بهترین ادویه برای تخم مرغ

نویسنده: تیم تحریریه گلها

شهریور 6, 1403

بدون پاسخ

بهترین ادویه برای مزه دار کردن تخم مرغ

همه ما از مزه تکراری تخم مرغ آب پز، نیمرو و املت خسته شدیم و به دنبال یک راهکار جدید برای خلق مزه‌های بی‌نظیر هستیم. استفاده از ادویه مخصوص و خانگی تخم مرغ به از بین بردن بو و مزه زهم این ماده غذایی که شاید برای همه خوشایند نباشد، کمک شایانی می‌کند. شما می‌توانید با کمی خلاقیت به خرج دادن، از ادویه‌جات مختلف و سبزیجات معطر استفاده کنید و کاری کنید تا مزه املت و نیمروهای شما، زمین تا آسمان با مزه نیمرو و املت معمولی تفاوت داشته باشد!

برای آشنایی با دستور بهترین ادویه برای تخم مرغ املتی یا نیمرو شده، در ادامه این مطلب همراه ما باشید.

ترکیبات رایج برای ادویه مخصوص تخم مرغ (املت و نیمرو)

ادویه مخصوصی که می‌توانید برای مزه دار کردن تخم مرغ (چه آب پز و چه نیمرو) از آن استفاده کنید، شامل ترکیباتی است از جمله:

  • نمک:

نمک پایه اصلی ادویه تخم مرغ بوده که به دلیل آزاد کردن طعم مواد غذایی داخل املت یا نیمرو، استفاده می‌شود.

  • فلفل پاپریکا:

پاپریکا نه تنها مزه ملایم و شیرینی به تخم مرغ می‌دهد، بلکه رنگ غذا را نیز بهتر می‌کند، به طوری که می‌توانید در املت با گوجه رنده شده از آن استفاده کنید.

  • فلفل سیاه:

فلفل سیاه نیز مانند نمک پایه اصلی ادویه‌جات مخصوص بوده که طعم تند و ملایمی به غذا می‌دهد.

  • زردچوبه:

زردچوبه علاوه بر آنکه سرشار از آنتی اکسیدان است، رنگ غذا را بهتر کرده و مزه ملایمی با رگه‌های تلخی به غذا می‌دهد.

  • تخم گشنیز:

وجود تخم گشنیز آسیاب شده در ادویه تخم مرغ، یک مزه تند و ملایم با رایحه مرکباتی را برای غذا رقم زده و عطر و طعم تازگی به غذا می‌بخشد.

  • پودر سیر:

پودر سیر طعمی لذیذ و جدید به غذا اضافه کرده و در از بین بردن بو و مزه زهم تخم مرغ موثر است.

  • پودر پیاز:

پودر پیاز به عنوان مکملی برای پودر سیر بوده و جایگزین پیاز کم کردن بو و مزه تخم مرغ است.

  • آویشن:

آویشن طعمی دلچسب و عطری متفاوت به املت و نیمروی شما می‌دهد که جایگزینی برای سبزیجات معطر تازه خواهد بود.

زردچوبه خانواده 430 گرم – P.E.T

299,350 تومان 239,480 تومان
افزودن به سبد خرید

لیست ادویه‌‌های اختیاری برای مزه دار کردن تخم مرغ

لیست ادویه‌های اختیاری که به بهتر کردن مزه تخم مرغ کمک کرده و مکملی برای ترکیبات اصلی ادویه تخم مرغ به شمار می‌رود، عبارتند از:

  1. دارچین
  2. نعنا خشک
  3. پودر زنجبیل
  4. پودر جعفری خشک
  5. زیره سبز آسیاب شده
  6. پودر فلفل قرمز (فلفل چیلی)

اگر شما هم جزو آن دسته افرادی هستید که از مزه تخم مرغ چندان خوشتان نمی‌آید، ادویه ترکیبی مخصوص آن را در غذا بریزید و از مزه شگفت انگیز آن نهایت لذت را ببرید!

دستور تهیه ادویه ترکیبی برای مزه دار کردن تخم مرغ

برای آماده کردن بهترین ادویه برای تخم مرغ نیاز دارید به:

  • دستگاه آسیاب
  • ۱ قاشق غذاخوری
  • ۱ قاشق چای‌خوری
  • ظرف مناسب نگهداری

بعد از آماده کردن لوازم اولیه، به سراغ مواد اولیه لازم برای تهیه ادویه می‌رویم که عبارتند از:

مواد لازم برای تهیه بهترین ادویه مخصوص تخم مرغ
نمک ۲ قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه  ۱ قاشق چای‌خوری
زردچوبه  ۱ قاشق چای‌خوری
پاپریکا ۱ قاشق چای‌خوری
پودر سیر ۱ قاشق چای‌خوری
پودر پیاز ۱ قاشق چای‌خوری
آویشن ۱ قاشق چای‌خوری
تخم گشنیز آسیاب شده ۱/۲ قاشق چای‌خوری
فلفل قرمز ۱/۴قاشق چای‌خوری

اگر دوست دارید ادویه شما خوش نمک‌تر یا تندتر باشد، می‌توانید مقدار نمک را ۱ قاشق چایخوری و مقدار هر یک از فلفل‎‌ها ۲/۱ قاشق چای‌خوری بیشتر کنید.

برای آماده کردن ادویه همه مواد را داخل آسیاب‌کن بریزید و در حد نرم و ترکیب شدن، آسیاب کنید. سپس داخل ظرف مناسب نگهداری ریخته و درب آن را ببندید.

