طرز تهیه پفیلا (پاپ کورن) در طعم‌های مختلف

نویسنده: تیم تحریریه گلها

خرداد 13, 1403

بدون پاسخ

طرز تهیه پاپ کورن در طعم های مختلف

طرز تهیه پفیلا (پاپ کورن) در طعم‌های مختلف در خانه

پاپ کورن یا پفیلا، یکی از میان‌وعده‌های محبوب میان کودکان، نوجوانان و بزرگسالان است. این میان‌وعده سبک، خوشمزه و خوش خوراک در انواع طعم‌های مختلف مانند کچاپ، پنیری و … طرفدار داشته و دستور پخت آن بسیار آسان است. پاپ کورن بهترین میان‌وعده برای زنگ تفریح مدرسه کودکان یا کارمندان است. همچنین بهترین انتخاب برای افرادی است که در حال وزن کم کردن و پیدا کردن یک خوراکی رژیمی هستند.

تفاوت پاپ کورن خانگی با پاپ کورنهای صنعتی در نوع تهیه و فرآوری آن است. اگر پفیلا دوست دارید، بهتر است تا آن را در خانه، با کمترین میزان روغن، نمک یا سایر مواد افزودنی تهیه کنید و از مزه آن لذت ببرید.

اگر دوست دارید پفیلاهای طعم‌دار و خوشمزه‌ای در خانه برای خودتان درست کنید، در ادامه این مطلب همراه ما باشید تا با طرز تهیه پفیلا (پاپ کورن) در طعم‌های مختلف بیشتر آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه پف فیل خانگی

برای تهیه پفیلا در خانه نیاز دارید به :

  • یک قابلمه با اندازه کوچک یا متوسط
  • کره یا روغن به مقدار لازم
  • نمک به مقدار دلخواه
  • ذرت خشک و تازه

نکته طلایی!

بهتر است برای تهیه پف فیل به جای استفاده از دانه‌های چروکیده و کهنه، از ذرت تازه با دانه‌های شفاف و زرد رنگ استفاده کنید تا پف فیل خوشمزه‌تری داشته باشید.

راهنمای قدم به قدم برای تهیه پفیلای خانگی

بعد از آماده کردن مواد اولیه، نوبت می‌رسد به طرز تهیه پاپ کورن روی گاز! اگر می‌خواهید دانه‌های پاپ کورن گرد و تازه‌ای داشته باشید، پیشنهاد می‌کنیم قدم به قدم در طرز تهیه پفیلای طعم دار در خانه همراه ما باشید:

مرحله اول: داغ کردن روغن

در اولین قدم، قابلمه مورد نظرتان را روی شعله متوسط گاز قرار دهید. سپس مقداری روغن یا کره را به دلخواه داخل قابلمه بریزید تا داغ شود.

نکته طلایی!

اگر از کره استفاده می‌کنید، حواستان باشد که کره نسوزد! به منظور جلوگیری از سوختن کره، بهتر است زمانی دانه‌های ذرت را اضافه کنید که کره آب شده و در حال جوشیدن است.

مرحله دوم:  اضافه کردن دانه‌های ذرت

بعد از داغ شدن روغن و یا آب شدن کره، به مقدار دلخواه دانه‌ی ذرت به قابلمه اضافه کنید. سپس مقداری نمک روی آن بپاشید و با قاشق هم بزنید. در نهایت زیر شعله را زیاد کنید و در قابلمه را ببندید. بعد از بستن در قابلمه، آن را مدام تکان دهید تا ذرت‌ها زیر و رو شوند و نسوزند. بعد از هر بار تکان دادن قابلمه را مجدد روی شعله قرار دهید تا پفیلا آماده شود.

تکان دادن قابلمه را تا جایی ادامه دهید که ذرت‌ها شروع به ترکیدن کنند.

مرحله سوم: سرو پفیلا

بعد از باز شدن تمام دانه‌های ذرت، قابلمه را از روی حرارت بردارید و آن را کنار بگذارید. در قابلمه را باز کنید و پفیلا را بچشید. اگر پفیلا بی نمک بود، به مقدار دلخواه نمک روی آن بپاشید و در قابلمه را دوباره ببندید. سپس قابلمه را تکان دهید تا نمک به خورد پفیلا برود.

در نهایت پفیلا را در ظرف دلخواهتان سرو و نوش جان کنید.

چطور از سوختن پفیلا جلوگیری کنیم؟

اگر می‌خواهید دانه‌های پفیلای شما نسوزد، بعد از آنکه ذرت‌ها ترکیدند و باز شدند قابلمه را در فاصله ۵ تا ۱۰ سانتی‌متری از شعله بگیرید و آن را تکان دهید.

چطور از سوختن کره جلوگیری کنیم؟

اگر می‌خواهید پفیلا با کره درست کنید، بهتر است علاوه بر کره مقدار کمی روغن مایع (مثلاً ۱ قاشق چایخوری) به قابلمه اضافه کنید تا از سوختن کره جلوگیری کنید.

