طرز تهیه استیک گوشت گوساله مزه‌دار شده

نویسنده: تیم تحریریه گلها

دی 30, 1402

بدون پاسخ

طرز تهیه استیک گوشت گوساله در ماهیتابه

استیک یکی از محبوب‌تریو خوشمزه‌ترین غذاهای ملل است که از گوشت گوساله تهیه می‌شود. پخت این غذا کمی دشوار است و نیاز به تجربه و مهارت دارد. این غذای گوشتی اغلب در کشور آمریکا رایج بوده و به شکل‌ها و روش‌های مختلفی طبخ می‌شود.

برای تهیه استیک گوشت گوساله نیاز به فیله گوساله کوبیده شده با بیفتک دارید. البته باید این نکته را یادآور شویم که کوبیدن بیش از اندازه استیک می‌تواند موجب آب گوشت شود؛ پس اگر مهارت کافی ندارید، گوشت گوساله مخصوص استیک خریداری کنید. در ادامه همراه ما باشید تا بهترین طرز تهیه استیک گوشت رستورانی با چاشنی مخصوص گلها را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه استیک گوشت رستورانی

مواد اولیه استیک گوشت گوساله
فیله یا راسته گوساله ۴۰۰ گرم
سیر ۲ حبه
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
سس باربیکیو ۲ قاشق غذاخوری
سس سویا ۲ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
روغن سرخ کردنی ۴ قاشق غذاخوری
فلفل پاپریکا ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه استیک گوشت گوساله مزه‌دار شده در ماهیتابه گریل

برای تهیه استیک گوشت گوساله یا بیفتک گوساله مزه‌دار شده در ماهیتابه، پیشنهاد می‌کنیم مطابق مراحل زیر پیش بروید:

مرحله اول: آماده سازی گوشت

ابتدا گوشت را به برش‌های افقی با پهنای ۱ سانتی‌متر چاقو بزنید و سپس آن‌ها را بین دو کیسه فریزر قرار دهید. سپس با استفاده از بیفتک بکوبید تا نازک و پهن شود.

مرحله دوم: آماده سازی مواد مرینت

برای مرینیت استیک فیله گوساله سیر را رنده کنید و داخل ظرف مناسبی بریزید. سپس سس باربیکیو و سس سویا را به همراه روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه و کمی فلفل پاپریکا به آن اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.

ادویه‌هات تموم شده و هیچی برای مزه دار کردن استیک نداری؟ کافیه به فروشگاه ادویه‌جات گلها سر بزنی!

مرحله سوم: مرینت کردن استیک گوساله

برای طعم‌دار کردن گوشت استیک، آن را به سس مرینیت اضافه کنید. سپس روی آن را بپوشانید و به مدت ۲۴ ساعت داخل یخچال قرار دهید. برای طعم‌دار کردن استیک می‌‌توانید از چاشنی استیک گلها نیز استفاده کنید تا یک طعم جدید و جالب از این غذای لاکچری را تجربه کنید!

مرحله چهارم: پخت استیک گوساله در ماهیتابه

برای طرز تهیه استیک گوشت گوساله در ماهیتابه، یک تابه گریل را روی حرارت متوسط قرار دهید و ۴ قاشق غذاخوری روغن داخل آن بریزید. بعد از داغ شدن تابه، تکه‌های گوشت مزه‌دار شده را داخل تابه بگذارید و در آن را ببندید. بعد از ۲ تا ۳ دقیقه گوشت را برعکس کنید تا طرف دیگر آن بپزد.

استیک را به همراه سس قارچ سرو و نوش جان کنید.

خرید چاشنی کباب و استیک گلها برای مزه‌دار کردن استیک با ادویه آماده و درجه یک

چقدر طول می‌کشد تا استیک گوشت کامل بپزد؟

روش درست کردن استیک گوساله به ذائقه شما بستگی دارد به طوری که:

  1. اگر گوشت را آب‌دار می‌خورید: ۶ تا ۷ دقیقه
  2. اگر گوشت را مغز پخت (Well Done) می‌خورید: ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت

زمان لازم است تا فیله گوساله داخل فر یا ماهیتابه بپزد.