چرا ادویه مخصوص تخم مرغ؟

شاید این سوال برایتان پیش آمده باشد که چه کاری است به جای نمک و فلفل سیاه از این همه ادویه برای پخت املت ربی یا نیمروی ساده استفاده کنیم؟ مزایا و فواید استفاده از ادویه تخم مرغ عبارتست از:

مزایا توضیحات
طعم متفاوت ترکیبات مختلف در یک ادویه مخصوص، مزه تکراری و قدیمی تخم مرغ را از بین می‌برد.
کاربردی و استفاده آسان می‌توانید ۱ قاشق غذاخوری از این ترکیب را با خیال راحت به غذای خود اضافه کنید و از مزه آن لذت ببرید.
تقویت کننده طعم غذا ترکیبات مختلف ادویه (مانند نمک) به تقویت و آزاد کردن طعم تخم مرغ و سایر مواد غذایی کمک می‌کند.
افزایش عطر و بوی غذا ادویه‌هایی مانند پودر سیر و پاپریکا، عطر دلپذیری به غذا می‌دهد.
تنوع طعم و مزه با تغییر مقدار و یا ترکیبات ادویه، می‌توانید هر بار مزه جدیدی خلق کنید.
افزایش ارزش غذایی با وجود ترکیباتی مانند زردچوبه، خواصی مانند آنتی اکسیدانی و ارزش غذایی تخم مرغ بیشتر خواهد شد.
بهبود رنگ و لعاب غذا  زردچوبه، پاپریکا و آویشن رنگ و لعاب غذا را بیشتر کرده و میل به خوردن تخم مرغ مزه دار شده را بیشتر می‌کند.

اگر ظرف ادویه‌هات خالی شده، با خرید اینترنتی ادویه از گلها پرش کن!

نحوه استفاده از ادویه املت و تخم مرغ

استفاده از بهترین ادویه برای تخم مرغ بسیار ساده است. شما می‌توانید هر بار که غذایی بر پایه تخم مرغ درست می‌کنید، از مقدار ادویه زیر استفاده کنید:

  1. تخم مرغ نیمرو: ۱ تا ۱.۵ قاشق چای‌خوری
  2. تخم مرغ املت (ربی/ گوجه رنده شده): ۱.۵ تا ۲ قاشق چای‌خوری

همچنین برای تخم مرغ آب پز هم می‌توانید از ۲/۱ قاشق چای‌خوری از این ادویه ترکیبی استفاده کنید.

طرز تهیه بهترین ادویه ترکیبی برای مزه دار کردن مرغ

۵ ترفند طلایی برای نگهداری از ادویه مخصوص تخم مرغ

برای آنکه مدت ماندگاری ادویه شما بالا برود و تازه بماند، توصیه می‌شود از ترفندهای زیر استفاده کنید:

  1. ظرف ادویه را در محیطی خشک و خنک قرار دهید.
  2. ظرف را به دور از گاز، گرما و نور خورشید نگه داری کنید.
  3. مقدار ادویه‌ای که درست می‌کنید کم باشد تا تازه بماند.
  4. ادویه را در ظرفی در بسته و با بدنه تیره رنگ (که نور نخورد) نگهدارید.
  5. هرگز برای برداشتن ادویه از قاشقی که خیس است یا نم دارد، استفاده نکنید.

از ادویه مخصوص تخم مرغ برای چه غذاهایی استفاده کنیم؟

شما می‌توانید بهترین ادویه ترکیبی برای تخم مرغ را هنگام پخت غذاهای زیر استفاده کنید:

  1. باقلا قاتق
  2. املت ربی
  3. املت قارچ
  4. نیمرو ساده
  5. املت اسفناج
  6. میرزا قاسمی
  7. تخم مرغ آب پز
  8. املت اسپانیایی
  9. املت با گوجه فرنگی رنده شده

البته این ادویه فقط برای مزه دار کردن تخم مرغ نبوده و می‌تواند به عنوان یک طعم دهنده برای گوشت مرغ نیز مورد استفاده قرار بگیرد.

خلاصه کلام…

حتی اگر از مزه تخم مرغ آبپز شده، نیمرو یا املتی خوشتان نمی‌آید، می‌توانید به راحتی از یک ادویه ترکیبی شامل نمک، فلفل سیاه، تخم گشنیز، پودر سیر و … استفاده کنید. این ترکیب بی‌نظیر از ادویه‌جات مختلف به تغییر مزه و از بین بردن بوی زهم تخم مرغ که شاید برای همه خوشایند نباشد کمک می‌کند.

شما با این ترفند و استفاده از ادویه خانگی تخم مرغ می‌توانید تعداد تخم مرغ مصرفی، ارزش غذایی تخم مرغ و همچنین سلامتی خودتان را ارتقا ببخشد!

مقالات مرتبط

طرز تهیه فلافل ساده خانگی با نخود

طرز تهیه فلافل

فلافل از آن دسته غذاهای خوشمزه و محبوب ساده و پرطرفدار در خاورمیانه، به ویژه ایران است که معمولا با

طرز تهیه سوپ مرغ

طرز تهیه سوپ مرغ

در آستانه نزدیکی به فصول سرد سال چه چیز بهتر از یک کاسه سوپ مرغ گرم و خوش طعم، می‌تواند

فرهنگ غذایی فرانسه

فرهنگ غذایی فرانسه

کشور فرانسه، مهد تمدن و قلب اروپا، کشوری پر از زیبایی و تاریخچه‌ای شگفت آور است. این کشور اروپایی تاریخ،

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
ورود

کاربران عزیزی که پیش تر در سایت ثبت نام کرده‌اند، لطفا یکبار از طریق فراموشی رمز عبور، رمز خود را بازیابی و سپس وارد شوند.

هنوز حساب کاربری ندارید؟

فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من