اگر به دنبال یک صبحانه مقوی و خوشمزه هستید، املت خرما، ترکیبی جذاب از طعم شیرین خرما و لطافت تخم مرغ، میتواند یک انتخاب عالی برای شروع روزتان باشد. این صبحانه انرژی زا نه تنها طعم بی نظیری دارد، بلکه سرشار از مواد مغذی است که به شما کمک میکند تا روز پرانرژی داشته باشید.
در این مقاله، قصد داریم شما را با طرز تهیه املت خرما آشنا کنیم. با ما همراه باشید تا با چند روش ساده و متنوع، بتوانید این صبحانه لذیذ را در منزل تهیه کنید و نهایت لذت را از طعم فوق العاده آن ببرید.
مواد لازم برای تهیه املت خرما
مواد لازم برای املت خرما و گردو | |
خرما | ۵ عدد |
تخم مرغ | ۲ عدد |
کره یا روغن مایع | ۲۵ گرم |
گردو | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | هر کدام ۱/۲ قاشق چایخوری |
تعداد تخم مرغها را بسته به سلیقه خودتان و اینکه دوست دارید غذایتان چقدر شیرین باشد، میتوانید کمتر یا بیشتر کنید.
دستور پخت تخم مرغ با خرما
املت خرما یکی از ساده ترین و در عین حال مغذی ترین غذاهایی است که میتوانید در کوتاه ترین زمان برای خود و عزیزانتان تهیه کنید. در ادامه این متن قصد داریم مراحل آماده کردن تخم مرغ و خرما را به شما بگوییم و تمامی نکات لازم برای خوش طعم کردن آن را آموزش دهیم:
مرحله ۱: شستن خرما
برای تهیه املت تخم مرغ لازم است تا در ابتدا، مقداری خرما را برداشته و به طور کامل آنها را شست و شو دهید. به طور مثال برای 2 تخم مرغ 5 عدد خرما کافی است؛ اما اگر مایل به شیرین تر شدن املت خود هستید میتوانید این تعداد را افزایش دهید.
بیشتر بخوانید: بهترین دستور پخت املت گوجه فرنگی به روش قهوه خانهای!
مرحله ۲: در آوردن هسته خرما
بعد از شستن خرما، آنها را از وسط به دو نیم تقسیم کنید و هسته را از داخل آن بیرون بکشید. سپس تابه ای مناسب را انتخاب کرده و آن را بر روی حرارت قرار دهید.
مرحله ۳: داغ کردن روغن و کره
حالا نیاز است تا روغن مایع یا کره را به تابه اضافه کنید و به دنبال آن خرماهای شسته شده و بدون هسته را به داخل تابه بیاندازید تا بتوانید به طور کامل خرما را تفت دهید.
مرحله ۴: تفت دادن خرما با کره
تفت دادن خرما را تا زمانی که رنگ آن تغییر کند ادامه دهید.
در همین حین کاسه ای مناسب بردارید و تخم مرغ ها را درون آن بشکنید. سپس سفیده و زرده تخم مرغ را به خوبی با یک دیگر هم بزنید تا تخم مرغ شما یک دست شود و از حالت لختگی درآید.
همچنین بخوانید: چطور میرزا قاسمی درست کنیم؟
مرحله ۵: اضافه کردن تخم مرغ به خرما
حالا نوبت به آن رسیده تا مخلوط تخم مرغ را به محتویات کره و خرما اضافه کنید و اجازه دهید تخم مرغ به خوبی پخته شود.
مرحله ۶: اضافه کردن نمک و فلفل سیاه
۱/۲ قاشق چایخوری نمک و به مقدار دلخواه، فلفل سیاه به املت خرمای خود اضافه کنید.
مرحله ۷: اضافه کردن گردو
مقداری مغز گردو خرد شده را روی مخلوط بریزید اما هم نزنید. تنها روی مواد بریزید و سپس در تابه را ببندید.
مرحله ۸: پخت کامل تخم مرغ و خرما و سرو آن
۱۰ دقیقه زمان بدهید تا تخم مرغ به طور کامل پخته شود و سپس تابه را از روی حرارت بردارید. املت خرما یا تخم مرغ و خرما شما آماده است.
این غذای مقوی را میتوانید به عنوان صبحانه، عصرانه و یا حتی شام میل کنید و نهایت لذت را از طعم خوش آن ببرید.
نوش جان!
همچنین بخوانید: طرز تهیه باقلا قاتق با باقلا تازه به سبک گیلانی
۶ فوت و فن هیجان انگیز برای پخت املت خرما
املت خرما یک غذای ساده یا میان وعده خوشمزه و مقوی است که با کمی خلاقیت میتوانید طعم های متنوعی به آن بدهید. در ادامه، چند فوت و فن برای پخت بهتر املت خرما به شما میگوییم:
- املت را روی حرارت ملایم بپزید تا به خوبی پخته شود و نسوزد.
- بهتر است تا حین شست و شوی خرما، پوست آن را نیز جدا کنید.
- برای املت، بهتر است از خرمای نرم و رسیده استفاده کنید تا راحت تر پوره شود.
- اضافه کردن مقداری پودر دارچین روی این ترکیب، مزه فوقالعادهای به املت شما میدهد!
- توجه داشته باشید برای تهیه املت خرما از یک تابه نچسب و مقدار کمی روغن استفاده کنید.
- اگر دوست دارید املت شیرین تر باشد، میتوانید به آن کمی خرما، شیره، شکر یا عسل اضافه کنید.
خلاصه کلام
اگر میخواهید برای آخر هفته خود یک صبحانه متفاوت و سنتی را تجربه کنید، به شما پیشنهاد میکنیم تا طرز تهیه خرما و تخم مرغ را حتماً تست کنید. این ترکیب سرشار از انرژی، فیبر و پروتئین و … برای بدن بوده و یک وعده خوشمزه و لذت بخش برایتان خواهد بود!
ممنونیم که تا اینجا همراه گلها بودید.