طرز تهیه سالاد سزار

نویسنده: تیم تحریریه گلها

اردیبهشت 6, 1403

بدون پاسخ

سالاد سزار یکی از محبوب‌ترین وعده‌های غذایی سبک و خوشمزه در رستوران‌های ایتالیایی است که در یک ظرف بزرگ حاوی کاهو، سینه مرغ گریل و یا سوخاری و سایر مخلفات سرو می‌شود. طرز تهیه سالاد سزار در خانه آن هم به سبک رستورانی، کار سختی نیست و تنها در ۳۰ تا ۴۵ دقیقه آماده می‌شود.

برای تهیه این وعده لذیذ و خوشمزه، نیاز به دو قلم اساسی از جمله کاهو و مرغ گریل شده یا سوخاری دارید. برای زیباتر کردن کاسه سالاد سزار خود می‌توانید از گوجه خشک، زیتون یا پنیر پارمزان هم استفاده کنید. اما فراموش نکنید که یک سالاد سزار رستورانی با مرغ، نیاز به یک سس پرعطر و طعم و خوشمزه دارد که این سس می‌تواند به صورت رژیمی هم سرو شود!

در ادامه تمامی مواد لازم و نحوه پخت سالاد سزار خانگی را برای شما آوردیم و پیشنهاد می‌کنیم برای یادگیری فوت و فن‌های خوشمزه‌تر کردن این سالاد، در ادامه مطلب همراهمان باشید.

مواد لازم برای تهیه سالاد سزار با مرغ

مواد لازم برای تهیه سالاد سزار با مرغ
مواد لازم برای ۴ نفر
کاهو یک بوته متوسط
فیله مرغ ۸ عدد
پنیر پارمزان ۶ قاشق غذاخوری
سس خردل ۱ قاشق چایخوری
سس مایونز ۴/۳ فنجان
نان تست ۲ عدد
سیر ۲ حبه
لیمو ترش ۱ عدد
مغز گردو خرد شده 1 قاشق غذاخوری
زیتون خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
گوجه گیلاسی به مقدار دلخواه
مغز گردو خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه سالاد سزار در ۷ مرحله

مواد اولیه نان سیر

مرحله اول: آماده کردن مرغ

بهتر است که برای سالاد سزار از فیله مرغ استفاده کنید. اما اگر فیله در دسترس ندارید، می‌توانید به جای ۸ عدد فیله، به ازای هر نفر تنها ۱ سینه مرغ استفاده کنید. شما می‌توانید سینه و فیله مرغ را به ۳ روش مختلف برای سرو کنار سالاد سزار طبخ کنید. هر کدام از این روش‌ها عبارتند از:

  1. سوخاری کردن مرغ
  2. آبپز کردن سینه یا فیله مرغ با ادویه
  3. گریل کردن مرغ برای سالاد سزار رژیمی

اگر از مرغ یخ زده استفاده می‌کنید بهتر است ۱ الی ۲ ساعت قبل از شروع حتماً آن را از فریزر بیرون بیاورید.

مرحله دوم: مزه دار کردن مرغ

برای آنکه مرغ بوی زهم ندهد، بهتر است تا قبل از گریل کردن، آن را مزه دار یا به عبارتی مرینیت کنید. برای مزه دار کردن مرغ‌ها، ۱ تا ۲ قاشق چایخوری نمک و ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه به همراه کمی روغن زیتون را داخل یک کاسه بریزید و اجازه دهید مرغ‌ها حداقل ۳۰ دقیقه داخل آن مزه دار شوند.

نکته مهم!

اگر قصد آبپز کردن مرغ‌ها را دارید، بهتر است تا بعد از آنکه آب داخل قابلمه یکبار قل خورد، نمک و فلفل سیاه را به مرغ اضافه کنید. برای سوخاری کردن هم بهتر است تا نمک و فلفل را به پودر سوخاری اضافه کنید تا مرغ مزه بهتری به خود بگیرد.

مرحله سوم: پختن مرغ

اگر می‌خواهید سالاد سزار رژیمی با مرغ گریل نوش جان کنید، بهتر است یک تابه گریل یا یک تابه معمولی را روی حرارت ملایم قرار دهید و کمی روغن کف تابه بزنید تا مرغ نچسبد. سپس فیله یا سینه‌ها را کف تابه بچینید و اجازه دهید هر طرف به مدت ۵ تا ۶ دقیقه گریل شود.

اما اگر می‌خواهید سالاد سزار رژیمی با مرغ آبپز نوش جان کنید، مرغ‌ها را داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید به همراه نمک و فلفل به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه به خوبی مغز پخت شود.

پختن مرغ

برای سالاد سزار با مرغ سوخاری هم بهتر است تا ابتدا داخل یک کاسه ۱ تخم مرغ بشکنید و در کاسه‌ای دیگر مقداری پودر سوخاری بریزید. سپس در هر مرحله ابتدا مرغ‌ها را داخل تخم مرغ بزنید و سپس به پودر سوخاری آغشته کنید. در آخر داخل یک قابلمه کوچک تا نیمه روغن سرخ کردنی بریزید و بعد از داغ شدن، مرغ‌‎ها را به آن اضافه کنید و تا زمان طلایی شدن، اجازه دهید سرخ شوند.

مرحله چهارم: آماده کردن سس سزار

برای تهیه سس ابتدا پوست سیرها را بگیرید و سپس، آن‌ها را داخل کاسه‌ای کوچک رنده کنید. اگر هم مزه سیر را دوست دارید و می‌خواهید تکه‌های آن زیر دندان بیاید، می‌توانید سیر را به کمک چاقو خرد کنید.

در ادامه سس مایونز و سس خردل را داخل کاسه بریزید و لیموترش را نیز به آن اضافه کنید. قبل از هم زدن مخلوط سس‌ها، مقداری نمک و فلفل سیاه هم اضافه کنید و به کمک یک قاشق به خوبی مخلوط کنید تا سس یکدست شود.

 

مرحله پنجم: آماده کردن نان سیر

برای تهیه نان سیر در کنار سالاد سزار، ابتدا با یک چاقوی تیز، نان‌های تست را به شکل مربع‌های کوچک خرد کنید و کنار بگذارید. سپس ۱ حبه سیر را پوست بگیرید و رنده کنید. داخل یک ظرف نان‌های خرد شده و سیر را مخلوط کنید و برای طعم بهتر، ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون روی آن‌ها بریزید.

در آخر یک تابه را روی حرارت کم قرار دهید و بعد از آنکه داغ شد، تکه‌های نان را داخل ظرف قرار دهید تا طلایی شوند.

آماده سازی مرغ

مرحله ششم: شستن و خرد کردن کاهو

برای سالاد سزار خانگی بهتر است تا از کاهوی رسمی ایرانی تازه استفاده کنید. قبل از خرد کردن کاهوها حتماً آن‌ها را به همراه آب و سرکه و یا آب و نمک شستشو دهید و خوب خشک کنید. بعد از خشک شدن کاهوها، آن‌ها را متناسب با سلیقه خودتان خرد کنید و داخل یک کاسه سالاد بزرگ بریزید.

مرحله هفتم: تزئین کردن ظرف سالاد

برای سرو سالاد سزار خانگی با مرغ، تکه‌های نان سیر را در یک گوشه سالاد بچینید. سپس مرغ سوخاری، گریل و یا آبپز شده را خرد کنید و در کنار نان تست بچینید. برای بیشتر کردن عطر و مزه سالاد سزار، مقداری گوجه گیلاسی را خرد کنید و در کنار مرغ‌‎ها قرار دهید. همچنین زیتون خرد شده را نیز داخل ظرف سالاد بریزید.

تزئین سالاد سزار

در آخر سس سالاد را روی مواد داخل کاسه بریزید و مقداری پنیر پارمیزان برای تزئین به آن اضافه کنید.

آیا می‌توان از سس مایونز استفاده نکرد؟

بله. اگر می‌خواهید یک سالاد سزار رژیمی با مرغ داشته باشید، می‌توانید به جای سس مایونز از ترکیب ماست به همراه روغن زیتون، سیر، سرکه بالزامیک و یا آب لیموترش استفاده کنید. همچنین بهتر است مرغ آبپز یا گریل شده بدون روغن را جایگزین مرغ سوخاری کنید.

