طرز تهیه پاستا پنه با مرغ و قارچ + دستور سنتی پاستا آلفردو

نویسنده: تیم تحریریه گلها

دی 7, 1403

بدون پاسخ

طرز تهیه پاستا

پاستا یک غذای ایتالیایی بر پایه شکل‌های مختلفی از پاستا یا ماکارونی با ترکیبات مختلفی مانند مرغ، قارچ، شیر و خامه و … است. این غذا که جلب توجه بسیاری کرده و همه به دنبال امتحان کردن بهترین طرز تهیه آن هستند، به راحتی و در کمتر از ۱ ساعت آماده می‌شود.

محبوب‌ترین طرز تهیه پاستا، متعلق به پاستا پنه آلفردو است. اما پاستاهای دیگری مانند پستو و کربونارا و … هم وجود دارد که قصد داریم در ادامه این مطلب به شما آموزش دهیم. برای اینکه یاد بگیرید چطور پاستای آلفردو با مرغ و قارچ و بدون مرغ درست کنید، در ادامه این مطلب همراه ما باشید.

پاستا پنه آلفردو

پاستا پنه آلفردو ترکیبی از پاستای پنه، سس آلفردو، مرغ و قارچ است. البته که می‌شود این نوع پاستا را گیاهی و بدون مرغ درست کرد، ولی همه مزه پاستا پنه به مرغش است!

مواد لازم برای پاستا پنه آلفردو برای ۲ نفر
سینه مرغ ۱ عدد
قارچ ۳۰۰ گرم
پاستا پنه ۳۰۰ گرم
سیر ۲ حبه
کره ۵۰ گرم
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه هر کدام ۱ قاشق چایخوری
آویشن ۱ قاشق چایخوری
شیر ۱ پیمانه
پنیر پارمسان ۱ پیمانه
خامه ۱ پیمانه
جعفری تازه به مقدار لازم برای تزیین

طرز تهیه پاستا پنه آلفردو با مرغ و قارچ

برای درست کردن پاستا پنه آلفردو:

1.     آب را بجوشانید.

نیمی از یک قابلمه آب را پر کرده و روی حرارت متوسط بگذارید تا بجوشد.

2.     قارچ‌ها را تفت دهید.

یک تابه بردارید و قارچ و مقداری روغن زیتون در آن بریزید و تفت دهید. بعد از آنکه آب قارچ خشک شد، قارچ را از تابه در بیاورید.

3.     سیر و مرغ را آماده پخت کنید.

سینه مرغ را به تکه‌های مکعبی ریز خرد کرده و سپس سیر را پوست بگیرید. سیر را که ریز کردید، به همراه مقداری کره و روغن در تابه بریزید و تفت دهید. (اگر سیر تازه ندارید، می‌توانید پودر سیر را جایگزین آن کنید.)

کمی بعد، مرغ را اضافه کرده و تا زمانی که تغییر رنگ دهد تفت دهید.

بیشتر بخوانید: ادویه مناسب برای مزه دار کردن مرغ پاستا چیست؟

4.     آماده کردن پاستا

آب قابلمه که جوشید، پاستا را با مقدار کمی نمک داخل آن بریزید و بگذارید ۵ تا ۷ دقیقه نیم‌پز شود.

5.     ادویه‌جات فراموشتان نشود.

رنگ سینه مرغ که تغییر کرد، نمک، فلفل سیاه و پودر آویشن را اضافه کنید. سپس حرارت تابه را کم کرده و اجازه دهید مرغ برای ۵ دقیقه به آرامی بپزد.

6.     اضافه کردن قارچ، خامه و شیر به مرغ

بعد از ۵ دقیقه خامه را داخل تابه بریزید، هم بزنید و سپس قارچ را اضافه کنید. در قدم بعدی شیر را روی مواد بریزید.

7.     پاستا را آبکش کنید.

۱ لیوان از آب پاستا را کنار بگذارید و بعد باقی مواد را آبکش کنید.

