طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی؛ مخصوص ایام نوروز

اشتراک گذاری:

طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی برای عید

پفکی گردویی یکی از شیرینی‌های سنتی عید نوروز است که بافیت بسیار ترد و پفکی و طعم گردوی دلنشینی دارد. این شیرینی خیلی سریع و تنها با چند قلم ماده اولیه بسیار ساده درست می‌‌شود.

اگر علاقه دارید نوروز امسال خودتان شیرینی عید درست کنید، طرز تهیه پفکی گردویی را به هیچ عنوان از دست ندهید.

سوالات متداول شما درباره “طرز تهیه پفکی گردویی”

  1. چطور بوی زهم تخم مرغ در این شیرینی را بگیریم؟

اضافه کردن اسانس وانیل و پودر هل به این ترکیب، بوی زهم تخم مرغ را از بین می‌برد. همچنین حواستان باشد که ترکیب تخم مرغ، وانیل و پودر قند را بیش از حد نزنید؛ این کار سبب تشدید بوی زهم تخم مرغ می‌شود!

  1. چه کار کنیم پفکی گردویی نسوزد؟

برای جلوگیری از سوختن زیر شیرینی پفکی گردویی، دمای فر را روی ۱۵۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم و شیرینی‌ها را به مدنت ۱۰ تا نهایت ۱۵ دقیقه بپزید.

  1. وسط شیرینی پفکی گردویی من نرم و نپخته است، چه کار کنم؟

این امر طبیعی است. وسط شیرینی پفکی گردویی معمولاً نرم و لطیف بود و طوری به نظر می‌رسد که انگار نپخته است. اما عادی بوده و نیاز نیست کاری انجام دهید.

مواد لازم برای شیرینی پفکی گردویی

مواد لازم شیرینی پفکی عید
زرده تخم مرغ ۳ عدد
اسانس وانیل ¼ قاشق چایخوری
پودر قند ۷۵ گرم
مغز گردو خرد شده ۱۰۰ گرم
پودر هل سبز ½ قاشق چایخوری
آرد سفید ۱ قاشق چایخوری

مراحل تهیه و پخت شیرینی پفکی با مغز گردوی خرد شده

مرحله اول: گرم کردن فر

فر را روی دمای ۱۵۰ درجه سانتی‌گراد روشن کرده و آن را گرم کنید.

مرحله دوم: آماده کردن زرده تخم مرغ

زرده تخم مرغ‌ها را به همراه پودر قند و اسانس وانیل، با دور تند همزن بزنید. این کار را تا جایی ادامه دهید که بافت زرده کشدار و کرم رنگ شود.

اگر اسانس وانیل ندارید، می‌توانید از وانیل پودری به جای آن استفاده کنید.

مرحله سوم: اضافه کردن هل به زرده تخم مرغ

پودر هل را در مواد بریزید و با دور تند همزن بزنید تا یکدست شوند.

خرید اینترنتی هل از فروشگاه گلها

مرحله چهارم: اضافه کردن آرد به مایه‌ی شیرینی

آرد سفید گندم را الک کرده و روی مواد شیرینی بریزید. ترکیب را با همزن یا لیسک هم بزنید تا به خوبی مخلوط شوند.

آرد سفید باعث ضخیم‌تر شیرینی پفکی گردویی شده و بافت آن را محکم‌تر خواهد کرد.

مرحله پنجم: اضافه کردن گردو به مواد

گردوی خرد شده را داخل مایه‌ی زرده تخم مرغ بریزید و آن را با لیسک هم بزنید تا مواد یکدست شوند.

خرید آرد سفید مخصوص شیرینی‌پزی به صورت اینترنتی

مرحله ششم: قالب زدن مواد

سینی فر خود را مقداری چرب کنید و سپس کاغذ روغنی روی آن بگذارید. سپس از مایه‌ی شیرینی به اندازه ۱ قاشق چایخوری بردارید و روی سینی فر بریزید.

حواستان باشد که مایه‌ی شیرینی را با فاصله‌های ۲ سانتی‌متری از هم روی سینی بریزید تا بعد از پخت و پف کردن، به هم نچسبند.

