نان سیر یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین نان های ایتالیایی است که مردم به عنوان پیش غذا از آن استفاده میکنند. این پیش غذای لذیذ که در کنار پیتزا، سیب زمینی پنیری و انواع ساندویچها سرو میشود، به راحتی در خانه قابل تهیه است و میتواند زینت بخش سفره های شما باشد.
ترکیب سیر تازه و پنیر پیتزا، طعمی دلچسب و عطری وسوسهانگیز به این نان میدهد که آن را به گزینهای ایدهآل برای مهمانیها و دورهمیهای دوستانه تبدیل میکند.
با ما همراه باشید تا طرز تهیه این نان بینظیر را به شما آموزش دهیم و نکات و فوت و فن های طلایی برای پخت نان سیری حرفه ای را با شما به اشتراک بگذاریم:
مواد لازم برای پخت نان سیر
مواد لازم برای پخت نان سیر | |
6 برش نان | نان تست |
3 حبه | سیر |
1 فنجان | پنیر پیتزا |
3 قاشق غذا خوری | کره |
1 قاشق غذا خوری | جعفری |
3.4 قاشق غذا خوری | پونه |
به میزان لازم | روغن زیتون |
به میزان لازم | نمک و فلفل |
روش تهیه نان سیر با نان تست در 25 دقیقه!
- در ابتدای کار فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
- سپس سیرها را از وسط برش داده و به روغن زیتون آغشته کنید. حالا به مدت چند دقیقه سیر و روغن زیتون را در ماهیتابه تفت دهید تا نرم و طلایی شوند.
- در این مرحله کره، نمک، فلفل و جعفری را در ظرفی جدا با یک دیگر مخلوط کنید.
- سپس سیرهای تفت داده شده را به مخلوط کره اضافه کنید و به خوبی آنها را هم بزنید.
- حالا نان تست ها را در ظرف بچینید و روی هر برش یک قاشق غذاخوری از مخلوط سیر بریزید و آن را در سطح نان کاملا پخش کنید.
- بعد از آغشته کردن تمام نان به مخلوط سیر، سینی فر را چرب کرده و نان ها را داخل آن بچینید. به مدت 5 دقیقه در فر قرار دهید تا نان ها کمی ترد شوند.
- حالا نان ها را از فر خارج کرده و پنیر پیتزا را روی آن بریزید.
- مجددا سینی را به مدت 2 تا 3 دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر طلایی و آب شود.
پیش غذای ایتالیایی شما حاضر است و میتوانید آن را به همراه غذا یا به تنهایی نوش جان کنید!
طرز تهیه نان سیر بدون فر
عاشق نان سیر هستید، اما به فر دسترسی ندارید؟ نگران نباشید! با این روش ساده، میتوانید به راحتی و در عرض 15 دقیقه، نان سیری خوشمزه و ترد در ماهیتابه درست کنید.
مراحل روش پخت نان سیر در ماهیتابه
- برای شروع کار بهتر است نان های تست را از وسط نصف کنید.
- سپس کره را درون ظرفی بریزید و اجازه دهید در درمای محیط نرم شود.
- حالا 3 یا 4 حبه سیر را رنده یا ریز خرد کنید و به کره اضافه کنید.
- مخلوط کره و سیر را به خوبی هم بزنید و نمک، فلفل و آویشن را به آن اضافه کنید.
- در این مرحله مخلوط سیر و کره را با قاشق روی برش های نان تست پخش کنید و ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید.
- بعد از گرم شدن، نان های تست را داخل آن بچینید.
- به نان ها چند دقیقه زمان دهید تا برشته و طلایی شوند.
- در آخر نان سیرهای آماده شده را درون ظرف بچینید و گرم سرو کنید.
فوت و فن هایی که برای پخت نان سیر باید بدانید!
مهم ترین نکته ای که برای پخت نان سیر باید بدانید استفاده دست و دلبازانه از سیر است! سیر مهم ترین رکن برای تهیه یک نان سیر خوش عطر و طعم است که حتما باید به آن توجه شود.
البته بهتر است توجه داشته باشید که استفاده از سیر تازه میتواند طعم نان شما را دو چندان کند.
در صورتی که طعم گوجه فرنگی را نیز دوت داشته باشید میتوانید 1 قاشق غذا خوری پوره گوجه فرنگی را به کره و سیر اضافه کنید و بر روی نان پخش کنید.
سایر نکاتی که میتوانید حین پخت نان سیر در نظر داشته باشید شامل موارد زیر میشود:
- در صورت تمایل میتوانید از پودر سیر به جای سیر تازه استفاده کنید.
- اگر پنیر پیتزا ندارید، میتوانید از پنیر موزارلا یا چدار رنده شده استفاده کنید.
- نان سیر را میتوانید به تنهایی یا به عنوان پیشغذای سوپ، سالاد یا پاستا سرو کنید.
- نان سیر را می توانید به تنهایی یا به عنوان پیش غذای سوپ، سالاد یا پاستا سرو کنید.
- میتوانید از انواع ادویههای دیگر مانند آویشن یا پودر پاپریکا نیز در مخلوط سیر استفاده کنید.
- می توانید از انواع نان های دیگر مانند باگت یا فوکاچیا نیز برای تهیه این نان سیر استفاده کنید.
- برای تردتر شدن نان ها، میتوانید قبل از پخش مخلوط سیر و کره، نان ها را کمی در توستر گرم کنید.