بهترین ادویه برای مزه دار کردن مرغ

نویسنده: تیم تحریریه گلها

اردیبهشت 27, 1403

بدون پاسخ

اگر شما هم از طعم خسته کننده و بی مزه مرغ خسته شدید و می‌خواهید یک مرغ خوش‌عطر و مزه‌دار شده نوش جان کنید، بهتر است تا برای طبخ غذای خود از بهترین ادویه مخصوص مرغ استفاده کنید!

همه ما می‌دانیم که مرغ بو و مزه خاصی دارد که اگر به درستی طعم‌دار نشود یا ادویه نامناسبی برای مزه‌دار کردن آن استفاده شود، می‌تواند طعم زننده و بدی به خود بگیرد. راه چاره‌ی از بین بردن بو و مزه مرغ، استفاده از ادویه مرغ است. ادویه مرغ به از بین بردن بو و مزه زهم مرغ کمک کرده و طعم دلنشینی به آن می‌بخشد. اما شاید با این سوال مواجه شده باشید که بهترین ادویه برای مرغ کدام است؟ یا چطور می‌توانیم بهترین ادویه مرغ را در خانه درست کنیم؟ یا برای مزه‌دار کردن مرغ کبابی یا زرشک پلو با مرغ بهتر است چه ادویه‌ای استفاده کنیم؟

در ادامه این مطلب همراه ما باشید تا شما را با دستور تهیه بهترین ادویه خانگی برای طبخ مرغ به شیوه‌های مختلف، آشنا کنیم.

بهترین ادویه مرغ مجلسی

برای تهیه ادویه مخصوص مرغ به چاشنی و ادویه‌های مختلفی نیازی دارید که با توجه به سلیقه و ذائقه غذایی خودتان می‌توانید مقدار هر کدام را کمتر یا بیشتر کنید. اما وجود هر کدام از این ادویه و چاشنی‌ها در ادویه مخصوص مرغ ضروری است و باعث بهتر شدن مزه غذای شما خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه یکی از بهترین ادویه‌ها برای مزه‌دار کردن مرغ مجلسی به شرح زیر است:

نمک ۲/۱ قاشق چایخوری
فلفل آسیاب شده تازه ۴/۱ قاشق چایخوری
پودر پاپریکا (دودی یا شیرین) ۲/۱ قاشق چایخوری
پودر سیر ۲/۱ قاشق چایخوری
پودر پیاز ۲/۱ قاشق چایخوری
آویشن خشک ۲/۱ قاشق چایخوری
پودر ریحان خشک ۲/۱ قاشق چایخوری
پودر رزماری خشک ۲/۱ قاشق چایخوری
پودر جعفری خشک ۴/۱ قاشق چایخوری

تمامی ادویه‌ها را داخل یک ظرف بریزید و به خوبی ترکیب کنید. سپس به سینه یا ران مرغ یا هر گوشت دیگری که قرار است بپزید اضافه کنید و اجازه دهید حداقل ۱ ساعت استراحت کند. این کار باعث می‌شود تا ادویه به خورد گوشت مرغ یا گوشت قرمز برود و عطر و طعم خوبی به آن ببخشد.

بهترین ادویه برای طعم‌دار کردن مرغ کبابی

اگر طرفدار جوجه کباب باشید، حتماً این سوال برایتان پیش آمده که رستوران‌ها از چه ادویه‌ای برای مزه دار کردن مرغ استفاده می‌کنند؟ یکی از خوش‌طعم‌ترین ادویه‌هایی که می‌توانید برای طعم‌دار کردن جوجه کباب از آن استفاده کنید و یک مرغ کبابی خوشمزه داشته باشید، ادویه‌ای با ترکیبات زیر خواهد بود:

پودر زردچوبه ۴ قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه ۲ قاشق غذاخوری
پودر سیر ۲ قاشق مرباخوری
پودر فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری
پودر زنجبیل ۱ قاشق چایخوری
پودر زعفران ۴/۱ قاشق چایخوری
نمک ۴/۱ قاشق چایخوری

یک روش دیگر برای طعم‌دار کردن مرغ کبابی، استفاده از چاشنی مرغ و ماهی گلها است! چاشنی مرغ و ماهی گلها همانطور که از نامش پیداست، برای طعم دار کردن مرغ و ماهی به صورت کبابی یا سرخ شده به کار می‌رود.

