طرز تهیه سوپ دال عدس جنوبی (سوپ عدس قرمز)

نویسنده: تیم تحریریه گلها

آبان 12, 1403

بدون پاسخ

طرز تهیه سوپ عدس قرمز یا سوپ دال عدس جنوبی

حالا که هوا سرد شده و به هر کس که نگاه می‌کنیم، سرماخورده و مریض احوال است، میل کردن سوپ در وعده شام و نهار مهم‌ترین راه پیشگیری به شمار می‌رود. سوپ دال عدس، سوپ عدس قرمز یا همان سوپ دال عدس جنوبی، یکی از سوپ‌های خوشمزه و لطیفی است. این سوپ که اغلب برای پیش غذا سرو می‌شود، خواص متنوعی داشته و می‌تواند برای بهبود گلودرد و درمان سرماخوردگی مفید باشد.

در ادامه این مطلب از مقالات گلها، بهترین دستور پخت سوپ عدس قرمز را که فقط در شهرهای جنوبی درست می‌شود را به شما معرفی خواهیم کرد.

مواد لازم برای تهیه سوپ دال عدس

مواد لازم و ترکیبات سوپ عدس قرمز
عدس قرمز ۱ فنجان
پیاز متوسط ۱ عدد
هویج بزرگ ۱ عدد
سیب زمینی متوسط ۱ عدد
سیر ۲ حبه
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
زیره سبز و نمک هر کدام ۱ قاشق چای‌خوری
پاپریکا و آویشن هر کدام ۱/۲ قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه و فلفل قرمز هر کدام ۱/۴ قاشق چای‌خوری
آب مرغ ۵ فنجان
نعنا خشک ۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش ۳ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری

ادویه‌هات تموم شده و نمیتونی سوپ درست کنی؟ سبد خریدت رو با فروشگاه گلها تکمیلش کن!

دستور پخت سوپ دال عدس جنوبی در ۷ مرحله

برای تهیه سوپ دال عدس قرمز، پیش از هرچیزی دال عدس را پاک کنید و برای ۳۰ دقیقه در آب خیس کنید. سپس:

1. سبزیجات را خرد کنید.

هویج، سیب زمینی و پیاز را نگینی خرد کنید. یک قابلمه بردارید و پیاز را با کمی روغن زیتون تفت دهید. بعد از نرم شدن پیاز، هویج و سیب زمینی را نیز به آن اضافه کنید.

2. سیر را اضافه کنید.

بعد از آنکه تمام سبزیجات را برای ۲ تا ۳ دقیقه تفت دادید، سیر له شده را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید.

همچنین بخوانید: دستور پخت سوپ مرغ و قارچ

3. رب گوجه و ادویه‌ها را اضافه کنید.

وسط قابلمه را خالی کنید و رب را آنجا بریزید. سپس روی تمام مواد، ادویه‌های زیر را اضافه کنید:

تمام مواد را با یک قاشق چوبی هم بزنید تا به خوبی با هم ترکیب شوند.

4. دال عدس را اضافه کنید.

دال عدس آبکش شده را داخل قابلمه بریزید. مواد را تا جایی هم بزنید که با یکدیگر به خوبی ترکیب شوند.

5. آب مرغ فراموش نشود.

۱ دقیقه بعد از اضافه کردن دال عدس، آب مرغ را روی مواد بریزید. ترکیبات سوپ را به آرامی هم بزنید تا رنگ رب در آب باز شود.

6. اجازه دهید سوپ غلیظ شود.

در این مرحله حرارت گاز را ملایم کنید و در قابلمه را طوری بگذارید که کامل بسته نشود (نیم باز بماند). در نهایت اجازه دهید سوپ برای ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزد و غلیظ شود.

7. سوپ را سرو و نوش جان کنید.

بعد از خاموش کردن حرارت، آب‌لیموترش تازه را به سوپ اضافه نمایید. سپس سوپ را دال ظرف دلخواه بریزید و روی آن را با نعنا خشک تزیین کنید.

نوش جان!

دستور پخت سوپ ورمیشل + ۷ ترفند و نکته طلایی!

۵ تکنیک طلایی برای تهیه سوپ دال عدس جنوبی

  1. به جای سیر تازه، امکان استفاده از پودر سیر هم وجود دارد.
  2. برای تندی بیشتر می‌توانید مقدار فلفل قرمز بیشتری به سوپ اضافه کنید.
  3. به جای آب مرغ می‌توانید از آب گوشت یا آب سبزیجات پخته شده استفاده کنید.
  4. برای مزه بهتر، پیشنهاد می‌کنیم به جای نعنا خشک، از جعفری یا گشنیز تازه استفاده کنید.
  5. برای گرم‌تر شدن طبع این سوپ، می‌توانید ۱/۴ قاشق چای‌خوری پودر دارچین و پودر زنجبیل نیز اضافه کنید.

خلاصه کلام

سوپ عدس قرمز یا همان سوپ دال عدس جنوبی، یک وعده غذایی سالم، خوشمزه و گیاهی بر پایه‌ی دال عدس است. این سوپ به سرعت آماده شده و در کمتر از ۱ ساعت، آماده نوش جان کردن می‌شود. پیشنهاد می‌کنیم حتماً سوپ دال عدس رستورانی را که دستور پخت آن را برایتان آوردیم، برای پیش غذا، نهار یا شام خود میل کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

مقالات مرتبط

طرز تهیه تخم مرغ و خرما

طرز تهیه املت تخم مرغ با خرما

اگر به دنبال یک صبحانه مقوی و خوشمزه هستید، املت خرما، ترکیبی جذاب از طعم شیرین خرما و لطافت تخم

بهترین ادویه ترشی بندری

طرز تهیه بهترین ادویه ترشی بندری

ادویه ترشی بندری پایه و اساس اصلی برای داشتن یک ترشی بندری خوشمزه و خانگی است. تهیه ترشی بندری خانگی،

۲۰ ایده جذاب برای تزیین حلوا

تا حالا شده برای مراسمی بخواهید حلوا درست کنید اما ندانید که چطور آن را تزیین کنید که شیک و

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
ورود

کاربران عزیزی که پیش تر در سایت ثبت نام کرده‌اند، لطفا یکبار از طریق فراموشی رمز عبور، رمز خود را بازیابی و سپس وارد شوند.

هنوز حساب کاربری ندارید؟

فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من