بهترین ادویه برای تخم مرغ

نویسنده: تیم تحریریه گلها

شهریور 6, 1403

بدون پاسخ

ادویه تخم مرغ مخصوص مزه دار کردن نیمرو و املت گوجه

همه ما از مزه تکراری تخم مرغ آب پز، نیمرو و املت خسته شدیم و به دنبال یک راهکار جدید برای خلق مزه‌های بی‌نظیر هستیم. استفاده از ادویه مخصوص و خانگی تخم مرغ به از بین بردن بو و مزه زهم این ماده غذایی که شاید برای همه خوشایند نباشد، کمک شایانی می‌کند. شما می‌توانید با کمی خلاقیت به خرج دادن، از ادویه‌جات مختلف و سبزیجات معطر استفاده کنید و کاری کنید تا مزه املت و نیمروهای شما، زمین تا آسمان با مزه نیمرو و املت معمولی تفاوت داشته باشد!

برای آشنایی با دستور بهترین ادویه برای تخم مرغ املتی یا نیمرو شده، در ادامه این مطلب همراه ما باشید.

ترکیبات رایج برای ادویه مخصوص تخم مرغ (املت و نیمرو)

ترکیباتی که در بهترین ادویه برای املت و نیمرو، یا به عبارتی مزه دار کردن تخم مرغ به کار می‌رود، عبارتند از:

  • فلفل پاپریکا:

پاپریکا نه تنها مزه ملایم و شیرینی به تخم مرغ می‌دهد، بلکه رنگ غذا را نیز بهتر می‌کند، به طوری که می‌توانید در املت با گوجه رنده شده از آن استفاده کنید.

  • نمک:

نمک پایه اصلی ادویه تخم مرغ بوده که به دلیل آزاد کردن طعم مواد غذایی داخل املت یا نیمرو، استفاده می‌شود.

  • فلفل سیاه:

فلفل سیاه نیز مانند نمک پایه اصلی ادویه‌جات مخصوص بوده که طعم تند و ملایمی به غذا می‌دهد.

  • زردچوبه:

زردچوبه علاوه بر آنکه سرشار از آنتی اکسیدان است، رنگ غذا را بهتر کرده و مزه ملایمی با رگه‌های تلخی به غذا می‌دهد.

  • تخم گشنیز:

وجود تخم گشنیز آسیاب شده در ادویه تخم مرغ، یک مزه تند و ملایم با رایحه مرکباتی را برای غذا رقم زده و عطر و طعم تازگی به غذا می‌بخشد.

  • پودر سیر:

پودر سیر طعمی لذیذ و جدید به غذا اضافه کرده و در از بین بردن بو و مزه زهم تخم مرغ موثر است.

  • پودر پیاز:

پودر پیاز به عنوان مکملی برای پودر سیر بوده و جایگزین پیاز کم کردن بو و مزه تخم مرغ است.

  • آویشن:

آویشن طعمی دلچسب و عطری متفاوت به املت و نیمروی شما می‌دهد که جایگزینی برای سبزیجات معطر تازه خواهد بود.

ادویه‌های مکمل برای مزه دار کردن تخم مرغ نیمرو و املت

ترکیبات ادویه املت و نیمرویی که مکمل زردچوبه و نمک و فلفل هستند، عبارتند از:

  1. نعنا خشک
  2. پودر دارچین
  3. پودر زنجبیل
  4. پودر جعفری خشک
  5. زیره سبز آسیاب شده
  6. پودر فلفل قرمز (فلفل چیلی)

اگر شما هم جزو آن دسته افرادی هستید که از مزه تخم مرغ چندان خوشتان نمی‌آید، ادویه ترکیبی مخصوص آن را در غذا بریزید و از مزه شگفت انگیز آن نهایت لذت را ببرید!

