ادویه مخصوص استیک گوشت که یکی از لذیذترین غذاهایی است، ترکیبی از چند چاشنی مختلف و عطردار بوده که یک ترکیب خوشمزه و لذیذ را به ارمغان میآورد.
برای پخت استیک گوشت و مزه دار کردن آن بایستی تبحر کافی داشته باشید و از چاشنی مخصوص و مناسبی استفاده کنید. اما نه ادویههای پایهای مانند نمک و فلفل سیاه! نباید برای طعم دار کردن استیک گوساله فقط و فقط به این دو ادویه بسنده کنیم.
ادویه استیک تنوری، ادویه مرینیت ایتالیایی، ادویه مکزیکی و ادویه کرهای استیک گوشت گوساله را در ادامه برایتان آوردیم تا بتوانید به راحتی در خانه، یک استیک گوشت خوشمزه درست کنید.
خرید چاشنی مخصوص مزهدار کردن گوشت استیک از فروشگاه گلها
مواد و ترکیبات بهترین ادویه استیک گوشت چیست؟
برای آنکه گوشت قرمز مناسب استیک بوی زهم ندهد، بهتر بپزد و بافت لطیفتری داشته باشد، بهتر است از ادویههایی زیر برای مزهدار کردن آن استفاده کنید:
- نمک
- آویشن
- رزماری
- پودر پیاز
- پودر زیره
- پودر سیر
- پونه کوهی
- فلفل سیاه
- جوز هندی
- تخم گشنیز
- ریحان خشک
- پودر فلفل قرمز
این طعم دهندههای طبیعی و سالم، به خوشمزهتر شدن گوشت استیک و همچنین پخت یک استیک آبدار، لطیف و لذیذ کمک میکند.
کدام ادویه مناسب نرم کردن گوشت گوساله برای استیک است؟
برای نرم کردن گوشت گوساله مخصوص استیک بهتر است تا از ترکیب چند ادویه مختلف استفاده کنید که عبارتند از:
- فلفل پاپریکا شیرین یا دودی
- پودر زنجبیل
- فلفل سیاه
- پودر سیر
- پودر پیاز
- نمک
این ترکیبات به شکستن پروتئینهای گوشت گوساله کمک کرده و بافت آن را نرمتر میکند. همچنین میتوانند مزه لطیفی به گوشت بدهند و در عین حال بافت آن را آبدار و ترد کنند.
۶ چاشنی برای مرینیت کردن استیک
چاشنیها و ادویه استیکی که بتوان برای مرینیت کردن گوشت از آن استفاده کرد تنوع بالا و گستردهای دارند. در ادامه تنها ۶ چاشنی برای مرینیت کردن استیک گوشت را برایتان آوردیم که بسیار متفاوت و خوشطعم خواهند بود:
1. ادویه طعم دار کردن استیک با ادویه تنوری
ادویه تنوری یکی از خوشمزهترین ادویههای مخصوص برای مزهدار کردن استیک است. برای تهیه ادویه تنوری نیاز دارید به:
مواد لازم برای تهیه ادویه تنوری | |
پودر خردل | ۲ قاشق چایخوری |
فلفل پاپریکا | ۲ قاشق چایخوری |
پودر فلفل سیاه | ۱ قاشق چایخوری |
پودر آویشن | ۱/۲ قاشق چایخوری |
پودر فلفل چیلی یا فلفل قرمز | ۲ قاشق چایخوری |
ادویه تنوری یکی از بهترین چاشنیهای استیک است که میتوانید آن را به همراه ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون، سیر تازه خرد شده و یک شاخه رزماری تازه روی استیک بریزید.
سپس ادویهها را داخل ظرفی دیگر ترکیب کنید و روی گوشت بریزید. استیک را ماساژ دهید تا ادویه به خوبی با آن ترکیب شود.
خرید چاشنی مخصوص کباب و استیک ۸۰ گرمی گلها
2. ادویه کلاسیک استیک گوشت
ادویه کلاسیک استیک گوشت یکی از بهترین و خوشمزهترین انواع مرینیت استیک است. برای تهیه استیک گوشت با طعم کلاسیک مثل بیرون ادویههای زیر را نیاز دارید:
مواد لازم برای تهیه ادویه کلاسیک استیک | |
نمک | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر پیاز | ۱ قاشق چایخوری |
پودر سیر | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر پاپریکا | ۱ قاشق چایخوری |
پودر فلفل سیاه تازه | ۱ قاشق غذاخوری |
با استفاده از این چاشنی استیک و ترکیب کردن آن با روغن زیتون و رزماری تازه، میتوانید گوشت گوساله را نرم و مزهدار کنید.
