بهترین ادویه برای سوپ جو

نویسنده: تیم تحریریه گلها

خرداد 8, 1403

بدون پاسخ

راز خوشمزه شدن سوپ جو

سوپ جو یکی از محبوب‌ترین وعده‌های غذایی در تمام فصول، به خصوص فصل زمستان است. سوپ جو نه تنها در کشور ایران، بلکه در بسیاری از کشورها نه تنها به عنوان پیش غذا بلکه به عنوان غذای اصلی هم سرو می‌شود. اما راز خوشمزگی سوپ جو که در رستوران‌ها سرو می‌شود چیست؟ یا بهتر بگوییم، چرا سوپ جویی که در رستوران می‌خوریم خوشمزه‌تر از سوپ جوی خانگی است؟ راز خوشمزگی سوپ جو، ادویه‌هاست!

انتخاب ادویه‌های مناسب، با کیفیت و تازه به شما کمک می‌کند تا یک سوپ جوی خوش رنگ و لعاب داشته باشید و از مزه آن لذت ببرید.

در ادامه این مطلب همراه ما باشید تا بهترین ادویه‌های اصلی برای پخت سوپ جو را بشناسید و همچنین چند ادویه جانبی و اختیاری برای عطر و طعم بهتر سوپ جو را نیز به شما معرفی کنیم.

ادویه‌های لازم برای پخت سوپ جو خانگی

ادویه عضو جدایی ناپذیر در آشپزی است که عطر و طعم و لعاب بسیار دلنشینی به تمامی غذاها می‌بخشد. سوپ جو هم یکی از همین غذاهاست که اگر هنگام پخت ادویه‌های مناسب به آن اضافه شوند، طعم خوبی پیدا کرده و مزه سوپ جوی رستورانی خواهد داشت!

بهترین ادویه‌های اصلی برای پخت سوپ جو عبارتند از:

نمک؛ ادویه‌ای برای طعم خوب سوپ جو

نمک یکی از بهترین طعم دهنده‌ها به غذا در کشورهای مختلف است که اگر هنگام پخت به غذا اضافه نشود، غذا بی مزه خواهد شد! اضافه کردن نمک خوراکی درجه یک به سوپ جو، به باز شدن مزه مخلفات سوپ کمک می‌کند. در واقع می‌توان گفت که نمک مهم‌ترین و بهترین ادویه برای سوپ جو است!

“فراموش نکنید که مصرف به اندازه نمک برای سلامتی بدن مفید است، اما مصرف بیش از حد آن به ضرر سلامتی بوده و می‌تواند شانس بروز سکته قلبی یا بالا رفتن فشار خون را به همراه داشته باشد.”

نمکدونت خالی شده؟ از اینجا پرش کن!

زردچوبه؛ راز خوشمزه شدن سوپ جو

زردچوبه ادویه‌ای پرخاصیت و سرشار از آنتی اکسیدان است که در اکثر دستور پخت غذاها به چشم می‌خورد. این ادویه نه تنها مزه سوپ جو را بهتر می‌کند بلکه به سبب وجود ماده کورکومین در خود، می‌تواند:

  • التهابات داخلی بدن را کاهش دهد.
  • اختلالات دستگاه گوارش را بهبود ببخشد.
  • از بیماری‌های قلبی و عروقی پیشگیری کند.

برای خرید زردچوبه تازه و مرغوب گلها، اینجا کلیک کن.

ادویه کاری برای خوشمزه شدن سوپ جو

یکی از ادویه‌هایی که به خوشمزه‌تر شدن سوپ جو و همچنین رنگ و لعاب گرفتن آن کمک می‌کند، ادویه کاری است. ترکیبات ادویه کاری برای سوپ جو عبارتند از:

اگر دوست دارید مزه سوپ جویی که می‌پزید، شبیه به مزه سوپ جوی رستورانی باشد بهتر است ادویه کاری را فراموش نکنید!