طرز تهیه پف فیل گوجه ای در خانه

برای تهیه پفیلای کچاپ (گوجه‌ای) خانگی نیاز دارید به:

مواد لازم پفیلا گوجه ای مقدار
ذرت ۱۰۰ گرم
پودر گوجه فرنگی ۱ پیمانه
روغن مایع یا کره ۲ قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم

درست کردن پفیلای گوجه‌ای مانند پفیلای ساده و نمکی بوده و تفاوتی در مراحل تهیه آن وجود ندارد. یعنی برای تهیه پفیلای گوجه ابتدا قابلمه را روی حرارت گذاشته و بعد از داغ شدن روغن، ذرت را داخل آن بریزید.

بعد از پف کردن دانه‌های ذرت و  خاموش کردن شعله، پودر گوجه تازه و خوشمزه را به پف فیل ساده اضافه کنید و با استفاده از یک قاشق یا کفگیر هم بزنید. هم زدن را تا جایی ادامه دهید که ذرت‌ها آغشته به پودر گوجه شوند و ذرت‌‌‌ها له نشوند.

پودر گوجه نداری و پفیلای گوجه‌ای دلت می‌خواد؟ برای خرید پودر گوجه اینجا کلیک کن.

 

دستور تهیه پاپ کورن پنیری در خانه

برای تهیه پفیلای پنیری در خانه به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

مواد لازم برای پاپ کورن پنیری مقدار
ذرت خشک ۱۰۰ گرم
پودر پنیر ۲ قاشق غذاخوری
پودر خردل ۴/۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ۴/۱ قاشق چایخوری
نمک به مقدار لازم
کره یا روغن ۲ قاشق غذاخوری

برای تهیه پف فیل پنیری، بعد از داغ شدن روغن یا کره، ذرت‌ها را داخل قابلمه بریزید. بعد از باز شدن و ترکیدن دانه‌های ذرت، شعله را خاموش کنید. سپس پودر پنیر، پودر خردل و فلفل سیاه را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید تا کاملاً به خورد ذرت‌ها برود.

اگر مزه پودر خردل و فلفل سیاه در پاپ کورن باب میل شما نیست، می‌توانید آن را از ترکیبات پف فیل حذف کنید.

 

طرز تهیه پف فیل سرکه ای خانگی

اگر عاشق طعم سرکه در پفیلا هستید، می‌توانید با استفاده از مواد اولیه زیر پفیلای سرکه ای در قابلمه و بدون فر درست کنید:

مواد لازم برای پفیلا سرکه ای مقدار
ذرت خشک ۱۰۰ گرم
روغن مایع یا کره ۲ قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
سرکه سیب یا سرکه انگور ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه پفیلا سرکه نمکی خانگی در ۵ دقیقه با داغ کردن کره یا روغن روی حرارت شروع می‌شود. سپس فا گذراندن مراحل تهیه پفیلای ساده ادامه پیدا می‌‌کند تا جایی که دانه‌های ذرت کاملاً باز شوند. در نهایت بایستی قابلمه را از روی حرارت بردارید و مخلوط سرکه و نمک را به ذرت‌ها اضافه کنید و پفیلاها را تا جایی که آغشته به سرکه و نمک شوند هم بزنید.

پفیلا بی نمک نمیشه! برای خرید نمک تازه از گلها اینجا کلیک کنید.

طرز تهیه پاپ کورن تند و فلفلی خانگی

طرز تهیه پفیلای گرد تند و فلفلی بسیار ساده بوده و نیاز دارد به:

مواد لازم برای پفیلا فلفلی مقدار
ذرت خشک ۱۰۰ گرم
نمک به مقدار لازم
پودر فلفل سیاه یا فلفل قرمز به مقدار لازم

ابتدا پاپ کورن ساده را آماده کنید و بعد از آنکه تمامی دانه‌های ذرت باز شدند، به مقدار دلخواه و بر اساس ذائقه خودتان، فلفل سیاه یا فلفل قرمز را داخل قابلمه بریزید. برای هم زدن ذرت‌ها می‌توانید از یک قاشق استفاده کنید و یا در قابلمه را ببندید و قابلمه را تا جایی تکان دهید که ذرت‌ها آغشته به فلفل شوند.

خرید فلفل سیاه و فلفل قرمز تازه و درجه یک گلها برای پفیلای تند و فلفلی!

 

طرز تهیه پاپ کورن کاراملی

پاپ کورن کاراملی، یکی از میان‌وعده‌های جذاب و خوشمزه است که با ترکیب کردن سس کارامل با ذرت بو داده تهیه می‌شود. طعم پفیلای کاراملی ترکیبی از مزه شیرین سس کارامل با طعم ترد و نمکی پفیلا است.