3. ادویه مرینیت ایتالیایی برای استیک
یکی دیگر از بهترین ادویهها برای استیک گوشت، ادویه ایتالیایی است که شامل ترکیباتی نظیر سبزیجات معطر و انواع پودر فلفل است. برای تهیه ادویه مرینیت ایتالیایی به چاشنیهای زیر نیاز دارید:
مواد لازم برای تهیه ادویه ایتالیایی استیک | |
نمک | ۱ قاشق غذاخوری |
برگ بو آسیاب شده | ۱ عدد |
پودر پیاز | ۱ قاشق چایخوری |
پودر سیر | ۱ قاشق غذاخوری |
فلفل سیاه | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر آویشن | ۱ قاشق چایخوری |
ریحان خشک | ۱ قاشق چایخوری |
پودر رزماری | ۱/۲ قاشق چایخوری |
پودر فلفل قرمز | ۱/۴ قاشق چایخوری |
بیشتر بخوانید: بهترین ادویه برای گوشت قرمز چیست؟
4. ادویه مرینیت کرهای استیک
ادویه کرهای استیک ادویهای با عطر و بوی شرقی و کمی تند، طعمی بسیار منحصر به فرد اما هیجان انگیز دارد. شما برای تهیه بهترین ادویه استیک به سبک کرهای به ادویههای زیر نیاز خواهید داشت:
مواد لازم برای تهیه ادویه کرهای استیک | |
سس سویا | ۱/۴ فنجان |
روغن کنجد | ۱/۴ فنجان |
نمک | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر سیر | ۱ قاشق غذاخوری |
فلفل سیاه | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر زنجبیل | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر چیلی | ۱/۲ قاشق چایخوری |
تمامی مواد و ادویهها را داخل یک ظرف بریزید و گوشت را به آن اضافه کنید. سپس گوشت را ماساژ دهید و بگذارید برای ۷ تا ۸ ساعت داخل یخچال استراحت کند.
خرید نمک سفید گلها برای مزه دار کردن گوشت استیک
5. ادویه دودی برای مرینیت استیک
ادویه دودی طعمی خاص، جدید و منحصر به فرد برای استیک است که ترکیباتی دارد شامل:
مواد لازم برای تهیه ادویه دودی استیک | |
نمک | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر پیاز | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر سیر | ۱ قاشق غذاخوری |
فلفل سیاه | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر زیره | ۱/۲ قاشق چایخوری |
پودر پاپریکا دودی | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر فلفل قرمز دودی | ۱ قاشق غذاخوری |
طرز مرینیت کردن استیک با چاشنی دودی اینطور است که ادویهها را با روغن زیتون ترکیب کرده و سپس روی گوشت میریزید. نهایتاً گوشت را به کمک دست و دستکش، ماساژ دهید تا به خوبی ترکیب شوند.
خرید پودر و دان فلفل سیاه گلها مخصوص مزهدار کردن گوشت استیک
6. ادویه مرینیت مکزیکی برای استیک
اگر عاشق طعمهای تند و تیز مکزیکی هستید، به شما پیشنهاد میکنیم از ادویههای زیر برای مزهدار کردن گوشت خود استفاده کنید:
مواد لازم برای تهیه ادویه مکزیکی استیک | |
آب پرتقال | ۱/۴ فنجان |
روغن زیتون | ۱/۴ فنجان |
نمک | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر سیر | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر پیاز | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر چیلی | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر زیره | ۱/۲ قاشق غذاخوری |
فلفل سیاه تازه | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر فلفل قرمز تند | ۱/۴ قاشق چایخوری |
با مزه دار کردن استیک با ادویه مکزیکی، عاشق طعم استیک گوشت خواهید شد! به شما پیشنهاد میکنیم در کنار استیک مکزیکی خود حتماً یک ظرف سبزیجات بخار پز شده و یک لیوان نوشابه خنک نیز میل کنید!
همچنین بخوانید: با این ادویهها مرغ را مزه دار کن!
چقدر زمان برای مزهدار شدن گوشت استیک نیاز است؟
مدت زمانی که طول میکشد تا گوشت استیک را مزهدار کنید را در جدول زیر برایتان آوردیم:
مدت زمان مرینیت کردن | نتیجه |
۱۵ دقیقه | مزهدار شدن ملایم و سطحی |
۱ تا ۲ ساعت | مزهدار شدن ملایم و نسبتاً قوی |
یک شب در یخچال | قوی شدن مزه گوشت |
اگر از جاشنیهای خانگی یا آماده دارای تمک استفاده میکنید، ممکن است که گوشت شما مقدار خشک شود. پس حین زمان مرینیت کردن گوشت بهتر است روی آن را با سلفون بپوشانید و یا درب ظرف را حتماً ببندید.
بهترین زمان برای اضافه کردن ادویه به استیک
زمان مناسب برای ترکیب کردن گوشت استیک با ادویه زمان مزه دار کردن آن است. شما ابتدا باید ادویه و گوشت را با هم ترکیب کنید و بعد از حداقل ۳۰ دقیقه و حداکثر ۲۴ ساعت آن را بپزید و نوش جان کنید.