فلفل سیاه چاشنی اصلی برای سوپ جو رستورانی

فلفل سیاه یکی دیگر از بهترین طعم دهنده‌های سوپ جو است که تندی دلنشینی به غذا داده و از خواص بی‌شماری برخوردار است. فلفل سیاه شامل ویتامین‌ها و مواد معدنی مختلفی از جمله ویتامین K، ویتامین C و آهن و آنتی اکسیدان بوده که در تقویت سیستم ایمنی بدن و همچنین بهبود عملکرد سیستم گوارش تاثیر چشمگیری دارد.

اگر میخوای سوپ تند و خوش عطری داشته باشی، راه چاره تو فلفل سیاه گلهاست!

پودر سیر؛ ادویه متفاوت سوپ جو

پودر سیر بهترین طعم دهنده سوپ جو است که مقداری مزه سیر به سوپ جو داده و عطر و بوی دلنشینی به آن می‌دهد. اگر دوست دارید مزه سوپ جو کمی متفاوت و خوشمزه باشد، بهتر است تا مقداری پودر سیر را به سوپ اضافه کنید.

خرید پودر سیر تازه و درجه یک از مجتمع صنایع غذایی گلها

ادویه‌های لازم برای پخت سوپ جو با مرغ

بسیاری از افراد در سوپ جوی خود مرغ می‌ریزند تا خواص بیشتری پیدا کند و بتوانند آن را به عنوان وعده غذایی اصلی خود میل کنند. اگر شما هم هنگام پخت سوپ جو از مرغ استفاده می‌کنید، بهتر است تا ادویه‌های زیر را حتماً به سوپ اضافه کنید:

پودر سیر مزه بهتری به مرغ و سوپ داده و فلفل قرمز و سیاه هم در تندتر کردن مزه سوپ نقش دارند. همچنین می‌توانید مقداری جعفری یا گشنیز به سوپ اضافه کنید تا مزه این سبزیجات هم به خورد سوپ برود.

بهترین ادویه برای سوپ جو بر پایه سبزیجات

اگر در سوپ جوی خود سبزیجاتی مانند کرفس یا هویج استفاده می‌کنید، بهترین ادویه نمک است چرا که نمک به باز شدن و حس شدن مزه سبزیجات زیر دندان کمک می‌کند. دیگر ادویه‌هایی که بهتر است در سوپ جوی سبزیجات خود بریزید عبارتند از:

طرز تهیه ادویه سوپ جو رستورانی

مواد لازم برای ادویه سوپ جو
نمک ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چایخوری
زردچوبه ۱/۲ قاشق چایخوری
زیره سبز ۱/۴ قاشق چایخوری
پودر دارچین ۱/۴ قاشق چایخوری
ادویه کاری ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر سیر ۱/۴ قاشق چایخوری
پودر آویشن ۱/۲ قاشق چایخوری
جعفری خشک ۱/۲ قاشق چایخوری

برای تهیه ادویه مخصوص سوپ جو رستورانی، تمام چاشنی‌ها را در هاون یا آسیاب کن بریزید و تا حد نرم و یکدست شدن ترکیب کنید. سپس ۱ قاشق غذاخوری از این ادویه را همان ابتدای پخت به غذای خود اضافه کنید تا سوپی خاص و خوشمزه داشته باشید.

اگر سوپ جوی خوشمزه‌تری می‌خواهید، این ادویه‌ها را استفاده کنید!

ادویه‌هایی که می‌توانید به سوپ جوی خود اضافه کنید تا سوپی خوشمزه‌تر با مزه‌ای شبیه به سوپ‌های رستورانی داشته باشید، عبارتند از:

پاپریکا:

پودر فلفل پاپریکا تند نیست اما رنگ و مزه خوبی به غذا می‌دهد. این ادویه برای سوپ جوی بر پایه سبزیجات بسیار مناسب بوده و مزه‌ی فلفل دلمه‌ای به سوپ می‌دهد.

زیره سبز:

زیره سبز طعمی تند و طبعی گرم دارد و به عنوان یکی از بهترین ادویه‌ها برای سوپ جو به شمار می‌رود. زیره سبز سردی سوپ جو را گرفته و مزه آن را دلنشین تر می‌کند.

گرد لیمو:

اگر لیمو تازه یا آبلیمو در دسترس ندارید، بهترین انتخاب برای ترش مزه کردن سوپ جو گرد لیمو است! شما می‌توانید از گرد لیموی تازه و خوشمزه گلها در انتهای پخت سوپ جوی خود استفاده کنید تا سوپی ترش مزه داشته باشید.

