گاز قرار دهید و اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه روی گاز باشد تا نان پیتزا ترد شود و پنیر آن آب شود.

اگر هم پیتزا را داخل فر درست می‎کنید، فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه گرم کنید. سپس پیتزا را برای ۲۰ دقیقه داخل فر قرار دهید.

چند نکته طلایی برای خوشمزه‌تر شدن پیتزای مخلوط خانگی

  1. می‏توانید به جای خمیر پیتزای خانگی از خمیر پیتزای آماده استفاده کنید و مدت زمان پخت پیتزا را کمتر کنید.
  2. برای طلایی شدن روی پیتزا، در چند دقیقه آخر پخت گریل فر را روشن کنید و مراقب باشید تا نسوزد!
  3. اگر مخلوط گوشت و مرغ را دوست ندارید، می‏توانید از سوسیس و کالباس هم استفاده کنید.
  4. برای پرملاط شدن و خوشمزه‏تر شدن پیتزا، می‏توانید مقدار پنیر آن را بیشتر کنید.
  5. می‏توانید به جای خمیر خانگی، از خمیر پیتزای آماده استفاده کنید.
  6. از چاشنی آماده پیتزا گلها استفاده کنید.

طرز تهیه پیتزا در فر چگونه است؟

برای پخت پیتزا در فر می‏توانید از خمیر خانگی یا خمیر آماده استفاده کنید و با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد، پیتزا را به مدت ۲۰ در فر بپزید.

طرز تهیه پیتزای خانگی در ماهیتابه چگونه است؟

برای پخت پیتزا در ماهیتابه هم می‏توانید خمیر خانگی یا آماده را در تابه پهن کنید و بعد از آنکه مواد را به خمیر اضافه کردید، به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید.

طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ خانگی

برای پخت پیتزا مرغ و قارچ خانگی نیاز به ۱۰۰ گرم مرغ سرخ شده با پیاز و ۲۰۰ گرم قارچ پخته شده دارید. این مواد را روی ۲ خمیر پیتزای متوسط پخش کنید و با پنیر پیتزا بپوشانید. سپس به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر و یا در ماهیتابه قرار دهید تا خمیرتان ترد و پنیر پیتزا کاملاً آب شود.

 

طرز تهیه مینی پیتزا با نان همبرگر

مینی پیتزا

مینی پیتزا هم مانند پیتزای معمولی، یک وعده غذایی پرطرفدار و خوشمزه است که نه تنها بزرگسالان، بلکه بسیاری از کودکان هم عاشق آن هستند. برای پخت مینی پیتزا با نان همبرگر به مواد اولیه زیر نیاز خواهیم داشت:

مواد لازم مینی پیتزا برای ۵ تا ۱۰ نفر
نان همبرگر ۵ عدد
سوسیس، کالباس، گوشت یا مرغ ۲۰۰ گرم
قارچ ۱۰۰ گرم
فلفل دلمه رنگی ۱۰۰ گرم
ذرت یا نخود فرنگی پخته شده ۵۰ گرم
پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
گوجه گیلاسی به مقدار دلخواه
سس پیتزا یا سس کچاپ به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، پودر آویشن و پودر پاپریکا به مقدار دلخواه

مرحله اول: جدا کردن نان همبرگر

برای پخت مینی پیتزا با نان همبرگر، بهتر است تا نان‏ها را از وسط نصف کنید و به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. سپس کمی با دست روی نان فشار وارد کنید تا نان صاف و منسجم شود.

مرحله دوم: اضافه کردن سس به خمیر

بعد از آنکه نان را صاف کردید، به مقدار دلخواهتان سس به خمیر اضافه کنید و آن را روی نان پخش کنید.

مرحله سوم: اضافه کردن مواد اولیه

بعد از اضافه کردن سس، ابتدا سوسیس یا کالباس، گوشت و یا مرغ را به دلخواه روی خمیر پخش کنید. در نهایت سبزیجات را روی خمیر بریزید و پودر آویشن و پاپریکا را برای طعم دهی بیشتر، روی نان بپاشید.

مرحله چهارم: اضافه کردن پنیر پیتزا

در نهایت به مقدار دلخواه پنیر پیتزا را روی هر یک از خمیرها بریزید و برای مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه داخل فر ۱۸۰ درجه یا داخل ماهیتابه با شعله متوسط، روی گاز قرار دهید.

چرا پیتزای خانگی کش نمی‎آید؟

دلایل مختلفی در کش نیامدن پنیر پیتزای خانگی نقش دارند که برخی از آن‏ها عبارتند از:

  1. فر نامناسب: اگر فر شما دمای یکنواختی به پیتزا ندهد و گرما و حرارت را یکسان پخش نکند، ممکن است پنیر به خوبی آب نشود و کش نیاید.
  2. انتخاب طبقه نامناسب: اگر پیتزا را در طبقه نامناسبی از فر قرار دهید، حرارت به خوبی پخش نشده و کامل پخته نمی‏شود. در نتیجه پنیر آن به خوبی کش نمی‎آید.
  3. پنیر پیتزای نامناسب: اگر پنیر پیتزای مارک خوب نخرید و از پنیر نامناسب استفاده کنید، ممکن است میزان کش آمدن پنیر کم شود.
  4. زمان پخت: اگر خمیر پیتزا را مدت طولانی در فر قرار دهید، خمیر خشک و سفت خواهد شد. همچنین اگر پیتزا را به مدت کمی داخل فر قرار دهید، ممکن است خمیر به خوبی پخته نشود و پنیر آب نشود و به خوبی کش نیاید.

مقالات مرتبط

دستور پخت کیک ردولوت

  کیک ردولوت که به کیک مخمل قرمز نیز معروف است، یکی از خوشمزه‌ترزین دسرهایی است که اغلب به دلیل

طرز تهیه سالاد سزار

سالاد سزار یکی از محبوب‌ترین وعده‌های غذایی سبک و خوشمزه در رستوران‌های ایتالیایی است که در یک ظرف بزرگ حاوی

دستور پخت نان سیر

دستور پخت نان سیر

نان سیر یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین نان های ایتالیایی است که مردم به عنوان پیش غذا از

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
ورود

کاربران عزیزی که پیش تر در سایت ثبت نام کرده‌اند، لطفا یکبار از طریق فراموشی رمز عبور، رمز خود را بازیابی و سپس وارد شوند.

هنوز حساب کاربری ندارید؟

فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من