بهترین و جدیدترین طرز تهیه حلوا زعفرانی؛ مجلسی و خوشمزه!

نویسنده: تیم تحریریه گلها

آبان 19, 1403

بدون پاسخ

طرز تهیه حلوا مجلسی با آرد گندم ساده

کمتر کسی است که از طعم خوشایند و شیرین حلوا زعفرانی لذت نبرد! حلوا ساده و زعفرانی یکی از دسرهای خوش طعمی است که می‌توان آن را در هر مجلسی برای مهمانان سرو کرد. اما آیا می‌دانید روش اصولی طرز تهیه حلوا زعفرانی ساده با پیمانه به چه صورت است؟

طرز تهیه حلوا با آرد گندم و کره نیاز به رعایت چند تکنیک ساده دارد؛ مانند هم زدن مداوم بعد از اضافه کردن شربت! این تکنینک‌های طلایی به شما کمک می‌کنند تا دسری خوشمزه و لطیف درست کرده و نوش جان کنید.

پس اگر شما هم به دنبال جدیدترین طرز تهیه حلوا زعفرانی مجلسی و بهترین ایده‌ها برای تزیین آن هستید، این مطلب را از دست ندهید!

مواد لازم برای پخت حلوای زعفرانی با آرد گندم

مواد لازم و ترکیبات حلوای ساده زعفرانی
شکر ۲ پیمانه
پودر هل سبز ۱ قاشق چای‌خوری
آب ۱ و ½ پیمانه
گلاب ½ پیمانه
زعفران دم شده ۲ قاشق غذاخوری
آرد گندم ۲ و ½ پیمانه
کره ۵۰ گرم
روغن مایع ۱ پیمانه سر خالی

طرز تهیه حلوا زعفرانی مجلسی با آرد گندم در ۶ مرحله

اگر به دنبال یاد گرفتن طرز تهیه حلوا زعفرانی با پیمانه و آرد گندم برای داشتن یک میانوعده سالم و خوشمزه و همچنین دسری برای پذیرایی در مهمانی‌هایتان هستید، طبق مراحل گفته شده در ادامه پیش بروید:

مرحله اول: آماده کردن شربت زعفرانی

برای درست کردن شربت زعفرانی، قابلمه مناسبی بردارید و آن را روی شعله گاز قرار دهید.

سپس ۲ پیمانه شکر، ۱ قاشق چایخوری هل و ۱ و نیم پیمانه آب را به داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید تا جوش بیاید.

یشتر بخوانید: طرز تهیه کاچی به ۳ روش خاص و متفاوت

مرحله دوم: اضافه کردن گلاب و زعفران دم کرده به شربت

زمانی که شربت جوشید، ½ پیمانه گلاب و ۲ قاشق غذاخوری زعفران دم شده را به آن اضافه کنید.

اجازه دهید شکر کامل حل شود و چند دقیقه‌ای مواد داخل قابلمه بجوشند. بعد از غلیظ شدن شربت شعله را خاموش کنید.

مرحله سوم: تفت دادن آرد

تابه مناسب بردارید و سپس آردی که ۳ بار الک کردید را داخل تابه بریزید. سپس آرد سفید گندم را با حرارت خیلی کم تفت دهید تا به رنگ آرد نخودچی درآید.

اگر نمیدونی چطور حلوای زعفرانیت رو تزیین کنی، از ایده های تزیین حلوا استفاده کن!

مرحله چهارم: اضافه کردن روغن و کره

بعد از تغییر رنگ آرد، روغن و کره را داخل تابه بریزید و با قاشق چوبی هم بزنید تا مواد یکدست شوند. مواد را به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید تا رنگ مواد تیره و بافت آن غلیظ شود.

طرز تهیه حلوا مجلسی برای ۱۰ نفر

مرحله پنجم: اضافه کردن شربت زعفرانی

در این مرحله که آرد و کره ترکیب شده و بافتی یکدست و لطیف دارند، شربت را کم کم به آرد اضافه کنید. فقط حواستان باشد که دست از هم زدن برندارید تا بافت حلوا یکدست بماند.

همچنین بخوانید: چطور سوتلاچ ترکی با آرد برنج درست کنیم؟

مرحله ششم: هم زدن و سرو حلوا ساده

همزدن حلوا را تا زمانی که رنگ آن تغییر کند، ادامه دهید تا به غلظت دلخواه برسد.

همچنین اگر قصد دارید حلوا را تزئین کنید، بهتر است قبل از اینکه کاملا سفت شود، مقداری از آن را برداشته و کنار بگذارید. سپس بقیه مواد را تفت دهید و در نهایت با تکان دادن تابه به صورت گهواره ای، حلوا را به خوبی ورز دهید تا بافت آن نرم و یکدست شود.

