دستور پخت کیک ردولوت

نویسنده: تیم تحریریه گلها

اردیبهشت 10, 1403

بدون پاسخ

دستور پخت کیک ردولوت

 

کیک ردولوت که به کیک مخمل قرمز نیز معروف است، یکی از خوشمزه‌ترزین دسرهایی است که اغلب به دلیل ظاهری زیبا و طعم دلنشینش در مناسب ها و جشن های مختلف، مورد استفاده قرار می‌گیرد. اگر تبحر کافی را در تهیه این کیک بی‌نظیر ندارید، بهتر است در ادامه این متن با ما همراه شوید تا بتوانید با دستور پخت کیک ردولوت، دسری خوش طعم و حرفه‌ای‎ را برای میهمانان خود آماده کنید:

مواد اولیه کیک

مواد لازم برای تهیه کیک ردولوت
12 قاشق غذاخوری کره، نرم شده
1 و نیم فنجان شکر
2 عدد تخم مرغ بزرگ
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
2 قاشق غذاخوری کاکائو شیرین نشده
2 قاشق غذاخوری رنگ خوراکی قرمز
2 قاشق غذاخوری آب
1 و نیم فنجان آرد
1 قاشق چایخوری نمک کوشر
1 فنجان باتر میلک
1 قاشق چایخوری جوش شیرین
1 قاشق غذاخوری سرکه

مواد اولیه خامه (فراستینگ)

مواد لازم برای تهیه خامه فراستینگ
1/3 فنجان آرد
1 فنجان شیر یا خامه
1 فنجان کره
1 فنجان شکر
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل

آماده سازی خامه (فراستینگ)

مرحله اول

مواد اولیه برای تهیه خامه (فارستینگ) را آماده کنید.

مواد اولیه فراستینگ

مرحله دوم

در قابلمه ای آرد و شیر را با هم مخلوط کرده و تفت دهید تا غلیظ شود.

تفت دادن شیر و آرد

مرحله سوم

مواد را به یک کاسه کوچک منتقل کنید و در یخچال خنک کنید.

انتقال مواد به کاسه

مرحله چهارم

کره، شکر و وانیل را در کاسه ای با همزن برقی یا دستی به هم بزنید.

مرحله پنجم

مخلوط آرد و شیر خنک شده را کم کم اضافه کنید.

اضافه کردن مخلوط آرد و شیر خنک شده

مرحله ششم

به مدت چند دقیقه یا تا زمانی که مخلوط دانه دانه ای نشود خوب هم بزنید و در صورت نیاز شیر (یا خامه) را اضافه کنید. موادی که آماده شد را در حین پخت کیک کنار بگذارید.

استراحت به مواد

پخت کیک ردولوت (قرمز مخملی)

مرحله اول

مواد اولیه پخت کیک را آماده کنید.

مواد لازم برای پخت کیک ردولوت

مرحله دوم

فر را با دمای 175 سانتی گراد (350 فارنهایت) گرم کنید. سه قالب کیک گرد 20 سانتی متری یا دو قالب کیک 25 سانتی متری را به مقدار زیاد چرب و آرد پاشی کنید.

بیشتر بخوانید: دستور پخت کیک اسفنجی ساده ترد و پفکی

مرحله سوم

کره و شکر را در یک کاسه به هم بزنید تا سبک و پفکی شود.

مرحله چهارم

تخم مرغ ها را اضافه کنید و 1 دقیقه دیگر هم بزنید. وانیل را هم اضافه کنید تا مخلوط شود.

اضافه کردن تخم مرغ به مواد

مرحله پنجم

کاکائو، رنگ خوراکی و 2 قاشق غذاخوری آب را در یک کاسه جداگانه با هم ترکیب کنید.

هم زدن پودر کاکائو و آب

مرحله ششم

کاکائو قرمز شده را در مخلوط خامه ای تخم مرغ بریزید و بهم بزنید.

اضافه کردن کاکائو قرمز به آرد

مرحله هفتم

آرد و نمک را در یک کاسه جداگانه با هم مخلوط کنید.

هم زدن آرد و نمک

مرحله هشتم

مخلوط آرد و باترمیلک را به طور متناوب به خمیر اضافه کنید و با سرعت کم تا متوسط هم بزنید.