طرز تهیه ادویه مخصوص نیمرو و املت تخم مرغ

برای آماده کردن بهترین ادویه برای تخم مرغ نیاز دارید به:

  • دستگاه آسیاب
  • ۱ قاشق غذاخوری
  • ۱ قاشق چای‌خوری
  • ظرف مناسب نگهداری

بعد از آماده کردن لوازم اولیه، به سراغ مواد اولیه لازم برای تهیه چاشنی املت می‌رویم که عبارتند از:

ترکیبات ادویه املت و نیمرو (تخم مرغ)
نمک ۲ قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه  ۱ قاشق چای‌خوری
زردچوبه  ۱ قاشق چای‌خوری
پاپریکا ۱ قاشق چای‌خوری
پودر سیر ۱ قاشق چای‌خوری
پودر پیاز ۱ قاشق چای‌خوری
آویشن ۱ قاشق چای‌خوری
تخم گشنیز آسیاب شده ۱/۲ قاشق چای‌خوری
فلفل قرمز ۱/۴قاشق چای‌خوری

برای آماده کردن ادویه همه مواد را داخل آسیاب‌کن بریزید و در حد نرم و ترکیب شدن، آسیاب کنید. سپس داخل ظرف مناسب نگهداری ریخته و درب آن را ببندید.

اگر دوست دارید ادویه شما خوش نمک‌تر یا تندتر باشد، می‌توانید مقدار نمک را ۱ قاشق چایخوری و مقدار هر یک از فلفل‎‌ها ۱/۲ قاشق چای‌خوری بیشتر کنید.

بهترین ادویه تخم مرغ آب پز چه ترکیباتی دارد؟

ترکیباتی که در ادویه مخصوص تخم مرغ آب پز می‌توانید استفاده کنید، عبارتند از:

  • فلفل پاپریکا

برای تغییر مزه زهم تخم مرغ

  • فلفل سیاه

برای گرفتن طبع سرد تخم مرغ

  • نمک

برای مزه‌دار کردن تخم مرغ آب پز

  • پودر سیر

برای مزه بخشیدن به تخم مرغ

  • آویشن

مناسب برای از بین بردن بو و عطر زهم تخم مرغ آب پز

برای تهیه ادویه مخصوص تخم مرغ آب‌پز، ۱ قاشق غذاخوری از هر کدام ادویه‌ها را در دستگاه آسیاب بریزید و تا زمان یکدست شدن، ترکیب کنید.

اگر دستگاه آسیاب ندارید، تمام ترکیبات را در هاون بریزید و ۱ تا ۲ دقیقه بکوبید تا یکدست شوند.

چرا ادویه مخصوص تخم مرغ؟

شاید این سوال برایتان پیش آمده باشد که چه کاری است به جای نمک و فلفل سیاه از این همه ادویه برای پخت املت ربی یا نیمروی ساده استفاده کنیم؟

مزایای و فوایدی که با استفاده از بهترین ادویه برای نیمرو و تخم مرغ تجربه می‌کنید عبارتند از:

مزایا توضیحات
طعم خاص ترکیبات مختلف در یک ادویه مخصوص، مزه تکراری و قدیمی تخم مرغ را از بین می‌برد.
کاربرد و استفاده آسان می‌توانید ۱ قاشق غذاخوری از این ترکیب را با خیال راحت به غذای خود اضافه کنید و از مزه آن لذت ببرید.
تقویت کننده طعم غذا ترکیبات مختلف ادویه (مانند نمک) به تقویت و آزاد کردن طعم تخم مرغ و سایر مواد غذایی کمک می‌کند.
افزایش عطر و بوی غذا ادویه‌هایی مانند پودر سیر و پاپریکا، عطر دلپذیری به غذا می‌دهد.
تنوع طعم و مزه با تغییر مقدار و یا ترکیبات ادویه، می‌توانید هر بار مزه جدیدی خلق کنید.
افزایش ارزش غذایی با وجود ترکیباتی مانند زردچوبه، خواصی مانند آنتی اکسیدانی و ارزش غذایی تخم مرغ بیشتر خواهد شد.
بهبود رنگ و لعاب غذا  زردچوبه، پاپریکا و آویشن رنگ و لعاب غذا را بیشتر کرده و میل به خوردن تخم مرغ مزه دار شده را بیشتر می‌کند.

اگر ظرف ادویه‌هات خالی شده، با خرید اینترنتی ادویه از گلها پرش کن!

نحوه استفاده از ادویه املت و تخم مرغ

استفاده از بهترین ادویه برای تخم مرغ بسیار ساده است. شما می‌توانید هر بار که نیمرو یا املت تخم مرغ درست می‌کنید، ادویه به مقدار زیر به کار ببرید:

  1. تخم مرغ نیمرو: ۱ تا ۱.۵ قاشق چای‌خوری
  2. تخم مرغ املت گوجه یا ربی: ۱.۵ تا ۲ قاشق چای‌خوری

همچنین برای تخم مرغ آب پز هم می‌توانید از ۱/۲ قاشق چای‌خوری، ادویه تخم مرغ استفاده کنید.