در آخر نیز می‌توانید حلوا را در ظرف مناسب ریخته و با مواد دلخواهتان مانند پودر پسته تزئین کنید.

نوش جان!

با استفاده از جدیدترین روش طرز تهیه حلوا زعفرانی مجلسی که به شما آموختیم، می‌توانید این دسر خوش طعم را به بهترین حالت ممکن درست کنید و از طعم خوش آن نهایت لذت را ببرید!

۹ ایده جذاب و ساده برای تزئین حلوا زعفرانی مجلسی

 تزیین حلوا زعفرانی با قاشق به شکل گلتزیین حلوا زعفرانی می‌تواند آن را به یک دسر مجلسی و چشم‌ نواز تبدیل کند. با کمی خلاقیت و استفاده از مواد ساده، می‌توانید حلواهایتان را به زیباترین شکل ممکن تزیین کرده و آن را برای پذیرایی از مهمانان خود آماده کنید.

در ادامه ۹ ایده جدید برای تزیین حلوا زعفرانی مجلسی را به شما معرفی میکنیم:

  1. قرار دادن خلال بادام و پسته به صورت خطوط مورب یا دایره‌ای بر روی حلوا
  2. رنده کردن شکلات تلخ یا شیری و پاشیدن آن بر سطح حلوا
  3. استفاده از قالب های سیلیکونی با طرح های مختلف
  4. استفاده از قالب های فلزی ساده یا طرح دار
  5. گذاشتن گل محمدی خشک روی حلوا
  6. تزیین حلوا با قاشق به شکل گل
  7. استفاده از پودر پسته و بادام
  8. استفاده از نان بستنی
  9. ریختن نبات خرد شده

نکاتی که باید برای تهیه حلوا زعفرانی بدانید!

برای آنکه حلوای مجلسی و خوشمزه با بافتی لطیف‌تر داشته باشید، نکات زیر را در طول پخت حلوا مدنظر داشته باشید:

  1. استفاده از شکر دانه ریز
  2. استفاده از آرد گندم سبوس گیری شده
  3. هم‌زدن مداوم مواد برای یکدست شدن بافت آن
  4. تفت دادن آرد در حرارت ملایم (مراقب باشید آرد نسوزد)
  5. استفاده از زعفران مرغوب و اصل برای رنگ و طعم دهی بهتر
  6. استفاده از هل ساییده شده یا پودر هل برای رسیدن به عطر بهتر
  7. اضافه کردن آب جوش به حلوا در صورت سفت بیش از حد حلوا
  8. استفاده از ترکیب روغن مایع و روغن جامد یا کره در حلوا (به نرم بودن بافت حلوا کمک می‌کند.)

خلاصه کلام

درست کردن حلوای ساده کار سختی نیست، فقط نیاز دارد تا دائم مواد را هم بزنید و حواستان باشد آرد گندم را بیش از حد تفت ندهید. دسر حلوای ایرانی با عطر و طعم گلاب درجه یک را نه تنها برای مراسمات عزاداری و ختم، بلکه برای مهمانی‌ها، سفره ماه رمضان یا حتی به عنوان یک میانوعده سالم و خوشمزه می‌توانید نوش جان کنید.

از شما ممنونیم که تا اینجا همراه گلها بودید.

مقالات مرتبط

طرز تهیه جوجه کباب

طرز تهیه جوجه کباب ساده و طعم‌دار به ۷ روش لذیذ و خوشمزه

بدون شک، جوجه کباب یکی از محبوب‌ترین و لذیذترین غذاهای ایرانی است که در هر جمع و دورهمی، زینت‌بخش سفره‌های

طرز تهیه آش دوغ اردبیلی

طرز تهیه آش دوغ اردبیلی‌ها برای سیزده به‌در ۱۴۰۴

آش دوغ یکی از اصیل ترین و خوشمزه ترین غذاهای اردبیلی است که بسیاری از ایرانیان در دورهمی های خانوادگی

طرز تهیه منسف

طرز تهیه منسف اردنی

منسف یا Mansaf یکی از غذاهای محبوب و بسیار لذیذ کشور اردن است که با توجه به پرادویه بودن و

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
ورود

کاربران عزیزی که پیش تر در سایت ثبت نام کرده‌اند، لطفا یکبار از طریق فراموشی رمز عبور، رمز خود را بازیابی و سپس وارد شوند.

هنوز حساب کاربری ندارید؟

فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من