همچنین بخوانید: بهترین ادویه برای استیک گوشت

مواد لازم برای سس قارچ برای استیک گوساله

برای تهیه سس قارچ مخصوص برای سرو استیک گوشت گوساله نیاز دارید به:

  • شیر: ۱ لیوان
  • آرد: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک: ۱ قاشق چای‌خوری
  • قارچ ورقه ورقه شده: ۲ لیوان
  • پودر آویشن: ۱ قاشق چای‌خوری
  • فلفل سیاه: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • روغن سرخ کردنی: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه سس قارچ برای استیک فیله گوساله

یک ماهیتابه مناسب را روی حرارت متوسط قرار دهید و روغن را به آن اضافه کنید. سپس قارچ‌ها را اضافه کنید و هم بزنید. قارچ را تا جایی تفت دهید که آب آن کاملاً خشک شود. در این مرحله نمک، فلفل سیاه و آویشن را به قارچ اضافه کنید و هم بزنید.

یک گوشه از فضای تابه را خالی کنید، آرد را اضافه کنید و تفت دهید. بعد از ۲ دقیقه که خامی آرد گرفته شد، شیر را بریزید و به قدری هم بزنید که آرد کاملاً باز شود و گلوله گلوله نشود. در نهایت تمام ترکیبات تابه را هم بزنید و اجازه دهید برای ۲ تا ۳ دقیقه بجوشد تا سس غلیظ شود.

راز خوشمزگی و لعاب سس قارچ برای استیک گوشت گوساله، عصاره گوشت است که پیشنهاد می‌کنیم برای تجربه یک مزه جدید از آن استفاده کنید!

۷ نکته مهم در طرز تهیه استیک گوشت در ماهیتابه به روش رستورانی

  1. برای حفظ آب و بافت نرم‌تر استیک می‌توانید آن را گریل کنید.
  2. در سس مرینیت می‌توانید از ۱ قاشق غذاخوری سس خردل نیز استفاده کنید.
  3. برای رژیمی شدن غذا، می‌توانید آن را به همراه سس مرینیت استیک گوساله داخل فر بپزید.
  4. قبل از پخت گوشت در تابه بهتر است دمای آن داغ و بالا باشد تا گوشت کاملاً بپزد و کاراملی شود.
  5. برای مزه دار کردن استیک گوشت گوساله می‌توانید مقداری پودر سیر نیز به سس مرینیت اضافه کنید.
  6. حتماً حتماً قبل از شروع به پخت استیک، آن را از یخچال خارج کنید و اجازه دهید تا به دمای اتاق برسد.
  7. برای مزه دار کردن استیک گوشت می‌توانید از چاشنی کباب و استیک گلها یا چاشنی مرغ گلها نیز استفاده کنید.

سوالات متداول شما درباره طرز تهیه استیک گوشت گوساله مزه‌دار شده با چاشنی‌های گلها

مانند مزه دار کردن استیک گوساله می‌توان از نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر یا چاشنی استیک گلها استفاده کرد.
بهترین روش برای طرز تهیه استیک گوشت به ذائقه شما بستگی دارد و می‌تواند در فر، در ماهیتابه یا روی دستگاه گریل باشد.
ترکیبی از نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر، رزماری تازه یا چاشنی مخصوص استیک گلها بهترین ادویه برای مزه‌دار کردن استیک است.

مقالات مرتبط

راهنمای استفاده از پودر موسیر در غذا

راهنمای استفاده از پودر موسیر در ۹ غذا مختلف ایرانی

اگر برای خرید ادویه به فروشگاه‌های حضور رفته باشید و چشمتان به پودر یا گرانول موسیر افتاده باشد، ممکن است

کاربرد پودر موسیر در آشپزی

کاربرد پودر موسیر در آشپزی؛ چاشنی اصیل با طعم ماندگار

موسیر یکی از چاشنی‌های ارزشمند و اصیل در آشپزی ایرانی است که معمولاً نام آن با ماست موسیر گره خورده؛

تبریک روز جهانی روابط عمومی توسط دکتر مهدی کریمی تفرشی

پیام تبریک دکتر مهدی کریمی تفرشی به مناسبت روز جهانی روابط عمومی

دکتر مهدی کریمی تفرشی، صاحب امتیاز و مدیر مسئول پایگاه خبری ایونا روز جهانی روابط عمومی و ارتباطات را با

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
ورود

کاربران عزیزی که پیش تر در سایت ثبت نام کرده‌اند، لطفا یکبار از طریق فراموشی رمز عبور، رمز خود را بازیابی و سپس وارد شوند.

هنوز حساب کاربری ندارید؟

فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من