طرز تهیه بهترین ادویه ترکیبی برای مزه دار کردن مرغ

۵ ترفند طلایی برای نگهداری از ادویه تخم مرغ

برای بالا بردن میزان ماندگاری ادویه تخم مرغ، ادویه املت گوجه و ادویه نیمرو، رعایت نکات زیر کمک کننده خواهد بود:

  1. ظرف ادویه را در محیطی خشک و خنک قرار دهید.
  2. ظرف را به دور از گاز، گرما و نور خورشید نگه داری کنید.
  3. مقدار ادویه‌ای که درست می‌کنید کم باشد تا تازه بماند.
  4. ادویه را در ظرفی در بسته و با بدنه تیره رنگ (که نور نخورد) نگهدارید.
  5. هرگز برای برداشتن ادویه از قاشقی که خیس است یا نم دارد، استفاده نکنید.

با بهترین ادویه برای تخم مرغ چه غذایی درست کنیم؟

بهترین ادویه برای تخم مرغ را می‌توانید برای تهیه غذاهای زیر به کار ببرید:

  1. باقلا قاتق
  2. املت ربی
  3. املت قارچ
  4. نیمرو ساده
  5. املت اسفناج
  6. میرزا قاسمی
  7. تخم مرغ آب پز
  8. املت اسپانیایی
  9. املت با گوجه فرنگی رنده شده

این نشان می‌دهد که ادویه تخم مرغ فقط برای نیمرو و املت نبوده و برای هر غذایی که با تخم مرغ درست شود، مناسب است.

خلاصه کلام…

حتی اگر از مزه تخم مرغ آبپز شده، نیمرو یا املت گوجه فرنگی خوشتان نمی‌آید، می‌توانید به راحتی از ادویه تخم مرغ شامل نمک، فلفل سیاه، تخم گشنیز، پودر سیر و … استفاده کنید. این ترکیب که به نام ادوه تخم مرغ و ادویه املت نیز شناخته می‌شود، ترکیبی بی‌نظیر از انواع چاشنی‌ها برای تغییر مزه و از بین بردن بوی زهم تخم مرغ است.

شما با این ترفند و استفاده از ادویه مخصوص املت تخم مرغ یا ادویه مخصوص نیمرو، می‌توانید تعداد تخم مرغ مصرفی را بالا ببرید و از ارزش غذایی تخم مرغ برای سلامتی خودتان برخوردار شوید.

سوالات متداول شما درباره "بهترین ادویه برای تخم مرغ"

نمک، فلفل سیاه، پودر آویشن و پودر سیر بهترین چاشنی برای نیمروی تخم مرغ است.
پاپریکا، آویشن، پودر پیاز، گرانول موسیر و نمک و زردچوبه و ... بهترین چاشنی‌ها برای مزه‌دار کردن املت گوجه هستند.
کافی است تا ادویه‌ها را در دستگاه آسیاب یا هاون بریزید و ترکیب کنید؛ بعد از یکدست شدن از آن استفاده کنید.
بله. اما حواستان باشد مقدار زیادی نریزید تا نیمرو تلخ نشود.
دارچین برای گرفتن سردی سفیده خوب است و مزه جالب و متفاوتی را رقم می‌زند.

مقالات مرتبط

طرز تهیه تخم مرغ و خرما

طرز تهیه املت تخم مرغ با خرما

اگر به دنبال یک صبحانه مقوی و خوشمزه هستید، املت خرما، ترکیبی جذاب از طعم شیرین خرما و لطافت تخم

بهترین ادویه ترشی بندری

طرز تهیه بهترین ادویه ترشی بندری

ادویه ترشی بندری پایه و اساس اصلی برای داشتن یک ترشی بندری خوشمزه و خانگی است. تهیه ترشی بندری خانگی،

۲۰ ایده جذاب برای تزیین حلوا

تا حالا شده برای مراسمی بخواهید حلوا درست کنید اما ندانید که چطور آن را تزیین کنید که شیک و

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
ورود

کاربران عزیزی که پیش تر در سایت ثبت نام کرده‌اند، لطفا یکبار از طریق فراموشی رمز عبور، رمز خود را بازیابی و سپس وارد شوند.

هنوز حساب کاربری ندارید؟

فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من