طرز تهیه سس کارامل

برای تهیه پف فیل کاراملی در اولین قدم بایستی سس کارامل را با مواد اولیه زیر درست کنید:

مواد لازم برای سس کارامل مقدار
کره ۲/۱ غذاخوری
شکر قهوه‌ای ۲ قاشق غذاخوری
 شکر سفید ۲ قاشق غذاخوری
آب ۴ قاشق غذاخوری

کره را به یک تابه کوچک روی حرارت کم اضافه کنید. بعد از آب شدن کره، شکرها را به آن اضافه کنید. اجازه دهید تا دانه‌های شکر کاملاً باز شوند و آب شوند. بعد از ذوب شدن شکرها، آب را داخل تابه بریزید و سریع هم بزنید. هم زدن مواد را تا جایی ادامه دهید که سس رنگ کاراملی پیدا کند و غلیظ شود.

طرز تهیه پف فیل کاراملی

برای درست کردن پفیلای کاراملی، پفیلای ساده را آماده کنید. بعد از آنکه قابلمه را از روی حرارت برداشتید، سس کارامل را به آن اضافه کنید و به کمک یک قاشق هم بزنید. هم زدن را تا زمانی که پفیلا آغشته به سس کارامل شود، ادامه دهید.

طرز تهیه پفیلا لیمویی

در طرز تهیه پفیلا با آبلیمو نیاز داریم به:

مواد لازم برای پفیلا لیمویی مقدار
ذرت خشک ۱۰۰ گرم
روغن مایع یا کره ۲ قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
آبلیمو تازه ۴/۱ پیمانه
پودر سیر به مقدار دلخواه

برای تهیه پفیلا با طعم لیمو، ابتدا دانه‌های ذرت را داخل قابلمه روغن بریزید. بعد از باز شدن و ترکیدن تمام دانه‌های ذرت، قابلمه را از روی حرارت بردارید و سپس مخلوط آبلیمو و نمک را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

اضافه کردن پودر سیر اختیاری است و تنها مزه بیشتری به پفیلا می‌دهد و طعم ترشی لیمو را کمتر می‌کند!

طرز تهیه پف فیل در مایکروفر

طرز تهیه پفیلا در ماکروفر بسیار ساده و آسان است. شما می‌توانید به مقدار دلخواه ذرت خشک را به همراه ۱ یا ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع را به همراه مقدار دلخواه نمک، داخل ظرفی در بسته بریزید و داخل ماکروفر قرار دهید.

برای درست کردن پفیلا در ماکروفر، درجه آن را روی ۹۰۰ وات بگذارید و ۵ دقیقه زمان بدهید تا دانه‌های ذرت باز و آماده خوردن شوند.

چند ترفند برای خوشمزه‌تر شدن پف فیل خانگی

چند ترفندی که به شما کمک می‌کنند تا یک پفیلای بازاری در خانه خود درست کنید، عبارتند از:

  • اگر از کره استفاده می‌کنید، شعله گاز را کم کنید تا کره بعد از ذوب شدن، مقداری قهوه‌ای رنگ شود. این کار به آزاد شدن طعم کره در پاپ کورن منجر می‌شود.
  • زمانی که ذرت در حال باز شدن و ترکیدن است، کمی در قابلمه را باز کنید تا بخار داخل آن خالی شود. این کار به تردتر شدن دانه‌های ذرت کمک می‌کند.
  • علاوه بر نمک، از طعم‌دهنده‌های دیگری مانند پودر سیر، پودر آویشن، فلفل سیاه یا پودر سبزیجاتی مانند پشنیز و جعفری استفاده کنید.
  • اگر دوست دارید پفیلای لیمویی یا پفیلا گوجه ای شما کمی شیرین شود، می‌توانید ۱ قاشق غذاخوری شکر را به آن اضافه کنید.
  • حین ترکیدن دانه‌های ذرت، قابلمه را دائم تکان دهید تا پفیلا نسوزد.

مقالات مرتبط

طرز تهیه میرزا قاسمی

میرزا قاسمی یکی از غذاهای اصیل گیلانی است که در دوران حکومت قاجار، توسط محمد قاسم خان در رشت ابداع

بهترین ادویه برای ترشی گل کلم

بهترین ادویه برای مزه دار کردن ترشی گل کلم

ترشی گل کلم یکی از محبوب‌ترین ترشی‌جات ایرانی است که بر سر سفره مهمانی‌ها و تولدها در کنار انواع غذاها

shir-berenj-recipe

طرز تهیه شیر برنج

شیر برنج یکی از دسرهای محبوبی است که امروزه در بسیاری از کشورها از جمله ایران سرو می‌شود. این غذای

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
ورود

کاربران عزیزی که پیش تر در سایت ثبت نام کرده‌اند، لطفا یکبار از طریق فراموشی رمز عبور، رمز خود را بازیابی و سپس وارد شوند.

هنوز حساب کاربری ندارید؟

فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من