طرز تهیه کیک هویج گردو به سبک کافی شاپی؛ با تزیین خامه فرم گرفته

نویسنده: تیم تحریریه گلها

بهمن 20, 1403

بدون پاسخ

طرز تهیه کیک هویج گردو

خودتان را در لحظه‌ای تصویر کنید که وارد خانه می‌شوید و یک بوی خوشمزه از وانیل و دارچین و هویج به مشامتان می‌رسد. حتماً یکی کیک هویج برایتان درست کرده! کیک هویج گردو که امروزه به کیکی محبوب تبدیل شده، دسری با بافت نرم و لطیف است و اغلب افراد آن را به عنوان کیکی کافیشاپی می‌شناسند. برای تهیه کیک هویج گردو کافیست تا طرز تهیه آن و قلق‌هایی که برای پخت این دسر وجود دارد را بشناسید.

اگر مایلید تا طرز تهیه کیک هویج گردو با تزیین خامه‌ای را یاد بگیرید و خودتان در خانه درست کنید، در ادامه این مطلب از مجتمع صنایع غذایی و کشاورزی گلها، همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه کیک هویج گردو

مواد لازم برای کیک هویج و گردو برای ۴ تا ۶ نفر
هویج ۲ عدد متوسط
تخم مرغ ۴ عدد
آرد سفید ۲۵۰ گرم
بکینگ پودر ۱ و ½ قاشق چایخوری
مغز گردو ½ پیمانه
روغن مایع ½ پیمانه
وانیل نوک قاشق چایخوری
پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری
شکر ۱ پیمانه

طرز تهیه کیک هویج گردو کافی شاپی

قبل از هر چیزی، فر خود را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید و اجازه دهید گرم شود. سپس برای داشتن یک کیک خوش‌عطر و بو با مزه تند و شیرین دارچین و هویج، به شما پیشنهاد می‌کنیم تا مراحل زیر از طرز تهیه کیک هویج گردو را دنبال کنید:

مرحله اول: آماده کردن هویج

هویج‌ها را بشویید و سپس به کمک پوست‌کن، پوست بگیرید. در نهایت با رنده ریز، رنده کرده و کنار بگذارید.

مرحله دوم: هم زدن تخم مرغ‌ها

سفیده و زرده تخم مرغ‌ها را جدا کنید و هر کدام را در کاسه‌های جداگانه قرار دهید. سپس وانیل و شکر را به زرده اضافه کرده و با دور تند همزن، هم بزنید.

بعد از ۳ تا ۴ دقیقه که زرده کرمی رنگ شد و کمی پف کرد، همزن را خاموش کنید.

خرید اینترنتی شکر سفید و دانه ریز گلها

مرحله سوم: اضافه کردن شیر و روغن

ابتدا روغن را به زرده اضافه کنید و با دور کند همزن، در حد ۲ دقیقه برای یکدست شدن ترکیب کنید. سپس شیر را اضافه کرده و به همان صورت که روغن را هم زدید، شیر را میکس کنید.

خرید دارچین مرغوب و باکیفیت گلها به صورت اینترنتی

مرحله چهارم: آماده کردن مواد خشک

مواد خشک شامل آرد سفید، دارچین، بکینگ پودر و الک را ۳ بار از الک کرده و کنار بگذارید.

مطالب خواندنی: دارچین و انواع آن چیست؟

مرحله پنجم: همزدن سفیده

سفیده تخم مرغ را ۶ تا ۷ دقیقه، تا حدی که سفیده کامل پف کند، خامه‌ای شود و اگر ظرف را برگرداندید بیرون نریزد، با دور تند همزن میکس کنید.

آرد نداری کیک بپزی؟ خرید آرد سفید مخصوص قنادی رو در فروشگاه اینترنتی گلها انجام بده!

مرحله ششم: اضافه کردن مواد خشک به مایه‌ی زرده کیک

مواد خشک را طی ۳ تا ۴ مرحله به مایه‌ی زرده اضافه نموده و به همراه لیسک، به صورت دورانی از زیر به رو، هم بزنید.

مرحله هفتم: اضافه کردن سفیده

سفیده تخم مرغ را طی ۳ مرحله با لیسک به صورت دورانی به مواد اضافه کرده و هم بزنید.

یادتان نرود که در تمامی مراحل، دورگیری ظرف را انجام دهید تا مایه‌ی کیک بوی زهم تخم مرغ نگیرد.

مرحله هشتم: اضافه کردن هویج و گردو

هویج رنده شده و گردوهایی که خرد کردید را داخل مایه‌ی کیک ریخته و تا حدی که تمام مواد یکدست شوند، هم بزنید.

