اولین سفارش رژیمی و سالم شما وقتی به یک رستوران یا فست فودی مراجعه میکنید چیست؟
سالاد سزار، سالادی رژیمی و بسیار خوشمزه و سبک است که در اغلب رستورانهای ایتالیایی تهران یا فست فودها میبینید. این سالاد ترکیبی از کاهوی تازه، سینه مرغ مزه دار شده، نان سیر و سس مخصوص است که نهایتاً در عرض ۳۰ تا ۴۵ دقیقه آماده خوردن میشود.
اگر دوست دارید برای خودتان یک وعده لذیذ و در عین حال رژیمی درست کنید، پیشنهاد میکنیم طرز تهیه سالاد سزار را در ادامه این مطلب از مجتمع صنایع غذایی و کشاورزی گلها بخوانید.
مواد لازم برای تهیه سالاد سزار با مرغ گریل
مواد لازم سالاد سزار با مرغ برای ۴ نفر | |
کاهو | یک بوته متوسط |
فیله مرغ | ۸ عدد |
پنیر پارمزان | ۶ قاشق غذاخوری |
سس خردل | ۱ قاشق چایخوری |
سس مایونز | ۴/۳ فنجان |
نان تست | ۲ عدد |
سیر | ۲ حبه |
لیمو ترش | ۱ عدد |
زیتون خرد شده | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
طرز تهیه سالاد سزار در ۷ مرحله
دستور پخت سالاد سزار اصیل ایتالیا بدون زیتون گوجه فرنگی خرد شده و گردو و سایر مخلفاتی است که امروزه در سالادهای سزار میبینیم. طرز تهیه این سالاد در بسیاری از کتابهای آشپزی و همچنین سایتهای معتبر هم آمده!
پس برای درست کردن سالاد سزار با سس مخصوص، دستور پخت زیر را دنبال کنید:
مرحله اول: آماده کردن مرغ
سینه مرغ نرم و تازه را لای سلفون یا پلاستیک قرار دهید و روی یک سطح صاف، با بیفتک یا گوشکوب بکوبید تا صاف و نازک شود. سپس ادویههای مخصوص مرغ را بردارید و مرینیت را آماده کنید.
خرید چاشنی سالاد گلها برای تهیه سس سالاد سزار
مرحله دوم: مزه دار کردن مرغ
ادویههایی که برای مرینیت و گرفتن بوی زهم سینه مرغ نیاز دارید عبارتند از:
همه مواد را روی سینه مرغ بریزید و به همراه مفداری روغن زیتون و آبلیمو تازه ماساژ دهید. سپس برای حداقل ۱۵ دقیقه داخل یخچال بگذارید.
مرحله سوم: گریل کردن مرغ
تابه مخصوص گریل را روی حرارت متوسط قرار دهید. بعد از آنکه داغ شد، مرغ مزهدار شده را از یخچال بیرون بیاورید. بدون اضافه کردن روغن مرغ را در تابه قرار دهید و حرارت را متوسط کنید.
هر طرف مرغ را برای ۵ تا ۶ دقیقه گریل کنید تا رنگ گوشت کاملاً تغییر کند. وقتی مرغ از حرارت افتاد، آن را با چاقویی تیز برش دهید و کنار بگذارید.
اگر تابه شما نجسب نیست، بهتر است کف تابه را مقداری روغن بزنید تا مرغ نچسبد.
مرحله چهارم: آماده کردن سس سزار مخصوص
برای آماده کردن سس سزار:
- سیرها را با رنده یا سیر له کن، کاملاً له کنید.
- سس مایونز را داخل یک کاسه بریزید.
- سس خردل را اضافه کنید.
- آب لیمو ترش بریزید.
- نمک و فلفل سیاه و کمی آویشن فراموش نشود!
سس را با یک چنگال طوری هم بزنید که تمام ترکیبات یکدست شوند. سپس سس را داخل یخچال بگذارید تا استراحت کند
خرید اینترنتی نمک از فروشگاه گلها
مرحله پنجم: آماده کردن نان سیر
با یک چاق تیز، نان تست را مربع مربع خرد کنید. سپس ۱ حبه سیر را رنده کنید و داخل یک کاسه بریزید. مقداری روغن زیتون، فلفل سیاه و نمک به سیر اضافه کنید. در نهایت نان را در تابهای داغ ریخته و تمام ترکیب سیر و روغن زیتون را روی آن بریزید.
بعد از ۲ تا ۳ دقیقه که بوی سیر در آمد و ظاهر نان ترد و طلایی، حرارت را خاموش کنید.
همچنین بخوانید: طرز تهیه سالاد کلم قرمز و سفید رستورانی + دستور سس مخصوص آن!
مرحله ششم: شستن و خرد کردن کاهو
برای سالاد سزار خانگی، کاهو رسمی ایرانی را بشویید و بعد از خشک شدن، متناسب با سلیقه خود، خرد کنید و داخل ظرفی مناسب بریزید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه نان سیر خانگی با نان تست!