مرحله نهم

جوش شیرین و سرکه را در یک فنجان ترکیب کنید.

مرحله دهم

مخلوط آب و سرکه را به خمیر کیک اضافه کنید.

مرحله یازدهم

خمیر را به طور مساوی در قالب های کیک چرب و آردپاشی شده بریزید. 22 تا 28 دقیقه بپزید.

cake redvelvet frame

مرحله دوازدهم

روی قفسه های سیمی کیک پخته شده را کاملا خنک کنید.

مرحله سیزدهم

خامه (فراستینگ) آماده شده را بین دو کیک و روی آنها اضافه کنید و به کمک یک کاردک خامه ها را مرتب کنید.

اضافه کردن خامه فراسترینگ به کیک

بسیار عالی! شما موفق شدید!

از کیک ردولوت خوشمزه خود لذت ببرید!

کیک ردولوت

تهیه کیک ردولوت با پودر کیک گلها

پودر کیک ردولوت گلها با استفاده از با کیفیت ترین مواد و بهترین فرمولاسیون، این امکان را برای شما فراهم کرده تا با کمترین وسیله و امکانات کیک مخمل قرمز و خوش طعمی را تهیه کنید. شما برای تهیه کیک ردولوت با استفاده از پودر کیک ردولوت نیمه آماده گلها نیاز به مواد زیر دارید:

  • تخم مرغ: 3 عدد
  • روغن: 1.2 پیمانه
  • آب یا شیر: 3.4 پیمانه

مراحل آماده سازی کیک ردولوت با پودر کیک گلها

  • فر گاز را روشن کرده و در دمای 180 درجه، دمای آن تنظیم کنید. سپس اجازه دهید تا 15 دقیقه درون فر گرم با این درجه گرم شود.
  • حالا تخم مرغ ها را در یک کاسه بریزید و با استفاده از همزن برقی به مدت 2 تا 3 دقیقه با دور تند هم بزنید تا کاملا پف کند.
  • سپس شیر یا آب را به همراه روغن به تخم مرغ ها اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه با دور متوسط همزن آنها را مخلوط کنید.
  • کم کم به محتویات داخل ظرف، پودر کیک ردولوت گلها را اضافه کنید و با دور کند همزن به مدت 1 تا 2 دقیقه مواد را با هم ترکیب کنید.
  • خمیر به دست آمده را درون قالب بریزید و قالب را به مدت 35 تا 40 دقیقه در فر قرار دهید.
  • زمانی که کیک پخته شد، رنگ آن طلایی و سطح آن سفت می‌شود.
  • بعد از پخت، کیک را از فر خارج کنید و بگذارید 10 تا 15 دقیقه خنک شود.
  • سپس کیک را از قالب جدا کنید و روی توری سیمی قرار دهید تا به طور کامل خنک شود.
  • بعد از خنک شدن کامل، می توانید کیک را به دلخواه تزیین و سرو کنید.

سوالات متداول

برای تهیه کیک قرمز با رنگ  طبیعی می‌توانید از پودر لبوی قرمز استفاده کنید. البته به هیچ عنوان به رنگ قرمزی که رنگ خوراکی به کیک شما می‌دهد را به دست نمیاورید.

مقالات مرتبط

طرز تهیه تخم مرغ و خرما

طرز تهیه املت تخم مرغ با خرما

اگر به دنبال یک صبحانه مقوی و خوشمزه هستید، املت خرما، ترکیبی جذاب از طعم شیرین خرما و لطافت تخم

بهترین ادویه ترشی بندری

طرز تهیه بهترین ادویه ترشی بندری

ادویه ترشی بندری پایه و اساس اصلی برای داشتن یک ترشی بندری خوشمزه و خانگی است. تهیه ترشی بندری خانگی،

۲۰ ایده جذاب برای تزیین حلوا

تا حالا شده برای مراسمی بخواهید حلوا درست کنید اما ندانید که چطور آن را تزیین کنید که شیک و

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
ورود

کاربران عزیزی که پیش تر در سایت ثبت نام کرده‌اند، لطفا یکبار از طریق فراموشی رمز عبور، رمز خود را بازیابی و سپس وارد شوند.

هنوز حساب کاربری ندارید؟

فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من