جهت خرید و آشنایی بیشتر با ترکیبات چاشنی مرغ و ماهی گلها، اینجا کلیک کنید.

بهترین ادویه برای مرغ سوخاری خانگی

اکثر جوان‌های امروزی و حتی کودکان عاشق مرغ سوخاری هستند. مخصوصاً اگر مرغ سوخاری خانگی باشد! شما می‌توانید با ادویه مخصوص مرغ سوخاری که در خانه درست می‌کنید، یک وعده فست فود خوشمزه و دلچسب برای اعضای خانواده خود درست کنید.

برای تهیه ادویه مرغ سوخاری در خانه، نیاز دارید به:

پودر ریحان خشک ۲ قاشق مرباخوری
پودر آویشن ۲ قاشق مرباخوری
پودر خردل ۲ قاشق مرباخوری
پودر فلفل سیاه ۲ قاشق چایخوری
پودر پاپریکا (شیرین یا دودی) ۴ قاشق مرباخوری
پودر سیر ۴ قاشق مرباخوری
پودر پیاز ۲ قاشق مرباخوری
پودر فلفل سفید ۲ قاشق مرباخوری
نمک ۴ قاشق غذاخوری

یک پیشنهاد خوشمزه!

اگر دوست دارید مرغ سوخاری شما عطر و طعم تند و تیزی داشته باشد و مزه ادویه‌ها کمی قوی‌تر باشد، پیشنهاد می‌کنیم که مقداری پودر زنجبیل (با توجه به ذائقه و سلیقه شخصی خود) به باقی ادویه‌ها اضافه کنید و سپس مرغ خود را با آرد سوخاری حسابی سرخ کنید!

پودر زنجبیل‌تان تمام شده؟ برای شارژش اینجا کلیک کن!

بهترین ادویه برای زرشک پلو با مرغ

یکی از وعده‌های غذایی اصیل ایرانی که استفاده از ادویه مرغ در آن به خوش‌طعم شدن غذا کمک می‌کند، زرشک پلو با مرغ است. اگر دقت کرده باشید می‌بینید که زرشک پلو با مرغ خانگی که ادویه کمتری دارد، رنگ و لعاب زرشک پلوهای رستورانی را ندارد! پس بهتر است شما هم ادویه مرغ خانگی درست کنید تا بتوانید یک وعده زرشک پلوی رستورانی خوشمزه نوش جان کنید.

برای تهیه ادویه مخصوص زرشک پلو با مرغ نیاز دارید به:

پودر سیر ۱ قاشق مرباخوری
پودر زردچوبه ۲ قاشق مرباخوری
پودر فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
پودر دارچین ۲/۱ قاشق چایخوری
نمک ۲ قاشق چایخوری
پودر هل ۲/۱ قاشق چایخوری
پودر زعفران ۴/۱ قاشق چایخوری

برای طبخ مرغ مخصوص زرشک پلو، بهتر است از ۳۰ دقیقه قبل این ادویه‌ها را به سینه یا ران مرغ اضافه کنید و اجازه دهید مزه دار شود. سپس مرغ را داخل روغن سرخ کنید و به همراه رب و پیاز داغ، تفت دهید و در نهایت ۱ لیوان آب اضافه کنید تا گوشت مغز پخت شود.

بهترین ادویه برای مرغ ترش

مرغ ترش یکی از لذیذترین غذاهای مخصوص شمال کشور است که به صورت کبابی و یا خورشتی به همراه پلو دم کشیده سرو می‌شود. برای تهیه یک مرغ ترش خوشمزه نیاز به ادویه و چاشنی‌های مخصوصی دارید که عبارتند از:

پودر زردچوبه ۱ قاشق غذاخوری
پودر فلفل سیاه ۱ قاشق غذاخوری
پودر لیمو (گرد لیمو) ۱ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق غذاخوری
پودر سیر ۲/۱ قاشق غذاخوری
پودر پیاز ۱ قاشق غذاخوری

برای بیشتر کردن مزه تندی مرغ ترش می‌توانید از ۲/۱ قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز هم استفاده کنید.

