طرز تهیه مرغ سوخاری

نویسنده: تیم تحریریه گلها

تیر 9, 1403

2 پاسخ ها

مرغ سوخاری، غذایی محبوب، ترد و خوشمزه بین جوانان، نوجوانان و حتی بزرگسالان است. این غذا که نوعی فست فود شناخته می‌‎شود، بسیار سریع و در عرض ۱ ساعت، به کمک پودر سوخاری خانگی یا پودر پانکو، آماده می‌شود. طرز تهیه مرغ سوخاری مثل بیرون تنها نیاز به پودر سوخاری، فیله مرغ پاک شده و بدون پوست و مقداری روغن دارد.

اگر دوست دارید یاد بگیری چطور در خانه مثل رستوران و فست‌فودی‌ها مرغ سوخاری بپزید، در ادامه این مطلب همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه مرغ سوخاری

مواد لازم مرغ سوخاری برای ۴ نفر
فیله مرغ ۸ تکه
آرد سفید ۲ لیوان
پیاز ۱ عدد
آب سرد ۱ کاسه
نعنا خشک ۱ قاشق غذاخوری
جعفری خشک ۱ قاشق غذاخوری
تخم گشنیز ۱/۲ قاشق غذاخوری
پودر آویشن ۱/۲ قاشق غذاخوری
پودر سیر ۱/۲ قاشق غذاخوری
پودر پاپریکا ۱/۲ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق غذاخوری
پودر پیاز ۱/۲ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه ۱/۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه مرغ سوخاری خانگی در ۸ مرحله

1. مرینیت کرن مرغ

پیازها را پوست بگیرید و خلالی خرد کنید. سپس فیله مرغ را داخل ظرفی بریزید و پیاز را به آن اضافه کنید. سپس ادویه‌های زیر را با هم در یک کاسه ترکیب کنید:

  • نمک
  • فلفل سیاه
  • پودر پاپریکا
  • نعنا خشک
  • تخم گشنیز
  • پودر آویشن
  • جعفری خشک

سپس تمام ادویه‌ها را روی مرغ ریخته و به کمک یک دستکش، تمام مواد را با هم ترکیب کنید. مرغ را داخل یخچال بگذارید و اجازه دهید برای حداقل ۳۰ دقیقه استراحت کند.

4. آماده کردن پودر مرغ سوخاری خانگی

برای آرد سوخاری خانگی، آرد، پودر پیاز، پودر سیر، کمی نمک و فلفل سیاه را داخل یک کاسه متوسط بریزید و تا حد یکدست شدن هم بزنید.

5. داغ کردن روغن

در یک قابلمه متوسط تا نیمه روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.

همچنین بخوانید: بهترین ادویه برای مزه دار کردن مرغ چیست؟

6. آغشته کردن مرغ به آرد سوخاری

طرز تهیه مرغ سوخاری ساده خانگی

مرغ را از مواد مرینیت خارج کنید و یکبار داخل ظرف آرد بیندازید؛ سپس بلافاصله داخل ظرف آب سرد بزنید. مجدد مرغ را از آب سرد خارج کنید و داخل آرد بزنید. برای پولکی شدن مرغ سوخاری می‌توانید این کار را برای ۲ تا ۳ بار تکرار کنید.

7. سرخ کردن مرغ

طریق درست کردن مرغ سوخاری

مرغ آغشته شده به آرد را بعد از داغ شدن روغن، داخل قابمله بیندازید. هر مرغ را برای ۶ تا ۷ دقیقه، تا جایی که مواد روی مرغ ترد و طلایی شود سرخ کنید.

تنها نکته‌ای که باید رعایت کنید این است که حرارت روغن را ثابت نگهدارید و در طول پخت آن را کم و زیاد نکنید.

8. سرو مرغ سوخاری

گرفتن روغن مرغ سوخاری با دستمال کاغذی

بعد از سرخ شدن مرغ‌ها و گرفتن روغن اضافی، آنها را داخل ظرفی دلخواه بچینید و به همراه کمی سیب زمینی سرخ کرده یا قارچ سوخاری، به همراه سس کچاپ، سس چیلی تای یا سس باربیکیو سرو و نوش جان کنید.

بیشتر بخوانید: چطور پیاز سوخاری درست کنیم؟

چطور مرغ سوخاری را مغز پخت کنیم؟

اگر نسبت به مغز پخت شدن مرغ سوخاری حساس هستید، بهتر است که تکه‎‌های مرغ را به همراه یک عدد پیاز، نمک و فلفل سیاه برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه آبپز کنید تا خام نباشد.

اما نباید مرغ را کامل بپزید، چرا که ممکن است بعد از سرخ شدن خشک و غیر قابل خوردن شود!

طرز تهیه مرغ سوخاری با پودر سوخاری آماده

در طرز تهیه مرغ سوخاری با پودر سوخاری آماده نیاز دارید به:

  • فیله مرغ: ۸ تکه
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • پودر سوخاری آماده: ۲ پیمانه
  • نمک و فلفل سیاه: هر کدام ۱ قاشق چای‌خوری
  • آویشن، پودر سیر و پودر پیاز: هر کدام ۱/۲ قاشق چای‌خوری

پودر سوخاری 200 گرم- جعبه

49,950 تومان 34,965 تومان
افزودن به سبد خرید

در این دستور پخت تنها کافی است تا ابتدا مرغ و ادویه‌ها را برای ۳۰ دقیقه مزه‌دار کنید. سپس:

  1. تخم مرغ‌ها را در یک کاسه بشکنید.
  2. روغن را در قابلمه داغ کنید.
  3. مرغ ار ابتدا داخل تخم مرغ بزنید.
  4. مرغ آغشته به تخم مرغ را در پودر سوخاری بزنید.
  5. این کار را یکبار دیگر تکرار کنید.
  6. مرغ را داخل روغن بیندازید و ۶ تا ۷ دقیقه سرخ کنید.

