دیپ چدار یا سس چدار با طعم غنی و بافت مخملی خود، یکی از محبوب ترین انتخاب ها برای علاقهمندان به طعمهای پنیری است.
تصور کنید تکه های ترد چیپس، مرغ سخاری یا نان های برشته را در این دیپ طلایی و خوشعطر فرو میبرید و با گذاشتن هر لقمه در دهانتان از عطر و طعم غذا نهایت لذت را میبرید. اما سوال اینجاست که چگونه در خانه دیپ چدار درست کنیم؟
در ادامه این مقاله با ما همراه باشید تا شما را با راز و رمزهای طرز تهیه دیپ چدار آشنا کنیم.
مواد لازم برای دیپ چدار
کره | ۵۰ گرم |
شیر | ۱ تا ۱/۵ لیوان |
آرد سفید | ۱ قاشق غذاخوری سر پر |
خامه | ۲ قاشق غذاخوری |
پنیر چدار قالبی یا ورقهای | ۱ و ¼ لیوان |
فلفل سیاه (دلخواه) | ½ قاشق چایخوری |
کرانچی یا پودر سوخاری | ۱ لیوان |
گام به گامِ طرز تهیه دیپ چدار با جدیدترین دستور پخت سال ۲۰۲۵
روشهای مختلفی برای تهیه دیپ چدار یا سس چدار وجود دارد. اما روشی که در ادامه به شما آموزش دادیم، یکی از بهترین و جدیدترین رسپیهای دیپ چدار در سال ۲۰۲۵ است!
پس از آماده کردن مواد اولیه بهتر است مو به مو مراحل گفته شده را انجام دهید تا در نهایت یک دیپ چدار خوش طعم و حرفهای برای خود درست کنید:
مرحله ۱؛ آماده سازی دیپ چدار
برای طرز تهیه دیپ چدار یا سس چدار، بهتر است در وهله اول به سراغ انتخاب قابلمه متناسب بروید و آن را بر روی حرارت ملایم گاز قرار دهید. حالا مقدار کره به آن اضافه کنید و اجازه دهید کره به خوبی ذوب شود.
مطالعه بیشتر: دستور پخت مرغ سوخاری خانگی برای سرو به همراه دیپ چدار
مرحله ۲؛ آغاز غلظت دهی
بعد از ذوب شدن کرده، نوبت به اضافه کردن آرد سفید میرسد. برای این کار به ۱ قاشق غذا خوری آرد سفید نیاز دارید. آرد را به کره ذوب شده اضافه کنید و آن را به خوبی هم بزنید تا ترکیب شما کاملا یکدست شود.
خرید اینترنتی آرد سفید گندم در فروشگاه گلها
مرحله ۳؛ کنترل غلظت دیپ چدار
حالا شیر را به مخلوط آرد و کره اضافه کنید و اجازه دهید کمی به غلظت برسد. البته باید توجه داشته باشید که این سس باید کمی رقیق تر از سس بشامل باشد؛ چرا که با اضافه کردن پنیر مجددا غلیظ میشود.
مرحله ۴؛ راز ایجاد بافت لطیف
در مرحله بعد به سراغ خامه بروید و به مقدار ۲ قاشق غذاخوری به ترکیبات اضافه کنید. اضافه کردن خامه این امکان را به شما میدهد تا بعد از تهیه سس چدار، غلظت آن حتی بعد از سرد شدن، کنترل شود و بافت سفتی پیدا نکند.
در ادامه برای عطر و بوی بهتر سس چدار میتوانید مقداری فلفل سیاه به آن بیافزایید.
خرید فلفل سیاه تند و تازه برای تهیه دیپ چدار خانگی
مرحله ۵؛ انتخاب پنیر
فرقی نمیکند برای دیپ چدار از چه مدل پنیر چداری استفاده کنید؛ چه ورقه ای باشد و چه به صورت قالبی آن را تهیه کرده باشید میتوانید این دیپ را تهیه کنید. بنابراین مقداری از پنیر چدار را به صورت چند مرحله به محتویات قابلمه اضافه کنید تا به غلظت نهایی برسید.
یادتان باشد اگر پنیر چدار را به صورت قالبی تهیه کرده اید حتما قبل از استفاده، به مقدار دلخواه آن را رنده کنید.
همجنین بخوانید: طرز تهیه پیاز سوخاری برای سرو در کنار دیپ چدار خانگی!
مرحله ۶؛ غنی کردن طعم دیپ چدار
این مرحله کاملا سلیقه ای است! برای خوش طعم کردن دیپ چدار میتوانید در سطح بالایی آن مقداری پودر سوخاری دانه درشت (پانکو) یا کرانچی پودر شده استفاده کنید و بر روی سطح پنیر قرار دهید.
استفاده از کرانچی در دیپ چدار طعم قوی تری به آن میدهد. از طرفی از خشک شدن سطح دیپ چدار جلوگیری میکند.
برای خرد کردن کرانچی ها کافی است مقداری از آن را در میکسر بریزید و اجازه دهید به خوبی خرد شود. سپس آن را الک کنید و بر روی سطح دیپ چدار بریزید.
نوش جان!
خرید اینترنتی پودر مخصوص سوخاری در فروشگاه مجتمع صنایع غذایی و کشاورزی گلها
کلام آخر
با کمک مراحل ساده و دقیقی که در متن فوق گفته شد، میتوانید خوشمزه ترین دیپ چدار خانگی را تهیه کنید. در این دستورالعمل لازم است که از کره، ارد سفید، شیر، خامه، فلفل سیاه، پنیر چدار و در صورت تمایل کرانچی خرد شده یا آرد سوخاری استفاده کنید.
امیدواریم از این آموزش لذت برده باشید و این پیش غذای لذیذ را در کنار عزیزانتان نوش جان کنید. از اینکه تا انتهای این مقاله از مجتمع صنایع غذایی و کشاورزی گلها با ما همراه بودید، صمیمانه سپاسگزاریم و مشتاقانه منتظر شنیدن نظرات و تجربههای شما در تهیه این دیپ بینظیر هستیم.