8.     پاستا را روی سس آلفردو بریزید.

پاستا را روی مواد داخل تابه بریزید و هم بزنید؛ اگر مواد غلیظ بود، آرام آرام آب پاستا را اضافه کنید. اجازه دهید مواد پاستا پنه برای ۵ دقیقه با حرارت کم بپزند.

همچنین بخوانید: بهترین ادویه برای مزه‌دار کردن ماکارونی چیست؟

9.     پاستا آلفردو را سرو نمایید.

پاستا را در ظرفی دلخواه ریخته و روی آن را با جعفری تازه و پنیر پارمسان تزیین کنید.

چه کار کنیم پاستا به هم نچسبد؟

برای اینکه پاستا حین پخت چسبنده نشود، هنگام جوشیدن به آن چند قطره روغن اضافه کنید.

پاستا آلفردو بدون مرغ و قارچ!

شاید باورش برایتان سخت باشد، اما پاستا آلفردو با پاستا پنه آلفردو فرق دارد! تفاوت پاستا آلفردو با پنه آلفردو:

  • اول در نوع پاستا است. در پنه آلفردو پاستا پنه به کار رفته و در پاستا آلفردو معمولی، پاستای فتوچینی استفاده می‌شود.
  • پنه آلفردو در ترکیبات خود قارچ و مرغ دارد اما پاستا آلفردو ساده، بدون مرغ و قارچ است.
مواد لازم برای تهیه پاستا آلفردو ساده
پاستا فتوچینی ۳۰۰ گرم
خامه ۱ پیمانه
شیر ۱ لیوان
کره ۵۰ گرم
سیر ۲ حبه
نمک و فلفل سیاه هر کدام ۱ قاشق چایخوری
پودر آویشن ۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه پاستا آلفردوی اصیل با فتوچینی؛ بدون مرغ و قارچ

1.     آب را بجوشانید.

یک قابلمه را تا نیمه آب کنید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. بعد از جوشیدن آب، فتوچینی‌ها را با مقداری نمک در آب بریزید.

2.     سیر را تفت دهید.

در همین حین، ۲ حبه سیر را پوست گرفته و ریز خرد کنید. سیر را به همراه کره و روغن زیتون در تابه بریزید و تفت دهید.

به جای سیر تازه، می‌توانید از ۱ قاشق چایخوری پودر سیر استفاده کنید.

3.     ببینید آیا پاستا نیم‌پز شده است یا خیر.

فتوچینی‌ها را بعد از ۵ دقیقه تست کنید تا اگر نیم پز شده بود، آبکش کنید. اگر نشده بود، ۲ دقیقه دیگر بگذارید بپزد.

4.     ادویه‌جات را به سیر اضافه کنید.

سیر که تفت داده شد، خامه را به آن اضافه کرده و هم بزنید. در قدم بعدی، نمک، پودر فلفل سیاه و آویشن را روی مواد داخل تابه بریزید.

5.     شیر را روی مواد بریزید.

شیر را به مواد اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا نجوشد.

6.     پاستا را آبکش کنید.

۱ لیوان از آب پاستا را کنار بگذارید و مابقی را آبکش کنید.

7.     فتوچینی‌ها را روی سس آلفردو بریزید.

فتوچینی‌ها را روی سس داخل تابه بریزید و هم بزنید؛ اگر غلیظ بود ابتدا نیمی از آب پاستا و اگر باز هم غلیظ بود، باقی آب پاستا را روی مواد بریزید.

اجازه دهید مواد پاستا ۵ دقیقه با هم ترکیب شوند.

مطالعه بیشتر: چطور لازانیا درست کنیم؟ (بهترین دستور پخت لازانیای اصیل ایتالیایی!)

8.     پاستا آلفردو ساده و اصیل خود را سرو نمایید.

