طرز تهیه بهترین ادویه ترشی بندری

نویسنده: تیم تحریریه گلها

آبان 29, 1403

بدون پاسخ

بهترین ادویه ترشی بندری

ادویه ترشی بندری پایه و اساس اصلی برای داشتن یک ترشی بندری خوشمزه و خانگی است. تهیه ترشی بندری خانگی، ساده تر از چیزی است که فکرش را می‌کنید! اما مهم ترین نکته در تهیه این ترشی بی نظیر، توجه به نوع ادویه و مقداری است که قصد دارید در ترشی بندری به کار ببرید.

اگر به دنبال این هستید که ترشی بندری چه ترکیباتی دارد و چطور باید بهترین ادویه را برای ترشی بندری‌تان درست کنید، در ادامه این مطلب همراه ما باشید. در ادامه آموزش ترکیبات جادویی این ترشی لذیذ و هیجان انگیز را به همراه تمام فوت و فن‌های لازم را به شما آموزش خواهیم داد.

ادویه های لازم برای ترشی بندری

چاشنی و ادویه‌های مخصوص ترشی بندری
فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری
فلفل قرمز ۱ قاشق چای خوری
پودر رازیانه ۱ قاشق چای خوری
پودر زیره ۲ قاشق چای خوری
سیاه دانه ۱ قاشق چای خوری
پودر گلپر ۷ قاشق چای خوری
جوز هندی آسیاب شده ½  قاشق چای خوری
میخک ½  قاشق چای خوری
دارچین ½  قاشق چای خوری
نمک به میزان لازم
تخم گشنیز ۱ قاشق چای خوری

مراحل تهیه ادویه ترشی بندری

اگر قصد تهیه ترشی بندری را دارید و نمی‌دانید طرز تهیه ادویه های آن به روش اصولی چگونه است، طبق مراحل زیر عمل کنید؛

برای طعم دودی و عطر بیشتر ادویه های ترشی بندری می‌توانید مراحل زیر را انجام دهید:

  1. در ابتدا تابه ای را برداشته آن را بر روی حرارت قرار دهید.
  2. سپس دان فلفل سیاه را به همراه گلپر در تابه بریزید و تا زمان آزاد شدن عطر این ادویه ها، تفت دادن را اضافه کنید.
  3. در ادامه فلفل قرمز و دانه زیره سیاه را نیز به محتویات تابه اضافه کنید و آنها را تفت دهید تا کاملا عطر و طعم ادویه ها با هم درآمیخته شود.
  4. بعد از مدت کوتاهی که عطر ادویه ها آزاد شد، آنها را از حرارت برداشته و به همراه بقیه ادویه های گفته شده داخل میکسر یا آسیاب‌کن بریزید.
  5. ادویه ها را تا زمانی که بافتی نرم و یکدست پیدا کردند، آسیاب کنید.
  6. در آخر نیز ادویه به دست آمده را به مواد ترشی بندری اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: چطور ادویه مخصوص ترشی بادمجان درست کنیم؟

اگر از طعم دودی خوشتان نمی‌آید می‌توانید مراحل زیر را برای تهیه ادویه ترشی بندری انجام دهید:

  1. بهترین راه برای طعم دهی بهتر ترشی بندری، استفاده از ادویه های تازه آسیاب شده است. از همین رو لازم است تا در ابتدا دان فلفل سیاه، دان فلفل قرمز، گلپر، زیره سیاه و سایر ادویه ها را در میکسر یا آسیاب کن بریزید.
  2. سپس اجازه دهید تا ادویه های شما بافتی یکدست و نرم پیدا کنند. این کار سبب آزاد شدن و درآمیختن عطر و طعم های مختلف ادویه ترشی بندری می‌شود.
  3. حالا ادویه مخلوط ترشی بندری را با مقداری نمک به سرکه اضافه کنید و طعم آن را بچشید. اگر به نظرتان ادویه ای کم یا زیاد بود مقادیر را تغییر دهید تا به طعم دلخواه برسید.
  4. در آخر ادویه ترشی بندری را به مواد ترشی اضافه کنید و به مقدار لازم به آن نمک بی‌افزایید.

۶ ادویه مهم و ضروری در ترشی بندری!

همانطور که تاکنون باید متوجه شده باشید، ادویه های ترشی بندری شامل فلفل سیاه، پودر فلفل قرمز، گلپر، زیره سیاه، جوزهندی، نمک، سیاه دانه، رازیانه و میخک است.

هر یک از این ادویه ها به دلیل عطر و طعم فوق العاده و خواص متفاوتی که دارند در ترشی بندری استفاده می‌شوند که در ادامه به توضیح بهترین ادویه های ترشی بندری می‌پردازیم:

1. فلفل سیاه

این ادویه از مهم ترین مواد برای طعم دهی ترشی بندری است که به آن طعم تند و تیزی می‌دهد. همچنین فلفل سیاه به عنوان چاشنی اصلی برای بسیاری از غذاها استفاده می‌شود و خاصیت آنتی اکسیدانی دارد.

خواص و فواید فلفل سیاه + مضراتی که نمی‌دانستید!

2. فلفل قرمز

این ادویه نیز یکی یگر از طعم دهنده های مهم ترشی بندری است که همانند پودر فلفل سیاه طعم تند و تیز و عطر گرم خاصی را به ترشی بندری شما می‌دهد. فلفل قرمز اشتها آور ببوده و به افزایش متابولیسم بدن نیز کمک می‌کند.

همچنین بخوانید: بهترین ترکیبات و ادویه برای ترشی مخلوط چیست؟

3. پودر زیره سیاه

پودر زیره سیاه طعمی گرم و کمی تلخ دارد که می‌تواند در کنار سایر ادویه ها طعمی شگفت انگیز به ترشی بندری شما بدهد. این ادویه به هضم بهتر غذا کمک کرده و خاصیت ضد نفخ دارد.