مرحله هفتم: تزیین شیرینی‌ها

بعد از آنکه تمام مواد را روی سینی ریختید، روی شیرینی‌ها را با پشت قاشق کمی فشار دهید تا روی سینی پهن شوند. در نهایت مقداری خلال پسته یا گردوی پودر شده روی شیرینی‌ها بریزید.

وانیل 3 گرم – سلفون

قیمت اصلی: 96,050 تومان بود.قیمت فعلی: 76,840 تومان.

آرد سفید گندم 500 گرم – جعبه

قیمت اصلی: 59,650 تومان بود.قیمت فعلی: 47,720 تومان.

پودر هل سبز 7 گرم – سلفون

قیمت اصلی: 85,000 تومان بود.قیمت فعلی: 68,000 تومان.

مرحله هشتم: پخت شیرینی‌ها

سینی را داخل فر از قبل گرم شده بگذارید و اجازه دهید برای مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزد. بعد از پخت حرارت را خاموش کرده و شیرینی را داخل فر استراحت دهید.

خرید خلال پسته برای تزیین شیرینی پفکی گردویی

مرحله نهم: سرو شیرینی

پفکی گردویی را بعد از سرد شدن از سینی فر بردارید و در ظرف دلخواه خود بچینید. این شیرینی را با یک فنجان چای یا قهوه گرم میل کنید.

نوش جان!

همچنین بخوانید: طرز تهیه باقلوا ترکی خانگی؛ مخصوص عید نوروز

فوت کوزه‌گری برای پخت شیرینی پفکی عید به سبک قنادی‌ها

  1. می‌توانید آرد سفید را از ترکیبات شیرینی حذف کنید تا بافتی ترد و نازک داشته باشد.
  2. شل بودن وسط شیرینی بلافاصله بعد از پخت عادی است و اغلب بعد از سرد شدن سفت می‌شود.
  3. برای تزیین شیرینی پفکی عید، می‌توانید از پودر کاکائو، زعفران غلیظ دم کرده یا پودر دارچین استفاده کنید.
  4. برای جلوگیری از شیرینی بیش از حد، می‌توانید ¼ قاشق چایخوری آبلیموترش تازه را به همراه پودر هل به مایه‌ی شیرینی خود اضافه کنید.

پودر دارچین 80 گرم – سلفون

قیمت اصلی: 106,300 تومان بود.قیمت فعلی: 85,040 تومان.

خلال پسته 30 گرم – جعبه

قیمت اصلی: 271,000 تومان بود.قیمت فعلی: 216,800 تومان.

پودر کاکائو 80 گرم – جعبه

قیمت اصلی: 367,100 تومان بود.قیمت فعلی: 293,680 تومان.

سخن پایانی

اگر به دنبال یک شیرینی سه سوته، آسان و خوشمزه هستید، قطعا پفکی گردویی بهترین انتخاب برای شماست. طرز تهیه پفکی گردویی برای نوروز زمان بسیار کمی می‌خواهد و در عرض ۳۰ دقیقه آماده خواهد شد.

خوشحال می‌شویم نظراتتان را درباره طرز تهیه این شیرینی ترد و خوشمزه مخصوص عید را در کامنت‌ها با ما در میان بگذارید. ممنونیم که تا اینجا همراه مجتمع صنایع غذایی و کشاورزی گلها بودید.

مقالات مرتبط

گندم پرک برای دیابت و قند خون

گندم پرک برای دیابت؛ آیا مفید و کاربردی است یا خیر؟!

دیابت یا بیماری قند خون (Diabetes) یکی از شایع ترین بیماری‌های متابولیک در دنیای امروز است. به دنبال این بیماری

گندم پرک چند کالری دارد

کالری گندم پرک چقدر است؟

آیا به دنبال یک صبحانه سالم، خوشمزه و در عین حال کم‌کالری هستید؟ گندم پرک (Wheat flakes) یکی از گزینه‌های

پرک لیمو عمانی چیست

پرک لیمو عمانی یا پرک لیمو امانی یک چاشنی ترش، تلخ و در عین حال با طعمی خاکی و دودی

1 دیدگاه در “طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی؛ مخصوص ایام نوروز

  1. droversointeru گفت:

    Hey would you mind letting me know which hosting company you’re working with? I’ve loaded your blog in 3 different web browsers and I must say this blog loads a lot faster then most. Can you recommend a good web hosting provider at a honest price? Cheers, I appreciate it!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *