پیاز سوخاری یک حلقه طلایی ترد، پفکی و بسیار خوشمزه است که اغلب در کنار غذاهای فست فودی مانند مرغ سوخاری و سیب زمینی سرخ کرده سرو میشود. این غذای سریع و خوشمزه از آمریکا به سایر فرهنگهای غذایی راه پیدا کرده و دل کودک و بزرگسال را از آن خود کرده است! پیاز سوخاری را میتوانید در کنار غذای اصلی یا به همراه دیپهای مختلف، به عنوان پیش غذا میل کنید. برای درست کردن پیاز سوخاری زمان زیادی لازم نیست و در کمتر از ۱ ساعت میتوانید آن را بپزید.
برای آشنایی با طرز تهیه پیاز سوخاری به همراه دستور پودر سوخاری خانگی، پیشنهاد میکنیم که تا انتهاب این مطلب همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه پیاز سوخاری
مواد لازم برای تهیه پیاز سوخاری برای ۲ نفر | |
پیاز | ۱ عدد درشت |
آرد سفید | ۳ قاشق غذاخوری |
نشاسته ذرت | ۱ قاشق غذاخوری |
بکینگ پودر | ۱/۲ قاشق مربا خوری |
آب یخ | ۱/۴ لیوان |
نمک | ۲ قاشق چایخوری |
پودر سیر | ۲ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | ۱ قاشق چایخوری |
طرز تهیه پیاز سوخاری ساده با آرد سوخاری خانگی
1. ترکیب کردن نشاسته ذرت و بکینگ پودر
در ابتدا برای تهیه پیاز سوخاری به روش رستورانی، نشاسته ذرت و بکینگ پودر را به همراه آب یخ، در یک ظرف بریزید و تا حد ترکیب شدن هم بزنید.
2. اضافه کردن آرد به ترکیب نشاسته
بعد از هم زدن نشاسته، بکینگ پودر و آب، فلفل سیاه، نمک، پودر سیر و آرد را الک کرده و داخل ظرف بریزید. سپس با یک همزن دستی تا حد یکدست شدن هم بزنید. سپس روی خمیر را با سلفون بپوشانید و ۳۰ دقیقه استراحت دهید.
نکته مهم! ترکیب را زیاد هم نزنید تا خاصیت بکینگ پودر از بین نرود و پف آن نخوابد.
3. خرد کردن پیاز
پیاز را پوست بگیرید و سر و ته آن را بگیرید. سپس به شکل حلقههایی با ضخامت متوسط برش بزنید. در نهایت پیازهای داخل هم در هر حلقه را از هم جدا کنید.
4. داغ کردن روغن
یک قابلمه یا تابه نسبتاً گود و عمیق بردارید و تا نیمه داخل آن روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.
5. آغشته کردن پیاز به خمیر
اجازه دهید روغن به خوبی داغ شود. سپس هر حلقه پیاز را داخل خمیر بزنید و حسابی به آن آغشته کنید.
6. سرخ کردن پیازها
بعد از آنکه روغن داغ شد، هر حلقه پیاز را که به خمیر آغشته کردید داخل قابلمه بیندازید. تا زمانی پیاز را سرخ کنید که طلایی و پفکی شود. بعد از پف کردن، طلایی شدن و سرخ شدن همه طرف آن، آن را از تابه دربیاورید و داخل یک ظرفی که کف آن با دستمال کاغذی پوشانده شده، قرار دهید.
7. سرو کردن پیاز سوخاری
بعد از سرخ کردن همه پیازها، آنها را داخل ظرف بچینید و کنار آن انواع سس تند، کچاپ، خردل و … و یا دیپهای پنیر و … را سرو کنید.
مواد لازم برای تهیه پیاز سوخاری با پودر سوخاری آماده (پانکو)
پودر سوخاری پانکو یکی از محبوبترین مواد اولیه برای تهیه انواع غذاهای سوخاری از جمله پیاز و مرغ سوخاری است. بریا تهیه این غذای لذیذ و سریع، نیاز دارید به:
- پیاز: ۱ عدد
- آرد: ۱ لیوان
- شیر: ۱ لیوان
- نمک: ۱ قاشق چایخوری
- آرد سوخاری (پانکو): ۱ لیوان
- پودر سیر: ۱/۲ قاشق چایخوری
- بکینگ پودر: ۱/۲ قاشق مرباخوری
همچنین بخوانید: چطور مرغ سوخاری درست کنیم؟
دستور پخت پیاز سوخاری با پودر سوخاری آماده
- در ابتدا شیر را به همراه آرد، بکینگ پودر و نمک داخل ظرفی مناسب بریزید و تا حد ترکیب شدن هم بزنید. سپس اجازه دهید ۳۰ دقیقه استراحت کند.
- سپس پیازها را حلقهای خرد کنید و حلقهها را از هم جدا کنید.
- قابلمهای را تا نیمه پر از روغن کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید.
- حلقههای پیاز را ابتدا داخل خمیر آرد و شیر بزنید، سپس داخل پودر سوخاری بغلتانید.
- حلقهها را داخل روغن بیندازید و تا زمان طلایی و پفکی شدن سرخ کنید.
- پیازها را از روغن خارج کنید و روی یک ظرف پوشانده شده با دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن آن گرفته شود.
ترفندهایی برای ترد و خوشمزه شدن پیاز سوخاری
- برای رنگ و مزه بهتر غذا، مقداری فلفل پاپریکا نیز به غذا اضافه کنید.
- برای بهتر شدن مزه آن، مقداری جعفری خرد شده تازه به پودر سوخاری اضافه کنید.
- میتوانید برای یک پیاز سوخاری رژیمی، به جای سرخ کردن در روغن؛ آن را داخل هواپز بپزید.
- اگر از پودر سوخاری آماده استفاده میکنید، به دلیل وجود نمک در آن، مقدار نمک کمتری به مواد اضافه کنید.
- میتوانید یک تکه پنیر را بین دو حلقه پیاز قرار دهید، سپس در مواد بغلتانید و پیاز سوخاری پنیری درست کنید.
خلاصه کلام…
اگر عاشق پیاز و غذاهای سوخاری و آماده هستید، میتوانید با استفاده از ۱ عدد پیاز درشت، آرد سفید، بکینگ پودر و نشاسته و یا تخم مرغ و ارد سوخاری آماده، آن را آماده کنید و داخل روغن سرخ کنید. این پیش غذا در کمتر از ۱ ساعت آماده شده و میتواند برای مهمانیها و تولدها یک وعده غذایی خوشمزه و لذیذ آماده کنید.
دستور پخت انواع پیش غذاهای ایرانی و بین المللی