طرز تهیه پاستا آلفردو

نویسنده: تیم تحریریه گلها

آبان 3, 1403

بدون پاسخ

طرز تهیه پاستا آلفردو با قارچ و مرغ و خامه

 

پاستا آلفردو با مرغ و قارچ، یکی از محبوب‌ترین وعده‌های غذایی ایتالیایی میان ایرانیان است! این پاستا یک بافت خامه‌ای و لطیف دارد و طعم قارچ و پودر آویشن در آن، یک ترکیب برنده و بسیار خوشمزه را به ارمغان آورده است. پاستا آلفردو به سبک رستورانی که با پاستای پنه، سینه مرغ تکه تکه شده، قارچ، خامه و پنیر پارمسان و … درست می‌شود، ریزه‌کاری‌هایی برای تهیه دارد؛ مثلاً مزه‌دار کردن مرغ با آویشن.

در ادامه می‌خواهیم صفر تا صد پخت یک پاستا آلفردو رستورانی را به شما یاد بدهیم و فوت و فن‌های نگفته آن را نیز به شما بگوییم. همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه پاستا آلفردو برای ۴ نفر

مواد لازم پاستا پنه آلفردو
پاستا پنه ۴۰۰ گرم
سینه مرغ ۲ تکه
قارچ ۴۰۰ گرم
خامه صبحانه ۱ بسته
پنیر پارمزان ۶ قاشق غذاخوری
شیر ۱ لیوان
سیر ۴ حبه
آویشن ۱ قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه ½ قاشق چای‌خوری
کره ۳۰ گرم
نمک ۱ قاشق چای‌خوری
روغن زیتون یا روغن مایع به مقدار لازم
جعفری تازه ۱ قاشق چای‌خوری برای تزیین
گوجه گیلاسی و زیتون بدون هسته به مقدار لازم برای تزیین

طرز تهیه پاستا پنه آلفردو با مرغ و قارچ و خامه (+عکس)

مرحله ۱: آب را بجوشانید.

قابلمه مناسبی را انتخاب کرده و تا نیمه پر از آب کنید. حالا قابلمه را روی شعله متوسط گاز قرار دهید و اجازه دهید تا بجوشد. هنگامی که شروع به جوشیدن کرد، ۱ قاشق چایخوری نمک و ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع به آن اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: نمک چیست؟ + کاربردها و خواص خوراکی

مرحله ۲: پاستا را نیم‌پز کنید.

پخت پاستا پنه در آب جوش برای پاستا آلفردو

پاستا پنه را درون آب در حال جوش بریزید و اجازه دهید برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه به همراه آب نیم‌پز شود.

مرحله ۳: پاستا را آبکش کنید.

بعد از ۱۰ الی ۱۵ دقیقه پاستا را چک کنید؛ اگر بافت آن نرم شده بود، آبکش کنید و کنار بگذارید. در غیر اینصورت ۲ تا ۳ دقیقه دیگر اجازه دهید بجوشد.

مرحله ۴: مرغ را خرد کنید.

سینه مرغ را به شکل مکعب‌های کوچک خرد کنید.

مرحله ۵: مرغ را تفت دهید.

تفت دادن مرغ برای تهیه پاستا پنه آلفردو

یک تابه به همراه مقداری روغن مایع را روی حرارت ملایم قرار دهید و بعد از داغ شدن، مرغ را به آن اضافه کنید.

مرحله ۶: سیر له شده یا خرد شده را با کره به مرغ اضافه کنید.

حبه‌های سیر را پوست بگیرید؛ سپس یا با پشت چاقوی پهن آن‌ها را له کرده و خرد کنید، یا از همان ابتدا ریز خرد کنید. سپس سیر و کره را همزمان داخل تابه بریزید و هم بزنید.

اگر سیر له کن دارید، آن را له کرده و سپس داخل تابه بریزید.

مرحله ۷: ادویه‌ها را اضافه کنید.

ابتدا نمک و فلفل سیاه را برای مزه‌دار کردن مرغ ها داخل تابه بریزید و هم بزنید. سپس پودر آویشن را به آن اضافه کرده و ترکیب کنید.

بیشتر بخوانید: بهترین ادویه برای طعم‌دار کردن مرغ چیست؟

مرحله ۸: قارچ را خرد و سرخ کنید.

تفت دادن قارچ برای تهیه سس پاستا آلفردو

قارچ‌ها را بشویید و ورقه ورقه کنید. سپس داخل یک تابه جداگانه، با حرارت متوسط بریزید و به همراه ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع یا زیتون تفت دهید.

تفت دادن قارچ را تا جایی ادامه دهید که آب آن تبخیر و خشک شود.

مرحله ۹: مرغ را به قارچ سرخ شده اضافه کنید.

بعد از اینکه قارچ ها تفت داده شد، تکه های مرغ از قبل آماده شده را به محتویات تابه اضافه کنید، تفت دهید تا مزه مواد با هم ترکیب شوند.

مرحله ۱۰: خامه و شیر را به مرغ و قارچ اضافه کنید.

ابتدا حرارت را کمی کم کنید و سپس خامه را داخل تابه بریزید. خامه را تا جایی هم بزنید که کاملاً یکدست شود. در این مرحله شیر را داخل تابه بریزید و هم بزنید.