پودر موسیر:

موسیر مزه‌ای نسبتاً شیرین بین مزه سیر و پیاز دارد. موسیر خشک شده می‌تواند سوپ شما را کمی شیرین‌تر کند و مزه جدیدی به آن ببخشد.

گرانول موسیر گلها، جایگزینی خوشمزه برای پودر موسیر در سوپ جو!

ادویه سوپ جو را کی به غذا اضافه کنیم؟

یکی از ترفندهایی که به آزاد شدن عطر و طعم ادویه‌ها کمک می‌کند، تفت دادن ادویه‌ها در مقداری روغن در ابتدای فرآیند پخت است. البته بایستی حواستان باشد حرارت زیر ادویه کم باشد تا ادویه شما نسوزد.

بیشتر بخوانید: چطور سوپ ورمیشل درست کنیم؟

اما اگر فراموش کردید که در ابتدای پخت ادویه‌‌ها را اضافه کنید، بهترین زمان برای اضافه کردن ادویه اواسط پخت سوپ جو است. این کار باعث می‌شود تا مختلفات سوپ به همراه ادویه جا بیفتد و طعم بهتری به خود بگیرد.

۵ نکته برای داشتن ادویه سوپ جو با کیفیت!

اگر می‌خواهید ادویه‌‌هایتان تازه بمانند، کهنه نشوند و مزه خود را از دست ندهند، پیشنهاد می‌کنیم تا نکات زیر را رعایت کنید:

  • ادویه تازه و آسیاب شده استفاده کنید.
  • ادویه‌ها را به مقدار کم تهیه کنید تا کهنه نشوند.
  • ادویه‌ها را در جایی خشک و خنک نگهداری کنید.
  • ادویه‌ها را داخل یخچال یا در نزدیکی حرارت گاز قرار ندهید.
  • ادویه‌‌ها را در ظروف در بسته، فلزی، شیشه‌ای یا تیره رنگ نگهداری کنید.

خلاصه کلام

اگر عاشق سوپ جو هستید اما نمی‌دانید چطور آن را مزه‌دار کنید و طعم خوبی به آن بدهید، به شما پیشنهاد می‌کنیم تا ادویه‌های مختلفی مانند پودر سیر، زیره سبز، گرد غوره، پاپریکا و فلفل قرمز و … را در بهترین عم دهنده سوپ جو استفاده کنید و یک چاشنی خاص و متفاوت برای این غذا به وجود بیاورید.

شما می‌توانید با ادویه سوپ جو رستورانی که در خانه درست می‌کنید، یک غذای لذیذ و خوشمزه بپزید.

سوالات متداول شما درباره

نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه، پاپریکا، آویشن، جعفری خشک، پودر سیر و ادویه کاری ترکیبات اصلی برای ادویه سوپ جو هستند.
ادویه مخصوص و ترکیبی که شامل پودر سیر، کمی ادویه کاری، فلفل قرمز و آویشن و جعفری است، راز خوشمزه شدن سوپ جو رستوران‌هاست!

مقالات مرتبط

طرز تهیه تخم مرغ و خرما

طرز تهیه املت تخم مرغ با خرما

اگر به دنبال یک صبحانه مقوی و خوشمزه هستید، املت خرما، ترکیبی جذاب از طعم شیرین خرما و لطافت تخم

بهترین ادویه ترشی بندری

طرز تهیه بهترین ادویه ترشی بندری

ادویه ترشی بندری پایه و اساس اصلی برای داشتن یک ترشی بندری خوشمزه و خانگی است. تهیه ترشی بندری خانگی،

۲۰ ایده جذاب برای تزیین حلوا

تا حالا شده برای مراسمی بخواهید حلوا درست کنید اما ندانید که چطور آن را تزیین کنید که شیک و

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
ورود

کاربران عزیزی که پیش تر در سایت ثبت نام کرده‌اند، لطفا یکبار از طریق فراموشی رمز عبور، رمز خود را بازیابی و سپس وارد شوند.

هنوز حساب کاربری ندارید؟

فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من