نحوه درست کردن سالاد سزار با میگو در خانه

اگر مرغ دوست ندارید و طرفدار پر و پا قرص میگو هستید، می‌توانید به سالاد سزار را با میگو نوش جان کنید. برای این سالاد می‌توانید میگو را به صورت کبابی، گریل شده و یا سوخاری سرو نمایید.

دستور سس سالاد سزار رستورانی

اگر می‌خواهید یک سالاد سزار رستورانی در خانه درست کنید، تهیه سس سزار به روش رستورانی از واجبات است. برای تهیه سس سزار رستورانی نیاز دارید به:

  • فلفل سیاه و نمک
  • زرده تخم مرغ
  • روغن زیتون
  • پنیر پارمیزان
  • سس خردل
  • پوره سیر

در دستور پخت این سس ابتدا سیر پوست گرفته شده و با استفاده از یک میکسر یا رنده، به شکل پوره در میاید. سپس یک قاشق چایخوری از این پوره داخل یک کاسه ریخته شده و یک عدد زرده تخم مرغ به همراه ۱ قاشق چایخوری سس خردل به سیر اضافه می‌شود. نمک و فلفل سیاه به مقدار دلخواه و روغن زیتون به مقدار ۱ قاشق چایخوری داخل ظرف ریخته شده و برای یکدست شدن، توسط میکسر یا گوشکوب برقی میکس می‌شود.

فوت کوزه‌گری برای تهیه سالاد سزار خانگی!

برای آنکه یک سالاد خوشمزه‌تر داشته باشید و یا طرز تهیه آن را آسان‌تر کنید می‌توانید:

  • برای تزئین آن مقداری خیار حلقه شده و یا هویج ورقه ورقه شده روی سالاد بریزید.
  • با توجه به ذائقه و سلیقه شخصی خود، افزودنی‌های دیگری به سالاد اضافه کنید.
  • از سس هزار جزیره به جای سس سالاد سزار استفاده کنید.
  • روی نان تست‌ها سس نریزید تا ترد و تازه باقی بمانند.
  • از کاهو پیچ یا کاهو رسمی ایرانی استفاده کنید.

مدت زمان پخت سالاد سزار چقدر است؟

از لحظه آماده سازی مواد تا سرو آن‌ها، ۳۰ تا ۴۵ دقیقه طول می‌کشد تا سالاد آماده شود.

آیا می‌توان از ناگت مرغ به جای مرغ سوخاری استفاده کرد؟

بله. اما در دستور سالاد سزاری که به سالاد سزار سنسو معروف است، از مرغ سوخاری شده استفاده می‌شود. در صورتی که نمی‌توانید مرغ سوخاری آماده کنید، ناگت مرغ انتخاب هوشمندانه‌ای خواهد بود!

کالری سالاد سزار چقدر است؟

به طور تقریبی کالری یک کاسه سالاد سزار به همراه سس و مرغ سوخاری، ۴۷۰ کیلوکالری می‌باشد. اما با رعایت نکاتی مانند رژیمی کردن سس و یا استفاده از مرغ گریل و آبپز به جای مرغ سوخاری، می‌توانید سالاد سزاری رژیمی داشته باشید.

مقالات مرتبط

بهترین ادویه برای سوپ جو

بهترین ادویه برای سوپ جو

راز خوشمزگی سوپ جو رستورانی چیست؟ (آشنایی با بهترین ادویه برای سوپ جو) سوپ جو یکی از محبوب‌ترین وعده‌های غذایی

کیک براونی

حرفه ای ترین دستور پخت کیک براونی!

اگر عاشق طعم شکلات و کیک های کاکائویی هستید بی شک از خوردن کیک براونی نیز نهایت لذت را می‌برید.

دارچین چیست؟ + انواع دارچین

دارچین چیست؟ دارچین که به انگلیسی (Cinnamon) نامیده میشود، یک ادویه است که در واقع از پوست درخت دارچین (True

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
ورود

کاربران عزیزی که پیش تر در سایت ثبت نام کرده‌اند، لطفا یکبار از طریق فراموشی رمز عبور، رمز خود را بازیابی و سپس وارد شوند.

هنوز حساب کاربری ندارید؟

فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من