وقت نداری و میخوای فوراً مرغ سوخاری درست کنی؟ راه چاره‌ت پودر سوخاری گلهاست!

دستور سس مرینیت برای مرغ سوخاری

برای آماده کردن سس مرینیت مرغ سوخاری نیاز دارید به:

  • نمک: ۱ قاشق چایخوری
  • آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری
  • سیر رنده شده: ۱ تا ۲ حبه
  • فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری
  • روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
  • فلفل سبز خرد شده: ۲ تا ۳ عدد
  • سس کچاپ: ۲ قاشق غذاخوری
  • سس باربیکیو: ۲ قاشق غذاخوری

تمامی مواد را داخل یک کاسه بزرگ بریزید. سپس مرغ‌ها را اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید. بعد از مخلوط کردن مرغ با سس، روی کاسه را بپوشانید و اجازه دهید برای حداقل ۱ ساعت داخل یخچال استراحت کند. پس از این مدت مرغ‌ها را از یخچال خارج کنید، داخل آرد یا پودر سوخاری بزنید و در روغن سرخ کنید.

اگر دوست دارید مزه متفاوت و جدیدی تجربه کنید، به شما پیشنهاد می‌کنیم این سس مرینیت مرغ را از دست ندهید!

چطور مرغ سوخاری رژیمی درست کنیم؟

راز تهیه یک مرغ سوخاری کم کالری، خوشمزه و رژیمی در استفاده کردن از فر برای پخت آن است. برای تهیه مرغ سوخاری رژیمی نیاز دارید به:

  • ماست چکیده: ۱ لیوان
  • نمک: ۱ قاشق چایخوری
  • آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری
  • روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری

مواد سس مرینیت را داخل کاسه بریزید و هم بزنید. سپس تمام مرغ را داخل کاسه ریخته و تا حد یکدست شدن هم بزنید. مرغ و سس مرینیت را برای حداقل ۳۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید. سپس:

  1. مرغ مزه‌دار شده را داخل آرد سوخاری یا پودر پانکو بزنید.
  2. یک کاغذ روغنی کف سینی پهن کنید.
  3. مرغ‌ها را روی سینی بچینید.
  4. سینی فر را در دمای ۱۸۰ درجه برای ۳۰ تا ۴۵ دقیقه بپزید.

در طول مدت پخت مرغ سوخاری رژیمی در فر، هر از گاهی مرغ‌ها را چک کرده و جابه‌جا کنید تا نسوزد.

چطور روغن اضافی مرغ سوخاری را بگیریم؟

برای گرفتن روغن اضافی روی مرغ سرخ شده بهتر است که یا مرغ را داخل یک توری فلزی بندازید تا روغن آن گرفته شود و یا مرغ‌ها را روی یک دستمال کاغذی حوله‌ای بچینید تا روغن اضافی گرفته شود.

خلاصه کلام…

درست کردن مرغ سوخاری ترد و پفکی در خانه کار سختی نیست؛ تنها نیاز دارید مواد اولیه خود را آماده کنید، مرینیت کنید و بعد از غلتاندن مرغ‌ها در آرد سوخاری آماده، آن را داخل روغن بیندازید و سرخ کنید. سپس به همراه مخلفات دلخواه خود نوش جان کنید.

سوالات متداول شما درباره

بله. می‌توانید آب سرد را جایگزین تخم مرغ کنید و در مراحلی که نیاز به تخم مرغ است، از آب سرد استفاده کنید.
بله. اما بهتر است مقدار کرده زیاد باشد و به نسبت مساوی، با روغن استفاده شود.
حدود ۲ الی ۳ ساعت برای آماده کردن مرغ و مرینیت کردن آن زمان نیاز خواهد بود.
۱۰ تا ۱۵ دقیقه. البته این زمان به تعداد تکه‌‌های مرغ بستگی دارد که هر چه بیشتر شوند، زمان بیشتری نیز لازم خواهد بود.

مقالات مرتبط

طرز تهیه تخم مرغ و خرما

طرز تهیه املت تخم مرغ با خرما

اگر به دنبال یک صبحانه مقوی و خوشمزه هستید، املت خرما، ترکیبی جذاب از طعم شیرین خرما و لطافت تخم

بهترین ادویه ترشی بندری

طرز تهیه بهترین ادویه ترشی بندری

ادویه ترشی بندری پایه و اساس اصلی برای داشتن یک ترشی بندری خوشمزه و خانگی است. تهیه ترشی بندری خانگی،

۲۰ ایده جذاب برای تزیین حلوا

تا حالا شده برای مراسمی بخواهید حلوا درست کنید اما ندانید که چطور آن را تزیین کنید که شیک و

2 دیدگاه در “طرز تهیه مرغ سوخاری

  1. مریم احمدی گفت:

    میشه با سینه مرغم این غذا رو درست کرد؟

    1. تیم تحریریه گلها گفت:

      سلام مریم عزیز. بله. شما می‌توانید در طرز تهیه مرغ سوخاری با سینه مرغ، یک سینه مرغ را با گوشکوب بکوبید تا کمی صاف شود. سپس آن را مزه دار و آغشته به آرد سوخاری، و در نهایت سرخ کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
ورود

کاربران عزیزی که پیش تر در سایت ثبت نام کرده‌اند، لطفا یکبار از طریق فراموشی رمز عبور، رمز خود را بازیابی و سپس وارد شوند.

هنوز حساب کاربری ندارید؟

فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من