اگر امسال عید نوروز را به جنوب کشور سفر کردید، حتماً غذاهای جنوبی را تست کردید. سوسیس بندری یکی از غذاهای خوش رنگ و لعاب جنوبی است که با ادویههایی مانند فلفل قرمز و پاپریکا و … به همراه سوسیس، پیاز، سبزیجات تازه مانند جعفری تهیه میشود.
قصد داریم در این مقاله طرز تهیه سوسیس بندری را به سبک ساندویچیهای جنوب به همراه …. نکته طلایی آموزش دهیم. به کمک این دستور پخت میتوانید برای خودتان در خانه سوسیس بندری درست کنید؛ طوری که با ساندویچیها مو نزند!
مواد لازم برای تهیه ساندویچ سوسیس بندری
مواد سوسیس بندری ۶ نفره | |
سوسیس بزرگ (هات داگ) | ۴ عدد |
پیاز (بزرگ) | ۳ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
پودر فلفل سیاه | ۱ و نیم قاشق چایخوری |
پودر فلفل قرمز یا پول بیبر | ۱ و نیم قاشق چایخوری |
زردچوبه | ½ قاشق چایخوری |
نمک | ½ قاشق چایخوری |
پاپریکا | ½ قاشق چایخوری |
پودر سیر | ½ قاشق چایخوری |
روغن مایع | ۲ قاشق غذاخوری |
جعفری تازه | به مقدار لازم |
دستور پخت سوسیس بندری اصل جنوب در خانه (در ۷ مرحله)
برای اینکه بتوانید ساندویچ سوسیس بندری را همانند شهرهای جنوبی کشور درست کنید و از طعم خوش آن نهایت لذت را ببرید، لازم است تا طبق مراحل زیر با ما پیش بروید:
مرحله اول: برش هنرمندانه سوسیسها
ظرف مناسبی را انتخاب کنید و سپس به سراغ سوسیسها بروید. آنها را به صورت اریب و نسبتا نازک خرد کنید و کنار بگذارید.
خرید نمک یددار و تصفیه شده گلها در انواع وزن و بستهبندی
مرحله دوم: خرد کردن پیازها
بعد از آن، به سراغ پیازها بروید و آنها را به صورت خلالی، نازک و یکدست خرد کنید و به یک تابه مناسب اضافه کنید.
خرید فلفل سیاه برای مزهدار کردن سوسیس بندری خانگی
مرحله سوم: آماده کردن پیاز کاراملی (با رمز و رازهای آن)
بعد از اینکه خرد کردن پیازها به اتمام رسید، تابه را بر روی شعله ملایم گاز قرار دهید و کمی روغن مایع به آن بیافزایید. سپس اجازه دهید تا پیازها سبک شوند و به رنگ طلایی درآیند. در همین حین مقدار کمی آب به پیاز اضافه کنید تا حالت کاراملی پیدا کند.
خرید آنلاین فلفل قرمز تند و خوشرنگ گلها
مرحله چهارم: اضافه کردن ادویهجات مخصوص
حالا به سراغ ادویه های مخصوص سوسیس بندری بروید و در ابتدا مقدار کمی از زردچوبه را به پیازها اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا بوی خامی زردچوبه از بین برود.
سپس:
را به آن بیافزایید و مجددا مواد را هم بزنید تا عطر و طعم های مختلف به خوبی با یک دیگر مخلوط شوند.
مرحله پنجم: آماده کردن سس مخصوص سرآشپز!
بعد از افزودن چاشنیهای مخصوص، پیازه را به یک طرف تابه منتقل کنید و سپس رب گوجه فرنگی را در طرف دیگر آن بریزید. اجازه دهید رب گوجه فرنگی به خوبی تفت داده شود تا بوی خامی آن از بین برود.
در همین حین حواستان باشد تا پیازها نسوزد؛ بعد از اینکه رنگ رب تغییر کرد، تمامی مواد تابه را با هم مخلوط کنید. در ادامه مقدار کمی به تابه آب و جعفری خرد شده اضافه کنید و آن را کنار بگذارید.