مرحله هفتم: تزئین کردن ظرف سالاد
در یک طرف از ظرف کاهو مرغهای گریل شده را بگذارید. در طرف دیگر هم نان سیر را اضافه کنید. در نهایت برای تزیین میتوانید مقداری زیتون حلقه حلقه شده به همراه پنیر پارمسان روی سالاد بریزید و میل کنید.
برای مزه بهتر سالاد سزار، مقداری پنیر پارمزان روی آن بپاشید.
آیا میتوان از سس مایونز استفاده نکرد؟
بله. اگر میخواهید یک سالاد سزار رژیمی داشته باشید، میتوانید به جای سس مایونز از ترکیب ماست به همراه روغن زیتون، سیر، سرکه بالزامیک و یا آب لیموترش استفاده کنید.
همچنین بهتر است مرغ آبپز یا گریل شده بدون روغن را جایگزین مرغ سوخاری کنید.
طرز تهیه سالاد سزار با ناگت
یکی از راحتترین دستور پختهای سالاد سزار، ترکیب آن با ناگت است. برای تهیه سالاد سزار با ناگت مرغ، کافیست تا به جای درست کردن مرغ گریل شده، هر تعدادی که دوست دارید ناگت سرخ کنید!
طرز تهیه سالاد سزار با مرغ سوخاری
مواد لازم
برای تهیه سالاد سزار با فیله سوخاری برای ۴ نفر، به مواد زیر نیاز دارید:
- تخم مرغ: ۱ عدد
- فیله مرغ: ۴ تا ۸ عدد
- آرد سوخاری: ۱ پیمانه
- نمک: ۱ قاشق چایخوری
- پاپریکا: ۱ قاشق چایخوری
- پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری
- فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری
روش پخت
- آرد سوخاری و تمام ادویهجات را در یک ظرف با هم ترکیب کنید تا یکدست شوند.
- سپس تخم مرغ را در یک کاسه بشکنید.
- مرغها را دانه دانه ابتدا داخل تخم مرغ و سپس داخل آرد سوخاری بغلتانید. این کار را ۲ تا ۳ بار (تا جایی که مرغ با آرد پوشانده شود) تکرار کنید.
- در نهایت مرغها را داخل یک تابه داغی که تا نیمه روغن دارد بیندازید و تا زمان طلایی شدن، سرخ کنید.
- کاهو را خرد کنید و مرغ سوخاری را روی آن بچینید.
- در کنار کاهو و مرغ، نان تست، گوجه گیلاسی و زیتون حلقه حلقه شده بریزید و با سس مخصوص نوش جان کنید.
همچنین بخوانید: بهترین روش درست کردن مرغ سوخاری با آرد سوخاری خانگی
طرز تهیه سس سالاد سزار رستورانی
برای داشتن سسی با بافت نرم و لطیف به سبک رستورانها، مواد زیر را آماده کنید:
- زرده تخم مرغ: ۱ عدد
- پوره سیر: ۱ قاشق چایخوری
- پنیر پارمیزان: به مقدار دلخواه
- روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
- سس خردل: ۱ قاشق غذاخوری
- سس مایونز: ۳ قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه و نمک: هر کدام ۱ قاشق چایخوری
حالا پوره سیر، سسها، روغن و ادویهجات را در ظرف مناسبی بریزید و با گوشکوب برقی یا میکسر حسابی مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند.
فوت کوزهگری برای تهیه سالاد سزار خانگی!
برای آنکه یک سالاد خوشمزهتر داشته باشید و یا طرز تهیه آن را آسانتر کنید میتوانید:
- برای سس سالاد سزار ساده و رژیمی میتوان از سرکه بالزامیک استفاده کرد که البته، سلیقهای است!
- با توجه به ذائقه و سلیقه شخصی خود، افزودنیهای دیگری به سالاد اضافه کنید.
- از سس هزار جزیره به جای سس سالاد سزار استفاده کنید.
- روی نان تستها سس نریزید تا ترد و تازه باقی بمانند.
- از کاهو پیچ یا کاهو رسمی ایرانی استفاده کنید.
مدت زمان پخت سالاد سزار چقدر است؟
از لحظه آماده سازی مواد تا سرو آنها، ۳۰ تا ۴۵ دقیقه طول میکشد تا سالاد آماده شود.
کالری سالاد سزار چقدر است؟
کالری سالاد سزار: ۴۷۰ کیلو کالری
البته این مقدار برای یک کاسه متوسط از سالاد سزار به همراه سس و مرغ سوخاری است! اگر سس رژیمی و مرغ گریل شده یا آبپز استفاده کنید، کالری آن کمتر و رژیمیتر خواهد شد.
خلاصه کلام
اگر عاشق سالاد، مرغ و مزههای کلاسیک هستید، سالاد سزار با مرغ گریل یا فیله سوخاری، بهترین انتخاب برای شماست. این سالاد ترکیبی بینظیر برای یک وعده غذایی سبک و خوشمزه و رژیمی است که میتوانید در خانه، به راحتی آن را درست کنید.