حرارت را خاموش کنید و پاستا آلفردو را در ظرفی دلخواه بریزید. روی آن را با مقداری جعفری تازه و پنیر پارمسان تزیین کنید.

به جای پنیر پارمسان چه پنیری استفاده کنیم؟

در طرز تهیه پاستا با مرغ و قارچ به جای پارمسان، می‌توانید پنیر پیتزا بریزید.

ادویه‌های مخصوص پاستا (چه ادویه‌ای به پاستا بزنیم؟)

ادویه‌هایی که حین درست کردن پاستا می‌توانید برای عطر و بوی بهتر استفاده کنید عبارتند از:

  1. تخم گشنیز:

پودر تخم گشنیز طعمی مرکباتی داشته و مخصوصاً در پاستا با خامه و قارچ، طعمی شگفت انگیز درست می‌کند.

  1. پاپریکا:

فلفل پاپریکا را می‌توانید در پاستاهایی مانند پاستا پستو یا پاستا بلونیز استفاده کنید، چرا که علاوه بر مزه شیرین و ملایم، رنگ دلنشینی به غذایتان می‌دهد.

  1. جوز هندی:

رنده کردن مقدار کمی جوز هندی در پاستا آلفردو، طعمی گرم و تند و متمایز از پودر فلفل سیاه به غذا می‌بخشد.

  1. زردچوبه:

بهترین طعم دهنده برای پاستا با مرغ یا گوشت، پودر زردچوبه است. البته نباید زیاد بریزید تا رنگ غذا تیره نشود.

  1. پودر آویشن:

یکی دیگر از بهترین ادویه‌ها برای پاستا آلفردو و دیگر پاستاها، پودر آویشن است. آویشن طعمی نوستالژی و بسیار خوشمزه در پاستای شما رقم می‌زند.

  1. زنجبیل

مقداری پودر زنجبیل در پاستا آلفردو و دیگر پاستاها، انقلابی در طعم و مزه آن ایجاد می‌کند! البته که زنجبیل علاوه بر طعم تند خود، سردی غذا را گرفته و طبع آن را ملایم می‌کند.

سخن پایانی

برای درست کردن پاستا نیازی نیست ساعت‌ها پای گاز بایستید. این غذای ساده، خوشمزه و خوش طعم را می‌توانید در کمتر از ۱ ساعت بپزید و به همراه پنیر پارمسان، جعفری تازه و مقداری روغن زیتون سرو کنید.

بهترین طرز تهیه برای پاستا با مرغ، قارچ و خامه دستور پختی است که برایش زمان بگذارید و با عشق آن را بپزید!

به شما پیشنهاد می‌کنیم یکبار هم که شده، برای تجربه جدید طعم و مزه‌ها، در خانه پاستا درست کرده و نوش جان کنید.

مقالات مرتبط

طرز تهیه کیک لوتوس کافی شاپی در خانه و بدون فر + عکس و ایده برای تزیین

کیک لوتوس یا چیز کیک لوتوس که این روزها در کافی شاپ و شیرینی فروشی‌ها بسیار می‌بینید، یک کیک خوشمزه

طرز تهیه آش رشته

طرز تهیه آش رشته خانگی + ۱۰ نکته برای لعاب بیشتر و ایده برای تزیین

آش رشته یکی از آش‌های سنتی و اصیل ایرانی است که اغلب ما در ماه رمضان برای افطاری یا در

خواص شیر زردچوبه برای سلامتی بدن

شیر زردچوبه؛ از خواص شگفت انگیز آن برای سلامتی تا بهترین زمان مصرف!!

شاید جالب باشد بدانید شیر زردچوبه یکی از اصیل ترین نوشیدنی های هندی است که از آن به عنوان شیر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
ورود

کاربران عزیزی که پیش تر در سایت ثبت نام کرده‌اند، لطفا یکبار از طریق فراموشی رمز عبور، رمز خود را بازیابی و سپس وارد شوند.

هنوز حساب کاربری ندارید؟

فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من