چه چیز بهتر از درست کردن کیک کدو حلوایی در شب های سرد پاییزی میتواند حالتان را خوب کند؟ این کیک یکی از خوشمزه ترین کیک های بین المللی است که افراد زیادی آن را به عنوان یک دسر دلچسب برای خود یا مهمانانشان درست کرده و به همراه یک نوشیدنی گرم سرو میکنند.
اما بهترین روش برای تهیه کیک کدو حلوایی چیست؟ از چه تکنیکی برای پوک شدن بافت کیک کدو حلوایی استفاده کنم؟
اگر شما هم علاقمند به کیک پزی هستید یا قصد دارید این کیک خوش عطر و طعم را تهیه کنید و با دستور پخت آن آشنا نیستید، بهتر است در ادامه متن با ما همراه باشید تا به طور کامل فوت و فن های طر تهیه کیک کدو حلوایی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه کیک کدو حلوایی
مواد لازم کیک کدو حلوایی برای ۴ تا ۶ نفر | |
پوره کدو حلوایی | ۲ لیوان |
آرد | ۳ لیوان |
تخم مرغ | ۴ عدد |
شیر | ½ لیوان |
کره آب شده یا روغن مایع | ۱ لیوان |
وانیل | ۱ قاشق غذا خوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر هل | ۱ قاشق چایخوری |
پودر دارچین | ½ قاشق چایخوری |
پودر زنجبیل | ½ قاشق چایخوری |
دستور پخت کیک کدو حلوایی
اگر قصد تهیه کیک کدو حلوایی با آرد گندم را دارید بهتر است قبل از هر چیز مواد لازم برای پخت این کیک خوش طعم و متفاوت را آماده کرده و سپس طبق مراحل زیر پیش بروید:
مرحله اول
برای درست کردن کیک کدو حلوایی لازم است تا در ابتدا کدو حلوایی را به خوبی بشویید و آن را به قطعات بزرگ خرد کنید. سپس قطعات خرد شده کدو حلوایی را در قابلمه مناسبی ریخته و به مقدار کمی در آن آب بریزید تا به خوبی بخار پز شود.
مرحله دوم
بعد از اینکه کدو حلوایی به خوبی پخته شد، آن را از پوست جدا کنید. سپس گوشت کدو حلوایی را به داخل میکسر بریزید تا پوره کدو حلوایی آماده شود.
مرحله سوم
حالا نوبت به آن رسیده تا مراحل اصلی تهیه کیک کدو حلوایی را آغاز کنید! یک ظرف مناسب برای تهیه مواد کیک انتخاب کنید، سپس تخم مرغ ها را به داخل آن بریزید و به خوبی با همزن، هم بزنید. در این حین شکر و وانیل را به تخم مرغ ها اضافه کنید و همزدن را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه ادامه دهید تا ترکیب تخم مرغ سفید و پف دار شود.
مرحله چهارم
در این مرحله شیر و روغن را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و مجدد هزن را روشن کرده و به مدت 1 دقیقه همزدن را ادامه دهید تا کاملا مواد با یک دیگر یک دست شود.
مرحله پنجم
در ادامه کار، پوره کدو حلوایی را به مواد نیمه آماده کیک اضافه کنید و مجددا مواد را هم بزنید تا یکدست شود. سپس آرد سفید گندم را 3 بار الک کنید و به همراه بکینگ پودر، پودر دارچین، وانیل، پودر هل و پودر زنجبیل به مایه کیک اضافه کنید.
مرحله ششم
قالب کیک دلخواهتان را انتخاب کنید و سپس کف قالب را به کمک لیسک به کره آغشته کنید و مواد آماده شده کیک کدو حلوایی را به داخل آن بریزید.
چند بار مواد را به سمت پایین فشار دهید تا مطمئن شوید به خوبی هوای اضافه ما بین کیک از بین رفته است.
حالا فر را بر روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا فضای فر به خوبی گرم شود.
شما میتوانید به جای اینکه کیک را در قالب بزرگ بریزید، در قالب کاپ کیک بریزید و در فر بپزید!
مرحله هفتم
قالب کیک را برداشته و آن را در طبقه سوم فر قرار دهید. اجازه دهید مواد کیک کدو حلوایی به مدت 45 دقیقه درون فر باشد.
بعد از سپری کردن این مدت زمان کیک را تست کنید. در صورتی که به خوبی پخته بود، آن را از فر خارج کرده و به داخل ظرف مناسبی انتقال دهید. سپس کیک کدو حلوایی را با پودر قند، شکلات، خامه و یا هر چیز دیگری که خودتان دوست دارید تزئین کنید.
نوش جان!
ایده تزیین کیک کدو حلوایی برای شب یلدا
اگر میخواهید کیک کدو حلوایی خوشگلی برای میز شب چله داشته باشید، میتوانید از تصاویر زیر ایده بگیرید و کیک خود را تزیین کنید:
برای تزیین کاپ کیک کدو حلوایی با تم یلدایی، میتوانید یک بسته خامه قنادی و ۳ قاشق غذاخوری پودر قند را تا حد سفت شدن بزنید. سپس با یک قیف روی کیک بریزید و برای تزیین، روی آن چوب دارچین سیگاری بگذارید. دقیقاً مانند عکس زیر:
از همان خامه زده شده با پودر قند یا شکر، میتوانید برای تزیین کیک کدو حلوایی نیز استفاده کنید. برای تزیین کیک کدو حلوایی با خامه، ترکیب خامه و شکر زده شده را روی کیک بریزید و سپس روی آن مقداری گردو خرد شده بریزید:
برای تزیین ساده کیک کدو حلوایی، ۲ قاشق غذاخوری پودر قند را با ۱ قاشق غذاخوری شیر بزنید تا یک کرم نرم و لطیف به شما بدهد. آن را روی کیک بریزید و مقداری پودر دارچین روی کیک بپاشید:
یکی دیگر از ایدهها، تزیین کیک با سس کارامل است. بعد ازآنکه ترکیب خامه و پودر قند را روی کیک ریختید، مقداری سس کارامل آماده روی کیک بریزید و نوش جان کنید:
بیشتر بخوانید: ۲۶ ایده جذاب برای تزیین کدو حلوایی برای شب یلدا!
فوت و فن های کیک کدو حلوایی که باید بلد باشید!
تهیه کیک کدو حلوایی، یکی از لذت بخش ترین کارهایی است که در فصل پاییز میتوان انجام داد. اگر علاقمند به این کار باشید، با رعایت چند نکتهی ساده، میتوانید یک کیک کدو حلوایی فوقالعاده خوشمزه و نرم تهیه کنید.
در ادامه به برخی از مهم ترین فوت و فن های تهیه این کیک خوشمزه میپردازیم:
- کدو حلوایی را انتخاب کنید که پوستی سفت، صاف و براق و همینطور رنگ یکنواخت داشته باشد.
- الک کردن آرد و بیکینگ پودر باعث میشود که مواد یکدست شده و کیک پف بیشتری کند.
- برای طعمدار کردن کیک از ادویههایی مانند دارچین، زنجبیل، هل و میخک استفاده کنید.
- قبل از اضافه کردن پوره کدو به مواد کیک، اجازه دهید تا کاملا خنک شود.
- پس از پوره کردن کدو، آب اضافی آن را بگیرید تا کیک شما شل نشود.
- از خلال دندان برای اطمینان از پخت کامل کیک استفاده کنید.