طرز تهیه دیپ چدار خانگی برای مهمانیهای خانوادگی!
دیپ چدار یا سس چدار با طعم غنی و بافت مخملی خود، یکی از محبوب ترین انتخاب ها برای علاقهمندان...
طرز تهیه سوسیس بندری به سبک ساندویچیهای جنوب + ۷ نکته طلایی
اگر امسال عید نوروز را به جنوب کشور سفر کردید، حتماً غذاهای جنوبی را تست کردید. سوسیس بندری یکی از...
جدیدترین طرز تهیه آش دوغ اصیل اردبیلیها
آش دوغ یکی از اصیلترین و خوشمزهترین غذاهای اردبیلی است که بسیاری از ایرانیان در دورهمیهای خانوادگی یا سفرهای طبیعتگردی...
طرز تهیه حلیم گندم با گوشت گوسفندی
حلیم، هلیم یا گندمبا با استفاده از پخت گندم (یا بلغور گندم) به همراه گوشت و روغن و پیاز درست...
طرز تهیه سالاد کلم رستورانی (با کلم بنفش و کلم سفید)
تا حالا شده در جایی سالاد کلم را که در کنار غذا سرو شده است را امتحان کنید و از...
طرز تهیه سوپ جو پرک لعابدار به سبک رستورانها
از قدیم شنیدیم "سوپ که غذا نیست!" اما سوپ جو پرک این خرافه را کاملاً رد کرده.
سوپ جو پرک یکی...
طرز تهیه عدسی صبحانه برای روزهای تعطیل و سرد زمستانی!
عدسی صبحانه از غذاهای خوب و مقوی، حاوی پروتئین گیاهی است، و از جمله غذاهای مفید بهعنوان صبحانه محسوب میشود....
طرز تهیه آش رشته خانگی + ۱۰ نکته برای لعاب بیشتر و ایده برای تزیین
آش رشته یکی از آشهای سنتی و اصیل ایرانی است که اغلب ما در ماه رمضان برای افطاری یا در...
طرز تهیه سالاد لبو + ۶ نوع سس مخصوص
لبو با رنگ قرمز زیبا و خاص و خواص بینظیرش، همیشه یکی از محبوبترین مواد خوراکی در آشپزی ایرانی بوده...
طرز تهیه انواع سالاد انار
حالا که فصل انار رسیده و همه به دنبال دستور پختهای جذاب برای وعدههای غذایی مختلف خودشان میگردند، سالاد انار...
صبحانه با جو دو سر پرک؛ ۱۰ رسپی + خواص و مزایا
اگر از صبحانههای تکراری و خوردن نان و پنیر و گردو خسته شدید، میتوانید کمی خلاقیت به خرج دهید و...
طرز تهیه سوپ دال عدس جنوبی (سوپ عدس قرمز)
حالا که هوا سرد شده و به هر کس که نگاه میکنیم، سرماخورده و مریض احوال است، میل کردن سوپ...