مطالعه بیشتر: ترکیبات ادویه مخصوص سوسیس بندری + طرز تهیه آن
مرحله ششم: تفت دادن سوسیسها
حالا نوبت به آن رسیده تا سوسیس های خرد شده را سرخ کنید. برای این کار ظرف مناسبی را انتخاب کرده و به مقدار لازم روغن سرخ کردنی به آن بیافزایید. سپس ظرف را بر روی شعله گار قرار دهید و بعد از داغ شدن روغن، سوسیس های اسلایس شده را به آن اضافه کنید.
بعد از اینکه سوسیس ها سرخ شدند، آنها را به مخلوط پیاز کاراملی اضافه کنید و مواد را به خوبی هم بزنید تا عطر و طعم ها با هم درآمیخته شود.
خرید پودر زردچوبه باکیفیت و مرغوب گلها
مرحله هفتم: سرو سوسیس بندری خانگی
سوسیس بندری شما آماده سرو است! با استفاده از مقدار کمی جعفری خرد شده علاوه بر تقویت عطر و طعم ها، ان را به یک اثر هنری تبدیل کنید.
۷ تکنیک طلایی برای پخت سوسیس بندری به سبک بازاریها
- پیاز را به مقدار کافی و به صورت کاراملی سرخ کنید.
- برای طعم دودی، میتوانید از سوسیس دودی استفاده کنید.
- سعی کنید سوسیس باکیفیت و با درصد گوشت بالا انتخاب کنید.
- برای طعم تندتر، میتوانید از پودر فلفل قرمز یا پول بیبر بیشتری استفاده کنید.
- میتوانید برای خوشمزگی بیشتر، در پایان کار از قارچ تفت داده شده با پنیر پیتزا استفاده کنید.
- یادتان باشد حتما قبل از مخلوط کردن سوسیس با پیازهای کاراملی، سوسیس های اسلایس شده را سرخ کنید.
- استفاده از جعفری تازه کاملا سلیقهای است، اما میتواند عطر و طعم سوسیس بندری را به طرز شگفت انگیزی بهبود بخشد.
همچنین بخوانید: طرز تهیه فلافل به سبک ساندویچیها
ایدههای تزیین سوسیس بندری در ظرف
سخن پایانی
معمولا تهیه یک غذای خوشمزه و سریع، برای بسیاری از افراد چالش برانگیز است؛ اما نگران نباشید! چرا که با رعایت نکات ذکر شده، میتوانید به راحتی طعم اصیل و خاطرهانگیز جنوب کشور را در خانه تجربه کنید.
از انتخاب مواد اولیه با کیفیت گرفته تا رعایت فوت و فنهای پخت و پز، همه و همه در خلق یک وعده غذایی لذیذ نقش دارند. بنابراین با کمی حوصله و دقت، میتوانید یک ساندویچ سوسیس بندری فوقالعاده تهیه کنید و از خوردن آن در کنار خانواده و دوستان نهایت لذت را ببرید.
از اینکه تا انتهای این دستور پخت همراه مجتمع صنایع غذایی و کشاورزی گلها بودید، صمیمانه از شما سپاسگزاریم. امیدواریم با تهیه این ساندویچ سوسیس بندری خوشمزه، لحظات لذتبخشی را در کنار عزیزانتان رقم بزنید.
2 دیدگاه در “طرز تهیه سوسیس بندری به سبک ساندویچیهای جنوب + ۷ نکته طلایی”
سلام. من به سوسیس بندریم نوک قاشق چایخوری دارچینم میزنم. خیلی مزه ش خوب میشه
سلام سارای عزیز. بله. دارچین طعم گرمی به سوسیس بندری میدهد و میتوانید مقداری کمی از آن (همان نوک قاشق چایخوری) در غذای خود بریزید.