بهترین ادویه مخصوص اکبر جوجه

از آنجایی که اکبر جوجه کاملاً سرخ می‌شود و به همراه رب انار سرو می‌شود، نیاز به ادویه خاصی ندارد. اما اگر طعم‌دار نشود، بوی زهم آن از بین نرفته و مرغ مزه بدی به خود می‌گیرد. بهتر است تا ترکیب ادویه‌های زیر را به مدت حداقل ۳۰ دقیقه قبل از تهیه اکبر جوجه به آن اضافه کنید:

پودر فلفل سیاه ۱ قاشق مرباخوری
پودر زردچوبه ۱ و نیم قاشق مرباخوری
پودر تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری
زعفران دم کرده دو قاشق غذاخوری
نمک ۱ تا ۲ قاشق چایخوری

کم و زیاد کردن ادویه‌ها به سلیقه شما بستگی دارد. اما توصیه می‌کنیم که همین مقادیر را برای اکبر جوجه خود استفاده کنید تا بیش از حد بی‌مزه یا بیش از حد مزه‌دار نشود.

برای از بین بردن بوی زهم مرغ این نکات را رعایت کن!

اگر می‌خواهید مرغ‌تان بوی بد ندهد و از مزه مرغ دلزده نشوید، علاوه بر استفاده از بهترین ادویه‌ها برای مزه‌دار کردن مرغ، بهتر است تا چند تکنیک زیر را نیز حتماً رعایت کنید:

  1. از پیاز تازه یا پودر پیاز برای طبخ مرغ استفاده کنید.
  2. حین پخت مرغ مقداری آب لیموی تازه به آن اضافه کنید.
  3. چند برگ بو یا یک تکه کوچک چوب دارچین را به مرغ اضافه کنید.

بهترین زمان برای اضافه کردن ادویه مرغ

زمان طلایی برای اضافه کردن ادویه مرغ برای گرفتن بوی زهم آن و همچنین مزه دار کردن آن در غذاهایی مانند جوجه کباب، مرغ ترش یا زرشک پلو با مرغ، قبل از پخت غذا است. بهتر است برای مزه بهتر و هدر نشدن ادویه مخصوص، آن را حداقل ۳۰ دقیقه تا ۲ ساعت قبل به مرغ‌ها اضافه کنید.

اما اگر می‌خواهید خورشت مرغ زعفرانی ساده یا مرغ ربی درست کنید، می‌توانید ادویه را هنگام پخت یا از همان ابتدای پخت به مرغ‌ها اضافه کنید.

بهترین ادویه مرغ را از کجا بخریم؟

مجتمع صنایع غذایی گلها، مجموعه‌ای با ۱ قرن تجربه، به عنوان یکی از برترین تولید کنندگان انواع ادویه و چاشنی در ایران شناخته می‌شود. این مجموعه با شعار از مزرعه تا سفره، مرغوب‌ترین نوع ادویه‌ها را مطابق با استانداردهای ملی و جهانی تولید کرده و در بسته‌بندی و اوزان متنوعی به فروش می‌رساند.

شما می‌توانید بهترین چاشنی مرغ و ماهی را به صورت آماده از گلها خریداری کنید و یا با تهیه ترکیبات مختلفی مانند پودر فلفل سیاه، نمک، پودر سیر و پودر پیاز و … ادویه مخصوص خودتان را در خانه و با استفاده از ترکیبات درجه یک گلها تهیه کنید.

جهت خرید انواع ادویه و چاشنی غذا با تیم فروش مجتمع صنایع غذایی گلها در تماس باشید.

مقالات مرتبط

طرز تهیه میرزا قاسمی

میرزا قاسمی یکی از غذاهای اصیل گیلانی است که در دوران حکومت قاجار، توسط محمد قاسم خان در رشت ابداع

بهترین ادویه برای ترشی گل کلم

بهترین ادویه برای مزه دار کردن ترشی گل کلم

ترشی گل کلم یکی از محبوب‌ترین ترشی‌جات ایرانی است که بر سر سفره مهمانی‌ها و تولدها در کنار انواع غذاها

shir-berenj-recipe

طرز تهیه شیر برنج

شیر برنج یکی از دسرهای محبوبی است که امروزه در بسیاری از کشورها از جمله ایران سرو می‌شود. این غذای

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
ورود

کاربران عزیزی که پیش تر در سایت ثبت نام کرده‌اند، لطفا یکبار از طریق فراموشی رمز عبور، رمز خود را بازیابی و سپس وارد شوند.

هنوز حساب کاربری ندارید؟

فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من