خوردن عدس گلها یکی از بهترین راهها برای جذب پروتئین کمچربی است و خوردن روزانه آن قوای جسمانی افراد را تقویت میکند و بهبود میبخشد. تهیه سوپ عدس گلها را برای شما در نظر گرفتیم تا با پختن و خوردن این سوپ از خواص بینظیر عدسی گلها بیشتر بهره ببرید.
مواد لازم برای تهیه سوپ عدس
- روغن مایع دو قاشق غذاخوری
- رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
- آبگوشت یا آبمرغ دو لیتر
- عدس گلها یک لیوان
- پیاز درشت سه عدد
- سیبزمینی متوسط یک عدد
- نمک و فلفل سیاه گلها به مقدار لازم
- نعناع خشک گلها برای تزیین
- آبلیمو به مقدار لازم
طرز تهیه سوپ عدس گلها
مرحله اول : روغن را داخل قابلمه بریزید و پیازهای خردشده را درون روغن بریزید و کمی تفت دهید تا پیازها کاملا نرم شوند.
مرحله دوم: سیبزمینیها را خردکنید و آنها را به پیازهای تفتداده شده اضافه کنید و روی آن نمک و فلفل و ادویه گلها را بپاشید.
مرحله سوم: در مرحله بعد آبگوشت یا مرغ را به مخلوط سیبزمینی و پیاز اضافه کنید و اجازه دهید تا بجوشد. سپس عدس گلها را به سوپ اضافه کنید و به آنها فرصت دهید تا کاملا جا بیفتند.برای اینکه نفخ عدسها گرفته شود آنها را از شب قبل در آب خیس کنید، و چندین مرتبه آب آن را عوض کنید.
مرحله چهارم: بعدازاینکه سوپ شما قوام کافی را پیدا کرد، رب گوجهفرنگی را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا رنگ رب کاملا به خورد سوپ رود و قرمز شود.
مرحله پنجم: بعدازاین مرحله سوپ عدس گلها آماده است و میتوانید آن را سرو کنید و روی آن را با نعناع خشک تزئین کنید و در صورت تمایل هنگام میل کردن این سوپ به آن آبلیمو اضافه کنید تا طعم جذابتری داشته باشد و از طعم آن لذت ببرید.