4. گلپر

گلپر از اصلی ترین ادویه های ترشی بندری است که به خوش عطر کردن و خوشمزگی بیشتر ترشی بندری کمک می‌کند. علاوه بر آن ادویه گلپر سرشار از فیبر است و به هضم بهتر غذا نیز کمک می‌کند.

5. جوز هندی

این ادویه به ترشی بندری طعم شیرین، تند و کمی تلخ می‌دهد که در ترکیب با سایر ادویه ها می‌تواند خوشمزگی ترشی بندری را دو چندان کند. این ادویه خاصیت ضد باکتریایی داشته و برای سلامت بدن مفید است.

6. نمک

بی شک چاشنی نمک پایه تمامی ترشی ها از جمله ترشی بندری است که علاوه بر شور کردن، به حفظ مواد غذایی موجود در ترشی بندری برای مدت نسبتا طولانی (چند ماه) کمک می‌کند.

نکات مهم در تهیه ادویه ترشی بندری

برای اینکه بتوان ترشی بندری خوشمزه و حرفه ای را درست کرد و از نتیجه به دست آمده نهایت لذت را برد؛ لازم است تا برخی موارد را در تهیه ترشی بندری رعایت کنید که عبارتند از:

  • معمولا ترشی بندری را تا چند ماه می‌توانید نگهداری کنید.
  • ترشی بندری را در محیط خشک و خنک و دور از نور خورشید نگهداری کنید.
  • حتما ترشی بندری یا سایر ترشی هایی که درست می‌کنید را در ظروف شیشه ای تمیز نگهدارید.
  • از ادویه هایی که تازه آسیاب شده اند در ترشی بندری استفاده کنید. این نوع ادویه ها به ترشی شما عطر و طعم بهتری می‌دهند.
  • اگر از ادویه های کامل استفاده می‌کنید بهتر است قبل از اضافه کردن به ترشی آنها را آسیاب کنید تا عطر و طعم آن به خوبی آزاد شود.
  • بهتر است در هنگام تهیه ادویه ترشی بندری به نسبت های گفته شده توجه کنید؛ چرا که استفاده بیش از حد از یک ادویه می‌تواند طعم آن را تحت تاثیر قرار دهد.
  • در صورت تمایل می‌توانید مقدار کمی از ادویه های دلخواهتان مثل زنجبیل را به ترشی اضافه کنید.
  • قبل از اینکه تمام ادویه ها را به ترشی بندری اضافه کنید بهتر است مقداری از آن را در مقدار کمی از سرکه حل کرده و طعم آن را بچشید. اگر به نظرتان طعم خوبی داشت آن را به ترشی بندری اضافه کنید.

با طرز تهیه ادویه مخصوص ترشی گل کلم بیشتر آشنا شوید.

از کجا ادویه مرغوب و با کیفیت تهیه کنیم؟

مجتمع صنایع غذایی و کشاوزی گلها با بیش از یک قرن تجربه، یکی از معتبرترین برندهای تولید و عرضه انواع ادویه جات و چاشنی‌ ها در ایران است. اگر می‌خواهید طعم ترشی و غذاهایتان را به شکل چشمگیری بهبود بخشید و از کیفیت محصولات خود مطمئن باشید، گلها بهترین گزینه برای شماست.

همچنین شما می‌توانید به راحتی و بدون صرف وقت اضافی، محصول مورد نظر را از سایت رسمی گلها، به صورت اینترنتی سفارشات خود را ثبت و توسط پست درب منزل دریافت کنید.

سوالات متداول شما درباره "ادویه ترشی بندری"

زیره سیاه، فلفل سیاه، نمک، زردچوبه، گلپر و جوز هندی از مهم‌ترین و اصلی‌ترین ترکیبات ادویه مخصوص ترشی بندری هستند.
زمان استفاده از ادویه ترشی بندری در دستور تهیه آن، بعد از ریختن هر لایه از سبزیجات خرد شده است؛ یعنی بعد از هر لایه سبزیجات خرد شده بایستی ۱ قاشق غذاخوری ادویه بریزید و در نهایت روی همه مواد را با سرکه بپوشانید.
فلفل سیاه ۲ قاشق چایخوری، فلفل قرمز ۲ قاشق چایخوری، نمک 2 قاشق چایخوری، گلپر 5 قاشق چایخوری، میخک ۴ تا ۸ عدد، زیره سیاه ۲ قاشق چایخوری، زنجبیل پودر شده 1 قاشق چایخوری و سایر ترکیباتی که در همین مطلب برایتان آوردیم.

مقالات مرتبط

طرز تهیه استانبولی با رب

طرز تهیه استانبولی پلو با سیب زمینی

استانبولی پلو ترکیبی از برنج، سیب زمینی سرخ شده و پیاز و رب است که یک غذای گیاهی و خوشمزه،

تزیین انار شب یلدا

۳۰ ایده برای تزیین انار شب یلدا

هر ساله با نزدیک شدن به بلندترین شب سال، یعنی شب یلدا، که یکی از مراسمات باستانی و بسیار دلنشین

طرز تهیه سالاد لبو

طرز تهیه سالاد لبو + ۶ نوع سس مخصوص

لبو با رنگ قرمز زیبا و خاص و خواص بی‌نظیرش، همیشه یکی از محبوب‌ترین مواد خوراکی در آشپزی ایرانی بوده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
ورود

کاربران عزیزی که پیش تر در سایت ثبت نام کرده‌اند، لطفا یکبار از طریق فراموشی رمز عبور، رمز خود را بازیابی و سپس وارد شوند.

هنوز حساب کاربری ندارید؟

فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من