مرحله ۱۱: پاستا پنه را به سس آلفردو اضافه کنید.

در ادامه دستور پخت پاستا آلفردو، پاستا از پیش پخته شده را به سس اضافه کنید و هم بزنید. سپس روی آن پنیر پارمزان رنده شده بریزید و برای عطر بهتر، مقداری پودر آویشن روی مواد بپاشید.

حرارت را کم کنید و اجازه دهید پاستا برای حداکثر ۱۰ دقیقه جا بیفتد.

مرحله ۱۲: پاستا پنه را سرو و نوش جان کنید.

سرو پاستا پنه آلفردو

بعد از ۱۰ دقیقه حرارت را خاموش کنید، پاستا را داخل ظرف دلخواه بریزید و روی آن را با جعفری تازه، گوجه گیلاسی، زیتون و پنیر پارمزان رنده شده تزیین کنید.

نوش جان!

با ۸ غذای معروف ایتالیایی بیشتر آشنا شوید!

۷ فوت و فن رستورانی برای پخت یک پاستا آلفردو خوشمزه!

  1. نیازی نیست بعد از آبکشی، پاستاها را با آب بشورید.
  2. برای خوش طعم کردن مرغ می‌توانید از لیمو تازه یا آب لیمو استفاده کنید.
  3. پاستا پنه را حتماً با توجه به دستور و مدت زمان روی بسته‌بندی بپزید تا له نشود.
  4. اگر از طعم سیر خوشتان نمی‌آید، می‌توانید از پودر سیر استفاده کنید تا مزه آن غالب نشود.
  5. برای آنکه قارچ سیاه نشود، هنگام تفت دادن ۱ قاشق چایخوری آبلیمو ترش تازه به آن اضافه کنید.
  6. برای مزه‌دار کردن مرغ پاستا می‌توانید از پودر پاپریکا، تخم گشنیز یا ریحان و جعفری خشک نیز استفاده کنید
  7. در آب جوش، بیش از حد روغن نریزید؛ چرا که این کار باعث می‌شود یک لایه روغنی روی سطح پاستا بشیند و مانع جذب سس آلفردو شود.

طرز تهیه سس آلفردو غلیظ با قارچ و خامه

طرز تهیه سس آلفردو با آرد و کره

برای این سس که جایگزین نسخه اصلی سس آلفردو است، نیاز دارید به:

  1. ۲ قاشق غذاخوری آرد
  2. ۱ بسته خامه صبحانه
  3. ۱ لیوان شیر
  4. ۵۰ گرم کره

ابتدا یک تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید. کره را داخل تابه بیندازید. کمی که آب شد، آرد را اضافه کرده و با یک قاشق چوبی، مدام هم بزنید. این کار را تا جایی ادامه دهید که تنها خامی آرد گرفته شود و رنگ آن سفید باقی بماند (نباید تغییر رنگ دهد).

بعد از آنکه کره و آرد ترکیب شدند، خامه را اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شود. بلافاصله شیر را اضافه کنید و دائم هم بزنید تا سس گلوله گلوله نشود. در آخر اجازه دهید تا سس ۱ تا ۲ دقیقه بجوشد و بعد قارچ و مرغ و پاستا را داخل آن بریزید.

خلاصه کلام

اگر عاشق غذاهایی هستید که بافت خامه‌ای دارند، طرز تهیه پاستا آلفردو با قارچ و مرغ و خامه که یک ترکیب استثنایی برای شماست، بسیار ساده و آسان به شمار می‌رود! این وعده غذایی ایتالیایی یکی از محبوب‌ترین پاستاها بوده که با ترکیب پاستا پنه، سس آلفردو و ادویه‌جاتی مانند آویشن و پودر سیر، تهیه و سرو می‌شود. اگر دوست دارید این غذا را با بالاترین کیفیت میل کنید، پیشنهاد ما به شما، درست کردن پاستا آلفردو در خانه است.

ممنونیم که تا اینجا همراه گلها بودید.

مقالات مرتبط

طرز تهیه آلبالو پلو با گوشت چرخ کرده

طرز تهیه آلبالو پلو با گوشت چرخ کرده

می‌دانستید که می‌شود از میوه‌های تابستانی هم غذا درست کرد؟ آلبالو پلو یکی از غذاهای فصلی تابستان (و گاهی زمستان)

طرز تهیه سوپ عدس قرمز یا سوپ دال عدس جنوبی

طرز تهیه سوپ دال عدس جنوبی (سوپ عدس قرمز)

حالا که هوا سرد شده و به هر کس که نگاه می‌کنیم، سرماخورده و مریض احوال است، میل کردن سوپ

معرفی محصول جدید گلها

سلامتی و طعمی خنک و دلپذیر در یک بسته

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایونا، صنایع غذایی و کشاورزی گلها، با افتخار محصول جدید خود، خاکشیر و تخم شربتی با بسته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
ورود

کاربران عزیزی که پیش تر در سایت ثبت نام کرده‌اند، لطفا یکبار از طریق فراموشی رمز عبور، رمز خود را بازیابی و سپس وارد شوند.

هنوز حساب کاربری ندارید؟

فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من