حرفه ای ترین دستور پخت کیک براونی!

نویسنده: تیم تحریریه گلها

خرداد 5, 1403

بدون پاسخ

کیک براونی

اگر عاشق طعم شکلات و کیک های کاکائویی هستید بی شک از خوردن کیک براونی نیز نهایت لذت را می‌برید. چه چیز بهتر از اینکه خودتان کیک براونی را در خانه تهیه کنید و در کنار عزیزانتان از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید!

اگر قصد دارید این شیرینی خوشمزه و پرطرفدار را به عنوان یک عصرانه دلپذیر درست، بهتر است در ادامه با ما همراه باشید تا به طور کامل طرز تهیه کیک براونی را به صورت حرفه ای به شما آموزش دهیم:

مواد لازم برای تهیه کیک براونی

مواد لازم کیک براونی

مواد لازم برای تهیه کیک براونی (برای 4 نفر)
2 پیمانه آرد سفید
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر
4 عدد تخم مرغ
1.2 پیمانه شکر
3.4 پیمانه روغن مایع یا کره
1 قاشق چایخوری وانیل
1 پیمانه شیر
1.2 قاشق چایخوری نمک
1.5 پیمانه شکلات رند شده

مواد لازم برای تهیه سس کیک براونی

مواد لازم برای تهیه سس کیک براونی (برای 4 نفر)
1.2 پیمانه شیر
30 گرم شکلات تلخ
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1 پیمانه شکر
1.4 پیمانه روغن مایع

مرحله اول

قبل از شروع به کار بهتر است فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید تا بعد از تهیه مایه خمیر معطل نشوید.

مرحله دوم، مخلوط تخم مرغ و شکر

حالا یک کاسه مناسب انتخاب کنید تا تخم مرغ‌ ها، شکر و وانیل، که مواد اصلی این کیک خوشمزه هستند را با یکدیگر به خوبی مخلوط کنید. سپس با استفاده از همزن برقی، این مواد را به مدت 5 تا 10 دقیقه با دور تند هم بزنید تا زمانی که مایه‌ای غلیظ و کرم‌رنگ به دست آید.

هم زدن در این مرحله بسیار مهم است چرا که به پف کردن براونی و لطیف شدن بافت آن کمک می‌کند. پس حواستان به این مرحله باشد و تا زمانی که به نتیجه دلخواه نرسیدید، هم زدن را متوقف نکنید.

مرحله سوم، گامی ظریف برای رسیدن به بافتی لطیف!

در ادامه فرآیند تهیه کیک براونی، نوبت به اضافه کردن روغن مایع و شیر به این ترکیب می‌رسد. این دو ماده، نقش مهمی را در ایجاد طعم و بافت نهایی کیک براونی برعهده دارند. البته شما می‌توانید در صورت تمایل از کره هم به جای روغن مایع استفاده کنید.

روغن مایع و شیر را به آرامی و به طور یکنواخت به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید. سپس با استفاده از همزن برقی و در دور متوسط، به مدت یک دقیقه مواد را هم بزنید تا کاملاً با یکدیگر ترکیب شده و مایه‌ای یکدست به دست آید.

مرحله چهارم، الک کردن مواد

در این مرحله یک کاسه جدید و مناسب انتخاب کنید و سپس آرد را به همراه بکینگ پودر و پودر کاکائو در آن بریزید. حالا مخلوط را 2 بار الک کنید تا کاملا یکدست شود. این کار باعث می‌شود تا در نهایت، شاهد کیک براونی با بافتی لطیف و پفکی باشیم که در دهان آب می‌شود!

مرحله پنجم، مواد نهایی

در ادامه، نوبت به ترکیب دقیق و هنرمندانه مخلوط آرد با مایه تخم مرغ می‌رسد. شما می‌بایست در ابتدا مخلوط آرد که از قبل الک شده‌اند را به آرامی و به صورت الک کردن بر روی مایه تخم مرغ اضافه کنید. این امر به منظور جلوگیری از ایجاد گلوله در مایه و تضمین یکپارچگی آن توصیه می‌شود.

سپس با استفاده از لیسک، مواد به صورت دورانی و با حرکتی آرام از یک سمت کاسه به سمت دیگر مخلوط کنید.

انتخاب قالب مناسب در این مرحله حائز اهمیت است. قالب باید متناسب با حجم مایه باشد تا پخت براونی به طور یکنواخت انجام شود.

لازم به ذکر است که در این مرحله، از هم زدن شدید مواد باید خودداری شود. چرا که این کار می‌تواند باعث از بین رفتن بافت لطیف و پفکی براونی شده و کیفیت نهایی آن را تحت شعاع قرار دهد.

مرحله ششم، آماده سازی قالب و مایه براونی

آماده سازی خمیر مایه کیک براونی

در این مرحله از پخت براونی، نوبت به آماده سازی قالب و مایه کیک برای پخت در فر می‌رسد.

ابتدا قالب مورد نظر را با مقداری روغن مایع به طور کامل چرب کنید. این کار باعث می‌شود تا براونی به راحتی از قالب جدا شده و ظاهری زیبا و بدون نقص داشته باشد. سپس مایه براونی را به آرامی درون قالب بریزید و آن را درون فر قرار دهید.

اجازه دهید تا کیک براونی به مدت 30 الی 35 دقیقه در طبقه دوم فر بپزد.

مرحله هفتم، تهیه سس کیک براونی

در این حین، شیر را به همراه شکر درون قابلمه بریزید و آن را بر روی شعلا قرار دهید تا کاملا شکر حل شود. سپس کره و پودر کاکائو را به محتویات اضافه کنید و آن را به صورت مداوم هم بزنید تا مواد به طور یکپارچه با یک دیگر ترکیب شود. زمانی که مخلوط به جوش آمد، حرارت گاز را کم کنید.

مرحله هشتم، کیک براونی شما آماده است!

بعد از گذشت نیم ساعت، کیک را چک کنید تا مطمئین شوید کاملا پخته شده باشد و در صورت آماده بودن آن را از فر خارج کنید.

شما می‌توانید با استفاده از خلال دندان سوراخ های کوچکی را بر کیک ایجاد کنید. همچنین بهتر است تا زمانی که کیک گرم است آن را  برش دهید و سس شکلات را بر روی آن بریزید.

نوش جان!

مقالات مرتبط

بهترین ادویه برای ترشی گل کلم

بهترین ادویه برای مزه دار کردن ترشی گل کلم

ترشی گل کلم یکی از محبوب‌ترین ترشی‌جات ایرانی است که بر سر سفره مهمانی‌ها و تولدها در کنار انواع غذاها

shir-berenj-recipe

طرز تهیه شیر برنج

شیر برنج یکی از دسرهای محبوبی است که امروزه در بسیاری از کشورها از جمله ایران سرو می‌شود. این غذای

طرز تهیه بابا غنوش لبنانی

طرز تهیه بابا غنوش لبنانی

دستور پخت بابا غنوش به روش لبنانی بابا غنوش یا بابا غنوج یکی از پیش غذاهای سنتی، لذیذ و محبوب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
ورود

کاربران عزیزی که پیش تر در سایت ثبت نام کرده‌اند، لطفا یکبار از طریق فراموشی رمز عبور، رمز خود را بازیابی و سپس وارد شوند.

هنوز حساب کاربری ندارید؟

فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من