این نکته را مد نظر داشته باشید که هم زدن بیش از حد مایه کیک پف خمیر را می‌گیرد؛ پس بعد از ترکیب شدن مواد، برای از بین نرفتن پف خمیر، دست از هم زدن کیک بکشید.

مرحله نهم: قرار دادن کیک در فر

کف قالب دلخواهتان را چرب کنید و روی آن کاغذ روغنی بگذارید. سپس مواد کیک را بریزید و قالب را در فر قرار دهید.

اجازه دهید کیک برای ۳۰ تا ۴۵ دقیقه در فر بپزد.

 

مرحله دهم: تست پخت کیک

در فر را باز کنید و یک سیخ چوبی در کیک بزنید. اگر مایه‌ی کیک به آن چسبید، فر را ببندید و ۱۰ دقیقه دیگر به کیک فرصت دهید.

اما اگر مایه‌‌ی کیک به آن نچسبید، فر را خاموش کنید و اجازه دهید قالب برای حداقل ۱۵ دقیقه در فر استراحت کند.

همچنین بخوانید: چطور کیک سیب دارچین بپزیم؟

مرحله یازدهم: آماده کردن خامه برای تزیین کیک

یک پاکت خامه صبحانه را باز کرده و با ۱ قاشق غذاخوری پودر قند، آن را با دور تند همزن ترکیب کنید. بعد از ۶ تا ۷ دقیقه که خامه کمی فرم گرفت، آن را داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.

مرحله دوازهم: سرو کیک

کیک را از قالب خارج کرده و اجازه دهید تا به خوبی خنک شود. سپس خامه فرم گرفته را به هر شکلی که مایلید روی کیک بزنید و آن را تزیین کنید.

نوش جان!

مطالعه بیشتر: پودر دارچین چه خواص و فوایدی برای سلامتی بدن دارد؟

چند نکته مهم در طرز تهیه کیک هویج گردو کافیشاپی

  • استفاده از کره به جای روغن، چربی کیک را نسبتاً کمتر کرده و از طرفی مزه دلنشین و خوشمزه‌تری به آن می‌دهد.
  • برای داشتن کیک هویج رژیمی، می‌‌توانید به جای شکر از همان مقدار عسل استفاده کنید.
  • برای طعم‌دهی بیشتر و متفاوت‌تر، ½ قاشق چایخوری پودر زنجبیل در کیک بریزید.
  • به جای پخت در فر، می‌توانید این دسر را در در کیک‌پز یا روی گاز هم درست کنید.

طرز تهیه کیک هویج و گردو بدون فر

برای تهیه کیک هویج گردو بدون فر، تنها کافیست بعد از آماده کردن مایه‌ی کیک، یک قابلمه را چرب کنید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. سپس مایه‌ی کیک را روی آن بریزید. در نهایت قابلمه را روی شعله پخش کن با حرارت ملایم، برای حداقل ۴۵ دقیقه بپزید.

سخن پایانی

طرز تهیه کیک هویج گردو به سبک کافیشاپ و قنادی‌ها، تنها نیاز به حوصله دارد. شما می‌‌توانید با نیمی از هزینه خرید کیک هویج گردو از شیرینی فروشی یا کافه، در خانه خود، دسری سالم و خوشمزه برای این روزهای سرد و برفی زمستان بپزید.

ممنونیم که تا اینجا همراه یکی دیگر از مقالات مجتمع صنایع غذایی و کشاورزی گلها بودید.

مقالات مرتبط

طرز تهیه شیرینی نخودچی

طرز تهیه شیرینی نخودچی ترد و لطیف تنها با ۴ قلم مواد اولیه!

شیرینی نخودچی از قدیم‌ترها شیرینی خوش عطر و طعمی بود که در عید نوروز همه برای آن سر و دست

طرز تهیه حلیم گندم با گوشت گوسفندی برای 6 نفر

طرز تهیه حلیم گندم با گوشت گوسفندی

اگر هوس یک میان‌وعده سالم و خوشمزه کردید که مقوی هم باشد، حلیم بهترین گزینه برای شماست. شما می‌توانید با

خاصیت زردچوبه برای پوست

۶ خاصیت فوق العاده زردچوبه برای پوست

در دنیای امروز که محصولات شیمیایی مراقبت از پوست به وفور یافت می‌شوند، کمتر کسی به دنبال استفاده از محصولات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
ورود

کاربران عزیزی که پیش تر در سایت ثبت نام کرده‌اند، لطفا یکبار از طریق فراموشی رمز عبور، رمز خود را بازیابی و سپس وارد شوند.

هنوز حساب کاربری ندارید؟

فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من