طرز تهیه استیک گوشت رستورانی
برای تهیه یک استیک فوق العاده، قبل از اضافه کردن ادویه های مخصوص میبایست مقدمات را به درستی انجام دهید. بهتر است برای داشتن یک استیک خوشمزه، مطابق مراحل زیر پیش بروید:
مرحله اول: تمیز کردن و مرینیت کردن گوشت
اولین گام، اطمینان از خشک بودن سطح گوشت است. بعد از شستن گوشت، میتوانید با استفاده از دستمال کاغذی حولهای، رطوبت اضافی سطح گوشت را از بین ببرید. حالا برای نرم تر کردن گوشت استیک و طعم دهی بهتر آن، میتوانید آن را به همراه بهترین ادویه مخصوص استیک، مرینیت یا مزهدار کنید.
شما میتوانید گوشت استیک را داخل یک ظرف قرار دهید و روی آن را با ادویه و چاشنیهای زیر طعمدار کنید:
- آبلیمو
- روغن زیتون
- ادویه مخصوص استیک
- سبزیجات معطر مانند رزماری و آویشن
سپس گوشت را به مدت ۷ تا ۸ ساعت یا برای یک شبانه روز، در مواد مرینیت در داخل یخچال قرار دهید تا کاملاً طعم چاشنیها به عمق بافت گوشت نفوذ کند.
همچنین بخوانید: طرز تهیه استیک گوشت گوساله مزهدار شده با ادویههای مخصوص
مرحله دوم: داغ کردن تابه
بعد از مزهدار شدن گوشت، آن را از یخچال در آورید. سپس یک تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود. حالا دو طرف استیک را با استفاده از قلم مو به روغن زیتون یا کره آغشته کنید. این کار به طعمدار شدن گوشت و پخت یکنواخت آن کمک میکند.
نکته: برای طعمدار کردن استیک میتوانید از پیاز و سیر تازه رنده شده نیز استفاده کنید. به سادگی آنها را به مخلوط ادویه خود اضافه کنید تا طعمی لذیذ به استیکتان بدهید.
مرحله سوم: گریل کردن گوشت
استیک را داخل تابه قرار دهید و اجازه دهید هر طرف آن با حرارت ملایم، برای مدت ۷ الی ۱۰ دقیقه بپزد. در این مرحله حواستان به حرارت شعله باشد تا زیاد نشود؛ چرا که حرارت زیاد آب گوشت را خشک کرده و باعث از دست رفتن طعم آن میشود.
بعد از پخت هر دو طرف گوشت، آن را داخل ظرف دلخواه به همراه سیب زمینی گریل شده و سبزیجات بخار پز سرو و نوش جان کنید.
فوت کوزهگری خلق یک طعم بی نظیر و جدید برای استیک گوشت، استفاده از ادویههای مرغوب و مخصوص این غذای لاکچری است. با مزهدار کردن گوشت استیک با ادویههای مخصوص، یک طعم جدید و ایدهآل برای غذای خودتان خلق کنید!
۶ فوت کوزه گری برای تهیه استیک گوشت با ادویه مخصوص
برای آنکه استفاده بهینه از بهترین ادویه استیک گوشت را داشته باشید، میتوانید از نکات طلایی زیر استفاده کنید:
- قبل از مرینیت کردن، استیک را به دمای اتاق برسانید.
- میتوانید از ادویههای تازه یا خشک شده استفاده کنید.
- قبل از پخت، مرینیت اضافی را از روی استیک پاک کنید.
- برای طعم قویتر، ادویهها را قبل از استفاده آسیاب کنید.
- به مقدار مواد توجه کنید و در صورت نیاز آنها را تنظیم کنید.
- حداقل ۳۰ دقیقه و حداکثر ۲۴ ساعت استیک را در مرینیت قرار دهید.
خرید چاشنی کباب و استیک گلها
چاشنی استیک تولید شده توسط مجتمع صنایع غذایی و کشاورزی گلها یک چاشنی بسیار خوشمزه برای مزهدار کردن گوشت استیک گوساله است. این چاشنی ترکیبی است از:
- تخم گشنیز
- فلفل سیاه
- پودر سیر
- پودر پیاز
- نمک
با استفاده از چاشنی استیک و کباب گلها میتوانید گوشت استیک خود را بدون نیاز به تهیه ادویه خانگی، فوراً مزهدار کنید و غذایی لذیذ و خوشطعم میل کنید. شما میتوانید برای این محصول به فروشگاه گلها سر بزنید و بعد از پرداخت هزینه محصول، آن را توسط پست یا تیپاکس درب منزل تحویل بگیرید.
خرید آنلاین چاشنی کباب و استیک ۸۰ گرمی گلها